Min påskafton har varit riktigt jvla tvärtråkig. Jag har känt mig så himla rastlös under hela dagen, och det har varit väldigt jobbigt.
Nu hoppas jag såå mycket på att resten av lovet blir bättre än vad denna dagen har varit. För blir det inte det. Aa då gråter jag. 4 real.

Jag klarar inte av att sitta hemma under en hel veckas tid. Det går bara inte. Jag vill inte behöva se samma väggar, samma inredning och samma människor under en veckas tid.

Jag behöver ut. Ut och se nya platser. Ut och träffa både nya människor och gamla m bekantskaper. 

Ut för att leva life.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har sedan länge tillbaka varit den där ganska tillbakadragna och blyga tjejen. Har inte tagit så speciellt mycket plats in public. Och låtit istället andra få göra det.

Folk har därefter lärt sig att jag är sån, och därefter behandlat mig så.

Men har jag verkligen trivts med att bara tillbakadragen? Är det verkligen tillbakadragen och blyg som jag vill vara?
Är det verkligen Jenny som person?

Eh nej, absolut inte.

Jag är egentligen helt tvärtom.
Jag kan vara den spontanaste och socialaste personen du någonsin känner. Men jag visar det inte.

För det har min självkänsla och mitt självförtroende suttit stopp för.

Fast det är slut på det nu. Trots att jag kämpar med en urdålig självkänsla och ett urdåligt självförtroende, så ska det verkligen INTE få sätta stopp för min riktiga jag.

Jag ska härefter vara mig själv i alla lägen. Varje dag. Hela tiden.

Så om du kanske tycker jag är knäpp när du ser mig in public, så säger jag bara Sorry Not Sorry.
Det är inte jag som har ett tråkigt liv. Det är du. 👋🏻💁🏼

Likes

Comments

Idag kom två paket ifrån Cocopanda och Makeupsweden, med produkterna som jag beställde i fredags!

I det första paketet ifrån Cocopanda, fanns det ett litet contourkit i krämig konstisens och en concealer.

Contourkitet kommer jag använda till vardags, och är lite som en backup till mitt andra creme contourkit ifrån Anastasia Beverlyhills, som är lite för dyr för att slösa och använda dagligen.

Så denna lilla contourkit kommer jag använda på vardagarna!

Liten förpackning var det också. Så det är lätt att ta med sig den vart som helst, för den tar inte någon värst större plats.

Concealen köpte jag, eftersom min vanliga concealer är nästan slut. Så jag var i behov av en ny. Men denna nya concealer var väldigt märkt för min hudton. Och det var ju rätt tråkigt....

I paketet ifrån Makeupsweden, fanns det ett paket med 32!!! sminkborstar, Och dessa tycker jag är superbra!!. Mjuka och lätthanterliga borstar. 😚

Contourkitet är av märket Beauty Uk och kostade 59kr, men det är slut på Cocopanda för tillfället.

Cocealern är av märket Beauty Uk och kostae 51kr.

Sminkborstarna tror jag är Makeupswedens egna, och kostade 179kr.

Likes

Comments

Denna morgon började väldigt bra för min del... Eller inte 😊. Men det behövs inte gås in på in i detalj. För det var rätt mycket som hände under de 25 minuterna som jag hade ifrån dess att jag vaknade, tills att jag ruschade till bussen. Försov mig rätt rejält bland annat!

Men resten av fredagen har varit bra & jag har börjat skriva utvärderingen av gymnasiearbetet.
Efter skolan köpte jag 2 saker på Cocopanda.se, som ni kommer se i nästa inlägg!!

Likes

Comments

Har suttit här på mitt rum och pluggat ifrån strax innan 19, tills jämt nyss. Puhhh... det var riktigt jobbigt, men nu känns det bra att uppgiften är inskickad, för den skulle vara det innan denna veckan var slut (om jag minns rätt), aja, slipper iallafall lägga energi på den under helgen. 🙏

Missade därför hockeyn, så får kolla på den i efterhand. Thank you Cmore för att jag kan kolla på hockeyn i efterhand!!

