På harpa jobbar vi ifrån onsdag till lördag varje vecka dagarna är långa eftersom vi jobbar från ungefär 12 till 12 varje dag men de känns bra för då hinner man inte sakna någon hemma, dom är jätte trevliga där och det är ett riktigt bra ställe som ja trivs bra på.

När vi är lediga så försöker vi hitta på så mycket som möjligt men första dagen brukar vi bara vara hemma och ta de lungt, förra "helgen" åkte vi till ikea och denna "helgen" ska vi nog åka till ett shopping centrum,
just nu sitter vi på The laundromat cafe vilket är stället vi får gå och tvätta på eftersom vi inte har en tvättmaskin hemma det blir rätt mycket pengar eftersom vi får tvätta varje gång vi är lediga men det är ett mysigt ställe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har vi flyttat in i vårt lilla hus bor med sandra och 2 andra killar men vi är mycket med 2 killar till som bor i närheten medans resten utav gruppen blev flyttade långt ifrån oss. Det är skönt att få eget hus med de blir lite svårt med pengar när vi måste betala allt själva och sen dela upp det på 4 varje gång vi handlar mat. Det är några fel på huset också och killen som skulle kommit kl 9 imorse och fixat duschen o lamporna har fortfarande inte kommit så tror han har glömt oss.

Likes

Comments

Igår kväll var första gången vi fick se riktigt och tydligt norrsken men jag tyckte det var läskigt så jag kollade bara lite sen gick jag in. Nu är vi påväg för att kolla på gejsrar och sen när vi kommer hem så ska jag sandra och felicia göra tacos. Jag fick också reda på vart jag ska jobba och bo någonstans stället heter harpa och är typ en teater/opera men dom har mycket annat också tex bröllop och konferenser och jag kommer bo i en lägenhet typ 10 minuter bort med sandra och två andra fast dom får egen lägenhet. Allt ligger inne i Reykjavik så det blir bra.

Likes

Comments

I tisdags så var vi alla och badade i uppvärmda pooler och igår kollade vi på olika vattenfall, idag så har vi bara varit hemma och pluggat extra mycket isländska jämfört med dom andra dagarna och snart ska vi äta ungersk kyckling soppa, varje dag så gör alla från dom olika länderna nationella maträtter, vi gjorde svenska köttbullar och alla gillade dom väldigt mycket.

Likes

Comments

Igår efter hon hämta oss så åkte vi aldrig hem utan hon körde oss till gallerian så fick vi handla en stund medan vi väntade på resten som skulle landa senare samma dag.
Sen mötte vi upp henne igen så körde hon oss till innerstan så vi gick runt där några timmar. När alla hade kommit så körde hon oss till sitt hem mitt ute i ingenstans där det bara finns hästar och får men vi bor iallafall i stora stugor.
I min stuga bor ja med sandra och felicia tillsammans med två killar och en tjej från Belgien och Ungern.
I andra stugan där vi äter mat bor det fyra killar och två tjejer, det va jätte stelt mellan alla första dagen när vi satt och åt men det börjar bli bättre för alla nu.

Likes

Comments

Landat i Keflavik nu, sitter på flygbussen påväg till en hållplats där vi ska möta upp våran koordinator som kör oss till stället vi ska bo på dom två första veckorna. Vi kommer att få träffa dom andra som har kommit, jag vet att dom från Frankrike och Ungern kom igår och idag kommer Lettland, Belgien och såklart vi då.

Likes

Comments


Nu är det 2 veckor kvar innan jag tar flyget till Reykjavik och kommer inte hem förrens i Februari nästa år, hoppas denna resan kommer bli lika rolig som alla säger den kommer bli 😱

Likes

Comments