Idag åkte Gabriella, Monika och jag till La Jolla och kollade på sjölejon och sälar. Det är så himla fint där nere men det luktar ganska illa om djuren. Så när vi inte stod ut med stanken längre gick vi upp bland gatorna och hittade ett super mysigt litet café. Senare på kvällen åkte vi ner till Sunset Cliffs, tyvärr var det lite molnigt så det ska jag göra om en kväll när det är bättre väder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att ha spenderat större delen av dagen på ett köpcenter precis vid gränsen till Mexico drog vi ner till Pacific Beach och kollade på solnedgången och åt melon, en mysig dag med fantastiska vänner helt enkelt!

Likes

Comments

Idag åkte vi svenska tjejer till Mission beach efter brunchen och bara hängde på stranden och härjade runt i vågorna. Precis ovanför stranden var det en brasiliansk festival som vi kollade in innan vi gick bort till Belmont Park som är som ett litet tivoli. Efter middagen gick vi och shoppade loss bland godis hyllorna. Vilket resulterade i en kväll helt i min smak.

Likes

Comments

Idag lördag åt vi brunch innan vi åkte iväg till Coronado Beach. I min värld innebar det att vi skulle vara iväg strax innan lunch men för vissa andra innebär det en stund efter lunch vilket innebär en ganska lång väntan. Men tillslut kom vi iväg och hade en väldigt trevlig dag på stranden. Bilderna skvallrar lite som hur kallt det var i vattnet. Idag gick det inte att bada så jag låg i skuggan för att inte bli överhettad och krängde mandariner.

Likes

Comments

FREDAGMYS!

Efter sista lektionen åkte vi ner till Pacific Beach för att dricka stora drinkar och fira att veckan är slut. Solnedgången var helt magisk och vi satt ute hela kvällen med utsikt över havet. Det är så mäktigt att vara sex stycken tjejer från olika länder med olika kulturer. Jag kan lova att det finns en hel del att prata om och jisses vad spännande det är att få höra och ta del av dessa tjejernas liv.

Vilka fantastiska människor de är allihopa!

Likes

Comments

Idag har det varit mycket under och efter skolan. Så jag har inte hunnit göra så mycket annat än att plugga. Men jag reflekterade idag över maten jag äter. Innan jag åkte tänkte jag att det skulle bli snabbmat, läsk och en rad onyttigheter men detta är vad jag har ätit idag. Ganska okej betyg ändå. Men det ska tilläggas att maten här är hemsk! Den smakar och luktar riktigt illa, och vist serveras det läsk till alla måltider och kakor till efterrätt, men det känns otroligt skönt att det finns nyttigare alternativ också.

Likes

Comments

Idag var det taco tuesday. Så vi gick bort till Old Town som är ca. 20 min promenad bort. Där är en massa gamla hus och super mysigt. Vi var ett gäng på ungefär 15 personer som hade en rolig tisdagskväll helt enkelt!

Likes

Comments

En hel vecka har gått nu. Min fantastiska ruskamrat Sarah från Italien åkte igår lördag och nu ikväll kom min nya. Sofia, 22 år från Sydkorea. Jag började min lediga söndag med att träna, efter det åt jag och Gabriella brunch i nästan 2h. Det har varit ganska dåligt väder här idag så vi bestämde oss för att åka till ett köpcentrum. Så idag har vi bara strosat rundor jag, Monika och Gabriella.

Likes

Comments

Brunchen på campus serveras kl. 11-13:30 så för att inte svälta ihjäl gick jag och Gabriella till IHOP och åt amerikanska pannkakor till frukost, mums! Efter det tog vi oss till Pacific Beach där vi spenderade resten av dagen. Vi åt Hamburgare på WOODY´S där vi sedan hängde några timmar på eftermiddag under parasollen. Idag lördag tror jag att det har varit ca. 32°C vilket är så härligt!

Likes

Comments

Idag fredag hade jag min första lektion kl. 11.25 vilket gjorde att jag både hann med träning och poolhäng innan skoldagen började.

Dagen flög förbi!

Min sista föreläsning slutade 17:15 och direkt efter åkte jag och Gabriella till ett köpcenter som var så himla fint och mysigt! Vi åt middag på "True Food Kitchen" och känslan av att få "fräsch" vällagad, god mat var någonting vi båda uppskattade.

Likes

Comments