Nu ska jag kolla på youtubeklipp, sedan ta bort sminket, äta kvällsmat och preppa inför fredag och sista skoldagen för veckan.

Jag idag. Invigde denna ljusblåa skjorta som kommer ifrån BikBok.❤ Tryck på bilden för att komma till en liknande skjorta som också kommer ifrån Bik Bok

Likes

Comments

Denna bildserie beskriver verkligen mitt liv, ifrån ett år tillbaka, till idag. För ett år sedan var jag en blyg och väldigt osäker sig, men har under årets gång vuxit och äntligen hittat mig själv. Blivit mycket mer självsäker och utåtriktad än vad jag var då.

Nu för tiden är jag inte alls rädd för att ta kontakt med folk och våga förändras som person. Jag trivdes inte med mig själv och ville förändras, så jag gjorde det. 💛👊

 Och glöm inte att våga ta plats tjejer, ni har lika mycket rätt att göra era röster hörda som killar har. 

Likes

Comments

Fysträning på fotbollsträningen med benpass och magpass. Och vi slutade träningen med flera minuters squats. Det känns idag kan jag säga haha.. 

Denna looken med bandana, eyeliner och rött läppstift körde jag för ungefär 2 veckor sedan, och jag älskar bandanan sååååå mycket!!! Har även en mörkblå, men den vita är min favorit, för den passar bäst till mitt svarta hår. 

Beställde nya sminkborstar nyligen. Och det var hela 32(!!!!!)stycken?? På hemsidan jag beställde dem ifrån var det 2-4 dagars leveranstid, så jag hinner inte få dem denna vecka. 

Funderar även på att beställa en highligher ifrån TheBalm, Eller Makeuprevelution... men vet inte än vilken jag vill köpa. TheBalms MaryLou manizer är ju typ världens bästa highligther, men i Makeuprevelutions highlighterpalett får man med 3 stycken highlighters, och det är ju mer ekonomiskt än 1, så jaaa... världens bästa highlighter eller inte världens bästa highlighter, men den mest ekonomiska highlightern????

Likes

Comments

Dagliga intaget av kaffelatte och skoldagen har varit väldigt lugn idag. Började 9,15, så fick en timme extra sovmorgon. Vilket var väldigt skönt, för jag somnade allt för sent inatt.

Första lektionen var religion, och vi gjorde ett quiz och lyssnade på en genomgång. Sedan var det en dubbellektion. Vi hade egentligen samma ämne både före och efter lunchen, men läraren slog ihop det till en enda stor lektion, så vi fick möjligheten att gå på lunch när vi själva ville.

13.50 slutade vi, och då åkte jag direkt hem och har inte gjort så mycket sedan dess. Tänkte fortsätta lite med skoluppgiften som vi höll på med under den stora lektionen.

Senare ikväll har jag fysträning med fotbollslaget, och sedan var det inte så mycket mer kvar av denna dagen! 🙏

Likes

Comments

E.l.f, Eller Eyes Lips Face, som det egentligen heter, är ett av mina absoluta favorit sminkmärken! Inte nog med att det är svinbilligt, så är produkterna och sminktillbehören väldigt hållbara!! 😳.

Och igår blev jag två E.l.f produkter "rikare", vilket var en snedskruen borste, för highlighter, och en settingspray. Båda kommer ifrån Affection, och kostade 57kr styck. Men varken borsten eller settingsprayen har jag använt tidigare. Så snart blir det First impression!

Borsten ska jag använda för att, som jag skrev tidigare, applicera highlighter. Och om den är bra ska jag nog köpa en till för att applicera bronzer med! För den funkar till flera olika användningsområden, trots att den är sned.

Settingsprayen ska jag såklart använda som vanligt. Spraya på ansiktet när sminket sitter på plats, så att det håller sig kvar där och bli flawless hela dagen! 😍

E.l.f Studio Tools angled blush brush (Varför den är vitfläckig på borstens hårstrån, beror på att blixten ifrån kameran typ reflekteras och det blev sådant ljus haha.)

E.l.f Studio Tools Makeup Mist & Set

Likes

Comments