OOTD

Pannkakor

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit & kollat på sängar. Varför? Jo, jag skall köpa en ny säng för jag vill ändra om i mitt rum lite, för jag tycker om lite nytt då & då. Nej men jag behövde verkligen en ny säng. När mitt rum är klart så kan jag göra ett inlägg om bara mitt rum! Imorgon tänker vi alltså beställa en säng för vi hitta den perfekta sängen för mej! Efter det åkte jag iväg för att träffa min vän, hade inte sätt henne på en tid. Så vi gick till ett caffeé & umgicks lite bara.😊
Hoppas alla andra haft en väldigt bra & härlig dag!
Heidå, ses snart igen!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så värst mycket surprise , surprise.. Nej, men föregående att hade jag inte sovit så bra så jag har varit väldigt trött idag. Jag har sovit bort halva dagen och resten av dagen spenderade jag i klädbutiken,matbutiken och hemma med mina föräldrar. När jag var i klädbutiken så kände jag mej för att köpa något snyggt till min mor och då såg jag en skjorta som var precis i hennes smak, så överraskade jag henne med den och hon blev jätte glad!

Jag tog mej också tiden att gå ut och fota lite för att vädret var så härligt nu här om kvällen.

Likes

Comments

Nu under sommarn har jag inte köpt så värst mycket kläder, men igår åkte jag iväg och köpte någonting nytt till mitt klädskåp. Lite får man skämma bort sig själv, det förtjänar vi alla nån gång!

Grön/vit/blå randig skjorta

Butik: H&M

Storlek: S

Kostade: 5€

Blå crop top

Butik: Cubus

Storlek: M

Kostade: 5€

Svart Body

Butik: H&M

Storlek: M

Kostade: 12.99€

Blommig bikini top

Butik: H&M

Kostade: 7€

Likes

Comments

Denhär dagen har jag spenderat ut på skärgården (stugan). Måste säga att det var säkert en av de mest vackraste och avkopplande dagana för mej detta sommarlov. Visserligen har jag bara en vecka ännu ledigt och sen börjar skolan. Känns som om jag knappt hunnit vara ledig p.g.a sommarjobb. Men inte stör det mej så mycket att skolan snart börjar, det blir ju en helt ny och ren start i andra stadiet.

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska så lugn dag på tanke på att jag har bara varit hemma idag, men vi har städat nästan hela dagen och börjat baka kakor mm. för imorgon skall det firas🎉 nämligen då fyller jag 16 !! Jag har inte nu så hemskt mycket att säga men imorogon berättar jag mer! Hejdå!!

Likes

Comments

Den här dagen har varit minnesvärd!

Jag har varit med en del av min familj idag ut på skärgården och firat min morfars födelsedag. Jag måste säga att det var avkopplande att få åka ut dit efter ett år! Dagar so den här får mig att respektera de få saker jag har i mitt liv ännu mer än förr. Tyvärr slapp inte hela min familj med dit men hoppeligen hinner vi alla vara där någon annan gång! Jag och min syster blev lite galna med fotograferandet senare på kvällen XD vi försökte ta jätte coola bilder, hoppas nån bild blev ''cool''. Den här dagen har varit sjukt bra för min ångest för det kändes som om jag slapp undan ångesten helt och hållet! Här kommer nu en hel del bilder men hoppas ni har haft en trevlig midsommar!

Likes

Comments

Hej!
De va länge sen sist.
Nu har ja int blogga på länge för ja har helt klart inte haft motivation till det. Slutet av nian har varit tungt och stressigt men nu är det bara nån vecka kvar lch sen är det SOMMARLOV!

Här tänkte jag nu alltså berätta lite vad som har hänt under den senaste tiden när jag inte har bloggat.

Jag har lidigt av panikångest och ångest över huvudtaget. Allt har börjat med en trauma som hände för några år sedan men det blev värre nu på nian. När jag började stressa mycket så började jag bli lätt nervös och hjärtat började slå snabbare och snabbare, min puls steg och det kändes som om jag skulle ha kunnat svimma.
Jag har inte p.g.a detta kunna koncentrera mig lika bra i skolan men vi jobbar på det här hemma att det skall bli bättre!

Jag har gått en Hjälpledar utbildning i församlingshemmet så ja kan hjälpa på skrivtskoleläger (skriba), veckoslutsläger, dagläger eller hjälpa med gudstjänster osv. Jag kommer att åka iväg på ett skriba läger 13.6 i Houtskär. Jag är väldigt taggad inför det!

Jag har ändrat lite på min livsstil och är nuförtiden en vegetarian och har varit det 1/2 år. Varför jag valde att bli det är för att min mage är väldigt ömtålig och tål alltså inte en heldel. Min mage tål alltså inte kött. Jag får väldigt ont i magen av att äta kött och får stora magbesvär. Det är inte ända orsaken varför jg valde att bli en vegetarian, utan jag ville också bli det för jag tycker det är hemskt hur man behandlar djuren och hur man tillverkar köttet. Jag är alltså ända från min familj som har en vegetarisk kost. Jag är helt okej med att andra äter kött flr vi är alla olika och gör som vi tycker, så jag har inget emot att andra äter kött, jag kan personligen inte bara äta kött för jag får ett dåligt samvete. Vi har kollat upp att det var okej för mig att bli en vegetarian och det var helt safe men att bli en vegan sa läkarn att jag är helt för ung för det att och att mina värden t.ex. hemoglobin värde inte var tillräckligt bra för det. Men jag lever väldigt bra såhär!

Jag håller på att ändra mitt hår igen. Jag vill ha tillbaka mitt gamla blånda hår! Jag går en process med mitt hår. Att bleka hår är absolut INTE bra för håret men min mamma är en frissa (har arbetat på en salong förut) så hon vet hur man färgar det utan att förstöra håret 😇 

Vi har skaffat en ny hund som nu är ett halv år  gammal. Hon heter Zafiira och hennes namn härstammar från en ädelsten. Hon är sååååååå ljuvlig! Vi har sammanlagt 6 hundar och jaaa många undrar hur man kan ha så många men de är faktist inte så många eller de känns inte som många. Det är väldigt lätt att ta hand om de humdar som vi har men det beror ju alltid på vilken ras man har :)

Det var nog allt vad jag kan komma på nu att berätta åt er men jag kommer att göra en tag så ni lär er känna mig lite bättre!
Tack & ha de bra!

Likes

Comments

Jag fryser, jag är trött & ännu massor att göra före skolan börjar..
Jag skulle faktist inte orka med nånting just nu..
Men en bra sak för idag var att jag fick min nya telefon ( samsung galaxy A5 ).
Jag har inget att klaga på om denhär telefonen.
Den är allt vad jag vill ha i en telefon.
Den är passligt stor, har ett snabbt nätver, den har en jätte bra kamera osv..
Jag är bara sjukt rädd för att söndra den så nu skall jag beställa ett skyddande skal till den.
Syns nösta gång, hejdå!

Likes

Comments

Hej igen!
Jag har bara två dagar av jullovet kvar & vill göra något roligt då!
Så idag åkte jag till min bästa vän & träffade mina två andra bästa vänner (+ en av flickornas pojkvän)  & vi alla gick tillsammans för att skrinna i det härliga vädret idag!
Kallt var det men uppfriskande.
Imorgon måste jag skriva ett par skoluppgifter men det går snabbt!
Nu är ja hemma & tänkte läsa en bok & koppla av lite.
Hejdå!

Likes

Comments