Idag har jag haft en väldigt fin dag på jobbet! 🌸
Har aldrig och kommer aldrig ogilla mitt jobb, vad jag gör för mina medmänniskor och hur jag gör deras vardag lite enklare. Så bra man mår av det! ❤️

Nu har vi tagit helg, blev en kort vecka med 2 arbetsdagar men vad gör det? Mer tid med mina små charmtroll 😍
Vad ska ni hitta på?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ännu en underbar dag och idag mår jag otroligt bra! 😁
Idag blev det en kort promenad, barnen var halvt trötta efter en heldag på dagis, men lyckades jogga lite medan Minelle cyklade upp och ner för några backar blev som en liten tävling. Hon är ju en riktigt tävlings människa så det var bara springa haha 🏃🏼‍♀️

Likes

Comments

Vilken underbar dag, vi har varit ute hela dagen så mycket energi ☀️

Morgonpromenad, lek i parken och en cykeltur. Kan ju lova er att jag fixade min cykel och en cykelsits till lilleman har gjort dagarna mycket lättare nu när man inte har bil. Har även gjort det mycket roligare för barnen, de älskar att vara ute och cykla och Minelle är så duktig på att cykla brevid. 😁
Nu vill hon bara ha av stödhjulen, så det är träning på att cykla utan dem nu i vår. 🌸

Likes

Comments

Jag vill berömma mig själv lite, tänkte på detta idag när jag var ute på min promenad. Hur många eller svåra motgångar jag stöter på så klarar jag mig igenom de, för jag menar alla går vi igenom saker men aldrig samma saker. Jag kan inte påstå att din eller din är jobbigare än min, alla går vi igenom saker som vi tycker är jobbiga.

Med andra ord så, bra kämpat Jenny du är så otroligt bra! 👌🏼

Sen säger jag stort Grattis pappa på din födelsedag, vi saknar dig ❤️

Likes

Comments

Hej, idag fick vi bli hemma en natt med mycket hosta och snurrande barn i sängen har det inte blivit mycket sömn.
Annars är allt bra med oss, barnen utvecklas hela tiden lilleman pratar mer och mer nu jättekul! 😄
Minelle lär sig nya saker, har lärt sig skriva mamma och pappa bla. Så stolt 😍

Likes

Comments

Hej!
Jag har glömt berätta hur det gick för Minelle på öron näsa hals.
Hon var väldigt ledsen dagen innan, då hon inte ville ha en manlig doktor men det gick faktiskt bra. Han var så duktig med henne, förklarade exakt vad han skulle göra för att titta i hennes öron.
Hon fick se på en skärm hur krokodilen (pincetten) åt upp hennes öronvax, men krokodilen fick inte tag på all mat så då skulle man använda dammsugaren istället.

Tillslut fick han ut dessa klumpar och kunde se trumhinnan, han kunde se att det fanns vätska i hörselgången i båda öronen. Så nu ska hon få blåsa upp en "ballong" för att se om det går att trycka bort vätskan sen ska vi tillbaka om 3 månader. Är vätskan kvar blir det att sätta dit rör i öronen.

Likes

Comments

Hej, i Lördags så hade jag en liten fest då jag förra fredagen fyllde år och jag hade så kul, skrattade och dansade hela natten lång.
Nu till ska vi snart iväg till ÖNH med Minelle och kolla hennes öron.

Likes

Comments

Det är mycket nu som kretsar omkring Minelle, inget som man behöver oroa sig för egentligen men ni vet, en mamma oroar sig alltid.
På fyra års kontrollen så tyckte de Minelle vägde lite och nu i veckan var vi tillbaka på BVC för extra kontroll av vikten och den har inte gått upp mycket. Från 14,2 till 14,6 så de ville skicka oss till en dietist men jag vill försöka själv först. Vet inte men jag får en känsla av att man ger för lite mat, då Minelle alltid är hungrig oavsett om hon ätit 30 minuter innan trots hon ätit bra. Då säger jag nej, för jag vill ha de fasta tiderna (som jag självklart kan vara flexibel med) att äta på. Så nu blir det macka istället för frukt, eller smoothie på mellisen och lite mer gärdde/smör i maten så hoppas vi om två månader, då ska vi tillbaka tilll BVC, att kurvan på vikten har gått upp iallafall ett snäpp. :)


Här om dagen var vi på stranden och lekte av oss lite innan dagis och då släppte det för Minelle, så nu kan hon gunga helt själv och jag är så stolt över henne. <3 

Likes

Comments

Hej, oj så längesen jag var här inne men har inte haft tid den har varit blandad med känslor och hinna med vardagen.

Min semester har varit superbra och vi har gjort många roliga saker, bland annat åkte vi upp spontant till Katrineholm första lördagen av semestern. H familj kom ner till oss och jag tog en spontanresa till Kosovo.
Ska berätta lite mer om min tripp dit då det var en spontan men rolig upplevelse i ett annat inlägg.

Jobbet kom igång som vanligt, väldigt tufft då allt bara blev för mycket men nu är jag tillbaka gladare och denna glädjekänsla jag haft nu i en vecka är något jag inte känt på flera år, det bubblar, hoppas det stannar!


Likes

Comments