Godkväll!

Bjuder på en selfie från föregående vecka :):):):)

Tisdag, jag har haft två dagars praktik på psykiatrin i Skellefteå, är spännande men jobbigt att behöva stiga upp på orimliga tider (05.00). Imorgon börjar jag dock 14.00 så jag får en sovmorgon vilket är väldigt skönt.

Har just kommit från fotbollsträning och ligger nu i soffan, ska göra en tidig kväll då jag är väldigt trött

Likes

Comments

Hej!

Igår hängde jag hemma hos Frida med hon och Stina. Spelade gammal musik och rappade till BYZ. Haha. Sov till tio idag, åt frukost och for ut och sprang. Alldeles för länge sen sist då bortförklaringar som dåligt väder och "det är för halkigt" använts flitigt, men idag var det riktigt skönt att springa!

Har just kommit ut ur duschen, har silverschampoo i håret så ska snart gå tillbaka in i värmen. Ikväll är väntar middag på Statt och några glas bubbel

Bjussar på en bild på min svettring och mitt pulsband, youre welcome!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår hade vi det avslutande seminariet på vår C-uppsats, det gick bra. Med det menas att även termin 5 är avklarad och jag har endast en termin kvar innan jag är färdig! Sjukt. Nåväl, vi får väl börja med att hoppas att uppsatsen kommer tillbaka med ett Godkänt.

Terminsavslutning igår vilket innebär att jag är helt >helt< ledig i helgen utan någon som helst känsla över vad jag borde göra. Eller ja såklart. Har faktiskt legat nu på morgonen och gjort lite ändringar och börjat skriva min portfolio inför praktiken som börjar på måndag. Så helt ledig var väl att ta i, men bara det att jag kan ligga hemma i sängen och göra det jag ska är ganska skönt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Imorgon ska jag och ett helt company och äta på statt!


Bjussar på en gammal bild då det var allt jag hade.

Likes

Comments

Tisdag. Jag fortsätter med det eviga plugget men förutom det har jag vandrat ute på isen i vackert väder, ätit god mat, sett skam, varit på biblioteket och tränat.

Ikväll ska jag på fotbollsträning för första gången på väldigt länge då jag missat den och det varit jul och nyår så det blir kul!

Annars då?
Vi har precis lagt igen datorerna och nu ligger jag raklång i soffan. Ska dags ta tag i livet och förbereda lite inför kommande veckor däremot. Thats it.

Likes

Comments

I onsdags skickade vi in vår c-uppsats och gick på en längre ledighet för första gången på tio veckor. Så otroligt skönt!

Igår var jag och Daniel i Luleå och frös. Shoppade lite, bytte lite saker och åt lunch på Waldorf. På kvällen hängde jag hemma hos Gustav och Stina och surrade.

Idag vaknade jag halv tio, åkte och tränade med Rebecca, så skönt att göra bort det på morgonen. Duschade, for hem och åt lunch och packade väskan. Sitter nu på bussen mot Skellefteå där vi ska ha klassfest, det blir dock ingen utgång för mig och Daniel hämtar mig inatt, är så bekvämt att få sova hemma i sin egen säng!

Trevlig helg!

Likes

Comments

Godmorgon!

Inatt har jag drömt så mycket att jag vaknade helt utmattad. Steg upp klockan nio, sittande i morgonrock har jag fått i mig två finncrisp med ägg och en kopp kaffe och ska nu läsa igenom vår c-uppsats i lugn och ro och med de mest kritiska ögonen jag kan plocka fram. Imorgon ska den skickas in.


Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas nyår var fint!

Vi började dagen tidigt i sporthallen där vi lekte Indiansmyg, spökboll och åt lunch. For sen hem till Frida och nikke där vi dukade fram och fixade oss. Till förrätt åt vi en skagen cheesecake och till varmrätt oxfilé med potatisgratäng. Det var gött! Lekta lekar, dansade och spillde ut shottar som var svåra att få bort dagen efter.

Jag och Daniel fick aldrig vår nyårskyss på bild, så den hemma i soffan igår får duga alldeles utmärkt

Igår låg vi i soffan i princip hela kvällen, men tillslut blev jag hungrig och gick och handlade detta ❤️

Likes

Comments

Hej!

En tisdag som känns som en söndag. Jag är tillräckligt förvirrad.

Julen var fin, fick bland annat en moccamaster så nu bjuder jag alla som är sugna på kaffe och >världens< bästa kofta från adidas av Daniel.

Har ätit god, och alldeles för mycket, mat, haft en snabbvisit av feber och kliande öron, festat på juldagen med bästa slukisarna, pluggat och faktiskt skickat in en hel c-uppsats för bedömning. Idag har Daniel åkt till Kiruna och jag har städat undan lite i lägenheten, idag ska jag hänga med Frida och sen träna, lämpligt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår efter vi pluggat färdig (17.45.....) så for jag och Daniel hem till mamma och pappa där Johan och Lina var. Vi åt middag och spelade julklappsspel då vi tyvärr inte kommer fira jul tillsammans allihopa.

Idag ska jag och Daniel äta en lite jullunch och byta paket med varandra innan han åker iväg till Arjeplog!

Likes

Comments

Hej!

Mitt liv på veckorna blir inte intressantare än 2 liter kaffe och en c-uppsats som skrivs. Att den ska vara inskickad om två veckor ökar endast känslan av stress, därmed är julkänslan och tagg för det kommande året =0.

Annars då? Hinner ju faktiskt umgås med fantastiska människor, kramas med Daniel, älska varenda minut av julkalendern, ha panik över oinköpta julklappar och ett konto som ekar mellan varven också, så det är inte bara synd om mig.

Har precis lagt undan datorn, har en gröt i huvudet och skulle behöva gå till djupviken och hämta min bil, men pga regn är det glashalt vilket gjorde mig lite extra lat. (Kul hur jag gång på gång försöker låta positiv men fortfarande framstår som väldigt negativ).

Och inga bilder har jag att bjuda på heller, typ.

Amanda var söt på gårdagens bokklubbsmöte
Åt magisk brunch med fina tjejer i söndags

Likes

Comments