Vår dag började som vanligt, frukost, fixa iordning lunch till K och sedan köra R till skolan. Men idag behövde jag inte hämta R, då han skulle ha en dag med sin mormor efter skolan - så jag å lillan hade lugn dag hemma framtill 2 då K kom hem. Gjorde tvätt, städade undan lite och sedan tog vi en lång promenad i vårt kvarter.

Jo en sak! Det må vara 18 oktober, men idag har det varit över 22 grader här, så shortsen fick åka på idag igen. U N D E R B A R T. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En tur. En kväll. En utgång. En natt. En morgon. En dag.

I lördags tog vi bilen till tågstation som tog oss till NYC, därefter tog vi subway till lägenheten vi skulle hyra över natten. Gick och köpte pizza, byte om, satte på oss klackarna, ringde taxi och möte upp limon(japp ni löste rätt) med resten av tjejerna som skulle ut. Drinkar bjöds det på i limon och runt 23.30 anlände vi till klubben och efter det bjöds det på dans till klockan blev 3 på morgon. Vi tog oss hem och somnade efter fyra någon gång. Telefonen ringde 10 för att vi skulle hinna med att promenera runt i city innan tåget hem väntade. Förhoppningvis dröjer det inte länge tills vi är där igen, redan på söndag kan det bli en trip ditt! LOVE IT!!

Likes

Comments

oj oj nu var det ett tag sen sedan sist! Förlåt allihopa! Vet inte varför jag inte sitter ner och skriver till er på dem kvällarna jag är hemma å kollar på Netflix innan läggdags. Kanske är det för att dagarna rullar på och ser nästan likadana ut - upp 7, fixa frukost till barnen medan jag gör lunch till K, vinkar hejdå till bussen för K, jag kvar med R&M och 8 rullar bilen mot Rs skolan. I bilen försöker jag hålla lillan vaken, för somnar hon, kan jag inte få henne att sova när vi kommer hem och det vill jag verkligen. Väl hemma, lägger jag lillan om det finns hopp för det, tar jag hand om disk, försöker fixa frukost till mig, startar tvätt och kort därefter hämta R på skolan igen. 

Ibland åker vi till parken efter hämtat honom och äter lunch där, och det är något som R verkligen gillar! Om inte parken, åker vi hem och jag gör lunch till oss. Efter maten, blir det spring å lek tills vi möter upp K vid bussen. Snacktime, jag lägger lillan, tar hand om tvätten oftast och Monica hemma vid 4 tiden. Ja så rullarna dagarna på här för mig.

Idag ser min dag lite annorlunda ut - bara jag å lillan hem tills möta upp K vid bussen då R är med sin mormor idag - vilket jag tycker är väldigt skönt! Ibland behöver man lite omväxling! 

Puss skriver snar igen lovar denna gång

Likes

Comments

September är här, har varit här ett tag och nästa veckan går vi in i oktober. Om det är någon årstid som jag gillar mest så är det vintern men hösten kommer på en kär andra plats. Sommaren och våren är bra de med, men inget slår höst och vinter för mig. Och det först idag som jag märkte av att hösten är påväg hit, löven har börjat ändra färg & falla och det inte lika varmt som 25 grader varje dag. Det som gör mig väldigt glad är att oftast så är hösten här i New Jersey inte lika regnig som i Sverige, alltså kan man njuta av hösten lite längre!


Så vad älskar jag med hösten?

Alla färger. Hur går det inte att älska?

Mörkret som faller och luften som kommer.

Snyggaste klädsäsongen.

Halsdukarna som man äntligen kan ta fram.

Frukost i sängen.

Te. Te och ännu mer te.

Serier.

Nystarten.

Långpromenader.

Myskvällar.

Och! Det börjar närma sig jul och denna jul kommer verkligen bli speciell.


Likes

Comments

Det har ekat tomt här nu ett tag, jag lever, men dagarna här går undan och man hinner inte med allt som man tänkt. Det är den 20:e september nu och det innebär att jag varit i USA och i min värdfamilj i över en månad. När jag och Mariie pratar, så känns det som vi varit är längre än 5 veckor, men det är alltså "bara" drygt två månader som gått. Men efter den tiden jag nu varit här så har jag hunnit skaffa mig en del nya vänner - Mariie å jag ses typ varje dag, hehe -, hunnit göra mig bekant i området vi bor i och även de samhällen som ligger här omkring, skaffat gymkort(!!), hittat mina favorit matställen och kommit fram till saker jag saknar hemifrån:

Pappas kramar.

My babe, My baby, Fia, gumman, pepsi - kärt barn, katt, har många namn. Om det är någon jag saknar sjukt mycket och kan bli ledsen av att tänka på, så är det min katt. 

Mamma. Det är när man flyttar hemifrån som man verkligen inser vad ens mamma betyder för en.

Min tränings buddy - pappa.

Att gå in och störra brorsan på rummet när han är på datorn, ta över hans säng och kolla film. Umgås var det ja!

Små tjasfen som man kan ha sinsemellan i familjen.

My Girls. You know who you are.

Kunna traska genom skogen och bjuda in sig själv på middag hos farfar å Karin.

Mormors köttbullar, och självklart mormor - because she is the best. 

Min farmor är en underlig person det, inte på ett konstigt sätt eller jo kanske, men på ett bra sätt. Och med henne kan man alltid få sig ett gott skratt.

Även fast vi inte bodde varandra så nära hemma, så är ett hav ännu mer och gör det svårare att ses. Mina systrar, tur Skype finns.

Kunna gå naken hemma. Haha ja det hände och nej, det går inte här tyvärr.

Kunna vara på dåligt humör. Inte för att jag ofta är sur och att det är kul, men att hela tiden ha ett leende på läpparna är inte alltid det roligaste.

Home. Huset, trädgården, skogen. Borta bra, men hemma bäst.

Detta betyder inte att jag inte trivs här och vill hem, för jag trivs nästan älskar det här, men att flytta hemifrån och speciellt över Atlanten, gör att man saknar saker lite extra. Jag har ännu ingen "hem"-längtan, där hemlängtan för mig är att jag längtar hem och vill hem, utan det jag har är saknad av saker. Sånt som man inte tänkte på när man faktiskt var hemma. xoxo 


Likes

Comments

​För 2 två veckor sedan började barnen i skolan och även fast jag älskar barnen, så är det väldigt skönt att K är i skolan under större delen av dagen och att jag bara då har två barn att ha koll på. Ren lycka! Sen så är R i skola mellan 8.30 till 11.30 och då hinner vara men lillan själv och fixa med tvätt & städ. 

Nu måste jag dock gå, lillan sover så måste vecka henne för att hämta upp R på skolan som fick stanna en timma längre i skolan för lunch där. Puss på er!

Likes

Comments

Fireworks with the girls.

Likes

Comments

Förra helgen var vi i Sea Girt, som de senaste helgerna, och denna helg var det Labor Day Weekend - så Monicas mamma, pappa och systrar var där. Det var lite stormigt just denna helg, då stormen Hermine härjade på kusten, men det stoppade inte mig för att ta en promenad längs stranden!

Likes

Comments

För en vecka sedan var vi hos några vänner till Monica och AJ. Pizza och tårt stod det på meny och barna badade tills det började mörkna. Familjen hade en linbana i trädgården och den tyckte jag även var kul att leka med! Solnedgången var även helt fantastiskt denna kväll, synd bara att jag inte hann ta kort på den. Puss på er

Likes

Comments