Perfekt dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags kom jag hem från Luleå. Flygningen gick bra men bussresan hem var så himla dryg. Ville bara komma hem på direkten! Så önskade att jag hade tagit flyg hela vägen istället. Men men! Har i vilket fall haft fem jättebra dagar i Luleå! Dock kommer jag sakna min bosse så himla mycket!! Usch. Tur att hon kommer till Värmland snart igen.
Hoppas ni andra hade en bra vecka och en bra start på denna veckan!
Tänkte visa några saker som jag köpte i Luleå. Bland annat ansiktsprodukter som jag är jättenöjd med! Men det kommer i ett annat inlägg nån dag nu i veckan. Har tränat två pass idag så det får bli sängen nu. Och imorn kommer martin så jag är så hääär glad! Godnatt alla fina💗


Likes

Comments

Tänkte göra ett kort inlägg om min lilla resa till Luleå.
Igår klockan 08:10 tog jag tåget till karlstad för att senare ta bussen till Arlanda. Därifrån tog jag flyget till Luleå! Som jag inte berättat förut så har min kompis klara flyttat hit till hennes föräldrar som bor här. Därför beslöt jag mig att komma o hälsa på nu när det var resursdagar eftersom de inte passat så bra förut.
Idag på förmiddan så var vi i stan och shoppade lite! Vi åt även på kebab house. Så mysigt! Och när vi kom hem så bakade vi massor med goda saker! kan berätta mer imorgon om det! Nu ska vi sova :) Godnatt allihopa!

Likes

Comments