Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gott ser inte dagens middag ut? Det var helt suveränt måste jag säga. Bra jobbat Johan.

Idag har varit en hyfsat lugn dag med skola, lucia föreställning samt Hannes. Nu är det säkert någon som tänker men va hade inte Hannes åkt? Det stämmer bra men han fick åka hit för att hämta lite saker åt jobbet och då passade vi på att träffas en snabbis. Toppenbra! Emmas luciaföreställning var superfint gud så stolt jag kände mig när hon stod där och sjöng framför alla. Nu väntar Netflix och sen blir det sömn. Har sovit väldigt dåligt inatt..

Likes

Comments

Igår tog jag och Hannes en liten promenad runt området där han bor. Det snöade som bara den och det var svinkallt. Men det var vår sista promenad innan han skulle åka så det var värt det. 4 månader. Han ska vara borta i FYRA månader! Hur fasen ska detta gå? Okej okej han är bara två timmar bort med bil men kan inte hjälpa att det känns som det är längre än så.
Riktigt jobbigt imorse när vi skulle säga hejdå:( ja det kom tårar.
Tycker det är lite fint ändå. Att gråta när någon ska åka iväg. Det visar ju att personen betyder väldigt mycket för en. Visst visst kanske är så att jag är en klen och mjuk liten en men känslor är fan viktigt att visa. Skäms inte alls över mina tårar imorse. Precis som jag inte skäms över leendet på mina läppar när han pussade mig i pannan en sista gång.
Nu ska jag sova gonatt.

Likes

Comments

Hur fint blev inte mitt hår efter att jag hade använt vår nya locktång? Jag verkligen älskar resultatet och kommer lätt börja använda den här tången när jag vill bli lite extra fin. Just den här locktången är köpt på eleven och som ni ser på bilderna ovan fick man även med ett nagellack som var superfint och som jag tänker att jag kan använda på nyår. Hoppas allt är bra med er puss.

Likes

Comments

Okej hur bra var inte årets VS Fashion Show? Helt galet bra om ni frågar mig. För er som inte kollat än kan man se den på Victorias secrets hemsida. Tips tips tips! Dock är det väldigt sorgligt att det är Alessandras sista år:( men hon ska väl försöka spendera mer tid med familj och barn vilket är helt förståeligt. Kan ju mer än gärna fylla hennes plats i showen ;)

Likes

Comments

Godmorgon på er hörni. Hur skönt att vakna upp till CSN? Tror jag ska gå och köpa nån liten julklapp sen efter praktiken som idag ligger mellan 11 och 15 istället för 10 och 14. Vi kom fram till att det passar bättre för de som jobbar där och jag har ingenting emot lite mer tid på morgonen. Som sagt är resterande av dagen oplanerad och jag vet inte alls vad som väntar men det är ju kul i sig att ta dagen som den kommer. Hann inte med att se VS showen igår så kanske tar det idag istället då jag knappt kan bärga mig. Nej nu måste jag bege mig annars kommer jag försent.

Titta vilken mysig bild jag tog imorse runt åttatiden. Det ser verkligen så juligt ut.

Likes

Comments

Idag har varit en såndär dag som går extremt långsamt. Dagen började med praktik som vanligt där jag och en tjej som jobbar där fick åka till Filipstad för att försöka få igång två bilar som hade laddat ur under natten och därav inte gick att komma in i. Vi lyckades inte riktigt med det tyvärr och bilarna står nog än kvar på samma plats. Att vi åkte till Filipstad ledde till att jag slutade runt tre istället för två vilket inte gjorde mig något alls eftersom jag då hann med att mysa lite med Bonita innan jag begav mig till Hannes där jag är just nu. Vi har precis satt på en film som vi ska mysa ner oss framför och sen är det dags att sova.

Likes

Comments

Instagram@jennyjosephinee