Idag gjorde jag de jag länge väntat på. Inte för det på något sätt är kul att gå till sjukhuset utan för att slippa vara orolig något mer. Jag är rent ut sagt livrädd för sjukhus och nålar men i dessa fall är det bara att bita ihop och blicka framåt. Och vilken lättnad det var att vakna upp till ett positivt besked. Såå glad att jag kan lämna detta bakom mig och att det är gjort!

Ha en fin helg allesammans!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag halv åtta på morgonen för att spela hallvärmländskan i Kristinehamn. Det var a-finalen dvs de fyra lagen som det gått bäst för. Vi spelade oavgjort och förlorade vilket var synd för de lagen vi mötte var inte överlägsna utan vi hade bara hade otur kan man säga. Efter de så åkte vi förbi Bergvik och jag fick välja en alla hjärtans dag present från pappa och jag köpte en till Martin. Sen när jag kom hem så väntade prinsen på mig, vi åt massa godis och såg på film o så. Mysigt! Fick även reda på att mitt lilla kusin barn hade kommit, de blev en liten prins. Finare alla hjärtans dag present kunde nog inte min kusin och madde fått.❤️ Hur har eran alla hjärtans dag varit?

Resten av dagen idag består av läxor. Har just nu läxor upp till öronen. Inte ok. Men strax kommer farfar o farmor med min nya hylla som jag ska sätta upp så det blir nog inte så dumt ändå! Hoppas alla haft en bra helg! Puss


Likes

Comments

Gaah har så mycket att se fram emot nu!! Är så förväntansfull! Tar skoterkort på sportlovet,får ett till syskonbarn när som helst och jag ska få åka till England med Lina till sommarn! Gud va kul det ska bli! Vi ska på språkresa till Brighton och är borta i två veckor. Under dem två veckorna är vi även i London i två dagar! Är så glaad, det är en resa jag velat gjort sen jag gick i sjuan. Bättre sent än aldrig!!

Likes

Comments