Heeeeej. Idag har varit en bra/dålig  dag! Slutade 11:40 vilket som var underbart! jag o Sandra gick ner och satte oss på winer! Dock har jag haft så himla ont i magen så jag har knappt orkat med nånting alls. Läxorna blev det inte så mycket av och jag insåg precis att jag har ännu mer av dom! Har visst prov på Tisdag... Tränade lite också trots värken förut. Tog en alvedon som alltid hjälper annars,men inte denna gång. Försvann bara lite men jag överlevde träningen ändå! Nu tar jag natten👏 äntligen! puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen i Karlstad var bra. Direkt när vi kom dit så åkte vi till sjukhuset som min syster skulle till och jag fick sätta mig ensam o vänta. Medans jag gjorde det så köpte jag mig något att äta för jag var vrålhungrig! När hon var klar så åkte vi in till kebab house och åt riktigt god mat. Sedan åkte vi vidare till Bergvik,där jag inte köpte speciellt mycket. När vi äntligen kom hem så åkte jag iväg på boxningspass. Haha det är inte boxning direkt utan mer styrka och tabata och massa roliga och jobbiga övningar  👌 Faast ibland är det box,men det är ju inte  fel att köra det också. I Fredags tog Vilmus tåget hit! haha ja döpte om henne! 😚 Vilmus var mycket coolare. Vi åt massa godis,skratta och pratade och hade det jättemysigt. Min pingla det! Hon sov här och igår så kom Willie och hämta henne. Direkt efter hon hade åkt fick jag så otroligt tråkigt! trodde jag skulle krypa ur kläderna eller nåt. Senare runt sju tiden drog jag till ida! Henne ska man åka till,hon får en alltid att må så gött! Åkte hem vid elva när hon började bli lite trött och halvsov. 

Idag när jag vaknade var det bara upp och börja fixa! Inte vad jag brukar göra på söndagar när jag vaknar. Är van vid att ligga och kolla på The OC i flera timmar typ. vid tre drog jag på dans och sen hem och äta och vidare på löpning och fotbollsträning! Bra dag ändå! 
Imorn måste man gå upp typ sju igen., haha såå så gott o sova juuuu. men men! veckorna går ju fort trots allt👌 Puss

Likes

Comments