Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens köp😍 haha kommer va pank när resan är slut. Världens största victoria secret affär,herregud😍😍 o hittade finaste väskan på michael kors!! nöjd!


Likes

Comments

Todays lunch🙏

För er som sett filmen forrest gump vet vad detta var för resturang! 

Likes

Comments

Ligger i sängen o vilar mig när mamma o pappa försöker hitta ett ställe där man kan köpa varor. Vi landade i Chicago typ halv tio (svensk tid) och sen fick vi stå o kö några timmar inne på flygplatsen. Men när vi kom ut på parkeringen o fick se limousinen var det ju värsta överraskningen! Överraskningen var till pappa som fyller 50 i augusti,men ja visste inget heller haha så det va ju kul.
Klockan är sju på dagen här i USA de motsvarar typ 2 på natten hemma i sverige,så det är inte så konstigt om man är trött o vill sova... plus att man åkt flyg i nästan 9 timmar. Men men,ska nog lägga mig o ladda upp inför imorn!🙏
Likes

Comments

Sitter på starbucks med linnea o väntar på flyget! Vi skulle egentligen åkt nu vid tio men det blev försenat med två timmar. Lite drygt men det får gå! Sen väntas åtta timmars flygning innan vi är framme i chicago!! kommer bli så kuul💞
Likes

Comments

Ni vet när man ibland kommer på sig själv med att livet går vidare. Det händer så mycket saker hela tiden att man bli blind för tiden. Jag har gått ut skolan, haft förhållande i snart tre år & kanske kan man säga att jag börjar bli vuxen. Jag har haft förhållande i snart tre år, den punkten är väl mest chockerande för min del.

Jag vet att vi båda redan i början upprepade meningen "Det finns nog inget slut på oss", flertal gånger. Åren gick och kärleken försvann aldrig. Den sitter där och jag kan naket och ärligt säga att vårt kärleksliv är det samma. Det är så läskigt det där, att man redan i sådan ung ålder hör ihop med någon. Jag är evigt tacksam till kärleken för detta förhållande har format mig så extremt mycket. Detta förhållande har byggt upp mig som person. Jag har lärt mig att resonera moget och jag har lärt mig av mina misstag. Jag tror att detta är en stor anledning till att jag redan nu känner mig rätt vuxen. Jag känner mig ansvarstagande.

Men ständigt hör man "Du borde ta vara på dina unga år, de kommer aldrig att komma tillbaks". När man hör den meningen menar personen i fråga att man ska vara singel. Skaffa sig fylleknull och ja, leva det där fria livet. Det fria livet då man inte är bunden till någon. Jag får infall ibland då jag vill vara den tjejen. Den "fria". Men i samma sekund ändra mig för jag är kär. Jag är fan kär! Kärlek är inte något man kastar bort för att få hångla med något luder i ett kroghörn.

Jag fattar grejen med att vara "fri". Att man inte ska ändra sig när man blir äldre. Man vill ju ha gjort så mycket saker, galna saker. Jag vet att detta är något som cirkulerar i mångas hjärnor som haft ett långt förhållande som ung. Som är i ett långt förhållande som ung. Men vet ni vad? Den stora anledningen att jag inte behöver vara singel och 20 - det är för att min kille skapar de där lyckokänslorna för mig. När vi gör roliga saker, saker som får mig att känna mig levande - då inser jag gång på gång att inget jävla singelliv i världen kan göra så att jag får de där lyckokänslorna.

Man tar sitt förhållande för givet ibland. Det man ska veta är att om man väl gjort bort sig går det aldrig att få tillbaks det. Vi unga människor vill göra galna saker. Men istället för att förstöra något fint gör de där galna sakerna med honom då. Skapa minnen tillsammans. Var fri, med honom.

Alltså läste denna texten o jag håller verkligen med till 100 %! var tvungen kopiera!! Texten kommer från www.elinskoglund.se,in o läs
Likes

Comments

Har framkallat några bilder som kom förut här i veckan. Rekommenderar verkligen att beställa från fuji där man får 100 bilder gratis genom att göra ett nytt konto! När jag inte kan göra en fotovägg som jag hade helst velat så fick det bli såhär
Likes

Comments

Hej alla fina läsare. Hoppas ni har haft de lika bra i värmen som jag! Har njutit och tagit vara på nästan varenda fina dag vi haft. Dock kan ja tycka att det blir lite för vaaarmt när det är över 30 grader som de var idag! Men helldre för varmt än för kallt faktiskt!
I förrgår var jag med pappsen o fiska i kindsjön. Vädret var strålande och fiskelyckan var ju ändå kommen tillslut. Vi fick upp gäddan +några abborrar! Efter vi fiskat i flera timmar mötte vi upp Martin o hans mamma och så följde jag med upp till dom. På Tisdagen så åkte jag o Martins familj iväg till råda camping och badade på en jättefin strand där! Så mysigt så. Och imorse tog jag bussen hem till mitt Torsby,så dagen har bestått av de vanliga på sommaren. Sol o bad på kollsberg. Hann även plocka bär med mamma som jag lovat o lite annat.
nu ska jag äntligen lägga mig efter en hård träning och några för få sovtimmar. Godnatt på er!

Likes

Comments

Idag om precis en vecka åker vi hemifrån för att ta oss till Chicago!! Börjar bli lite spänd och ser så mycket fram emot det! Kommer få träffa nya människor och prata engelska framför allt. Vi ska vara USA i en och en halv vecka! Hihi gladaaast!!


Likes

Comments

Du kan känna dig lika ensam även fast du har ett flertal vänner omkring dig,du kan känna att du inte kan berätta vad som helst för du vet inte hur de ska reagera. Du vågar inte fråga om du möjligtvis kan komma över för du vet inte om du är välkommen.
Det handlar om vänner som denna tjejen,man känner sig alltid så trygg med dig o man kan räkna med dig anytime. Jag ångrar inte en sekund att vi blev kompisar,för jag vet att du aldrig skulle trycka ner o svika någon vän. Bara hjälpa dom upp till ytan igen. Därför släpper jag aldrig dig min bosse❤️

Likes

Comments