Header

Åh beautybay hade fått in tre nya färger från morphe brushes, så kunde ju absolut inte låta bli att klicka hem dom när dom endast kostar ca 25 kr/st. Har använt dom fyra jag beställde tidigare (inlägg om dom HÄR) lite och dom är så bra, rekommenderar starkt dessa ögonskuggor 😃
Och huuur fin är inte "wink for pink", helt kär!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh jag gillar verkligen när man gör eyeliner i andra färger än svart, det är så enkelt och det blir så himla snyggt! och man behöver absolut inte lägga pengar på att köpa en massa olika eyeliners, jag använder mig bara av min mac fix+ och sen ögonskugga 😃

Ögonbryn:
MUS tri brow

Ögon:
 pixi metallic magic palette
Diamond Japney "angel wings" fransar

instagram: makeupbyjeenny

Likes

Comments

Såhär är det faktiskt störst chans att man ser mig sminkad om dagarna. En enkel bas, markerade bryn samt väldigt lätt med ögonskugga för att få ett djup i ögonen och mascara på det, något ljust läppstift och sen är jag klar. Går fort och man ser pigg och fräsch ut.
Vad jag använder för produkter varierar lite så att produkterna byts ut ibland men sminkningen är och ser likadan ut ändå
😃
Alla produkter finns länkade här under så det är bara att klicka på namnet om ni vill komma vidare till en hemsida som säljer och borsten på bilden kan ni hitta HÄR.

Instagram: makeupbyjeenny

Likes

Comments

Har inte visat dessa fransar på bloggen än, men ni som följer min instagram har redan sett. Hur fina är dom inte? Jag älskar fransar som är verkligen mycket, så är ju helt kär i dessa. Har inte hunnit använda dom så mycket så kan inte säga så jätte mycket om dom, men jag upplevde att dom var lite hårda vilket kan bli lite obekvämt. 
Fick dom hemskickade till mig av enchantress och tyvärr fick jag inte med nån info om vart och hur man köper dom, men ni kan kika in deras instagram vilket är
th3enchantress om ni vill kolla närmare och se vad dom har mer för modeller, dom två jag har är Phia och eve 😃

Likes

Comments

Visar ju månad efter månad vad jag får i mina glossybox och känner att jag verkligen måste bli bättre på att uppdatera er efter vad jag tycker om produkterna som ligger i. Så jag börjar med två produkterna som nyligen tog slut.
Måste erkänna att jag är en sån som dömmer produkter efter paketeringen, tex dessa två hade absolut inte vart något jag plockat ner från en hylla för att kolla närmare på eller klickat mig in på om jag satt och kollade på internet. Vilket är synd, för det är ju innehållet som räknas. Men jag kan inte vara själv om detta?

Gentle skin cleanser
ca 89 kr
HÄR
Jag vet inte hur jag ska förklara denna på ett rättvist sätt för jag gillar den samtidigt som jag inte gillar den, jag kan börja med att säga att den var bra det var den verkligen. Den gjorde sitt jobb och man blir len och fräsch i ansiktet. Men jag gillar rengöringar som blir som skum när man pumpar ut det och denna är väldigt tunn och rinnande. Vilket inte är något dåligt, det bara jag som föredrar en annan typ av konstisens.
​Den här tar bort basen, det mesta av brynprodukterna men inte mascara, så där behöver man gå in med en eye makeup remover. 


Moisturizing lotion
129 kr HÄR
En lotion som man kan använda för både kropp och ansikte, har dock bara använt till ansiktet så kan inte säga hur den blir på kroppen men, den här funkar så bra på mig även om jag är väldigt fet i min hy och den är för torr och känslig. Men somsagt den funkar bra på mig, även denna är väldigt lätt och tunn som rengöringen och med den här gillar jag det, vill ha mina ansiktskrämer så. 
Upplever inga problem med den här, min hy blir super len och känns skön så skulle kunna tänka mig att den här är väldigt skön att smörja in kroppen med också.

Har ni testat något från cetaphil förut och isåfall vad tyckte ni?

Likes

Comments

Members har kvar sin kampanj the balm så passa på att fynda HÄR
D
ock finns inte alla färger kvar, men dom finns att köpa HÄR annars

Titta vilket fynd jag gjorde på members, klickade hem dessa fem för 185 kr istället för 945 kr vilket det hade blivit utan rabatten. Underbart om man frågar mig då kajalpennor eller liknande inte är något jag gärna lägger mycket pengar på när det kommer till smink.
Har inte hunnit testa dessa i en sminkning, men dom verkar väldigt krämiga och bra, aldrig blivit besviken på the balm's smink dock så är nästan helt hundra på att dom är är grymma!
😃

Likes

Comments

/ Klicka på bilden för köpa eller kolla närmare på produkten /
Utan att ens tveka kan jag säga att det här är min favorit parfym för tillfället, perfekt vardagsparfym. Egentligen skulle och kommer den vara ännu mer perfekt till sommaren men den funkar lika bra nu också.
Det är faktiskt yohio's parfym som han gjort tillsammans med face stockholm, så efter att kunder sprayat den här hela dagarna kunde jag inte hålla mig från att köpa en själv 😍
Jag är sämst på att förklara dofter så kommer inte ens försöka, men lyko som också säljer den här en bra beskrivning på vad det är i den som doftar så gått, så ni kan klicka er vidare genom att klicka på bilden över om ni vill läsa mer om den. Lyko säljer den även för 199 kr just ni själva är sugna på att köpa den så tycker jag ni ska passa på 😃

Likes

Comments

1 345271 Next