Hej, idag fick vi bli hemma en natt med mycket hosta och snurrande barn i sängen har det inte blivit mycket sömn.
Annars är allt bra med oss, barnen utvecklas hela tiden lilleman pratar mer och mer nu jättekul! 😄
Minelle lär sig nya saker, har lärt sig skriva mamma och pappa bla. Så stolt 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Jag har glömt berätta hur det gick för Minelle på öron näsa hals.
Hon var väldigt ledsen dagen innan, då hon inte ville ha en manlig doktor men det gick faktiskt bra. Han var så duktig med henne, förklarade exakt vad han skulle göra för att titta i hennes öron.
Hon fick se på en skärm hur krokodilen (pincetten) åt upp hennes öronvax, men krokodilen fick inte tag på all mat så då skulle man använda dammsugaren istället.

Tillslut fick han ut dessa klumpar och kunde se trumhinnan, han kunde se att det fanns vätska i hörselgången i båda öronen. Så nu ska hon få blåsa upp en "ballong" för att se om det går att trycka bort vätskan sen ska vi tillbaka om 3 månader. Är vätskan kvar blir det att sätta dit rör i öronen.

Likes

Comments

Hej, i Lördags så hade jag en liten fest då jag förra fredagen fyllde år och jag hade så kul, skrattade och dansade hela natten lång.
Nu till ska vi snart iväg till ÖNH med Minelle och kolla hennes öron.

Likes

Comments

Det är mycket nu som kretsar omkring Minelle, inget som man behöver oroa sig för egentligen men ni vet, en mamma oroar sig alltid.
På fyra års kontrollen så tyckte de Minelle vägde lite och nu i veckan var vi tillbaka på BVC för extra kontroll av vikten och den har inte gått upp mycket. Från 14,2 till 14,6 så de ville skicka oss till en dietist men jag vill försöka själv först. Vet inte men jag får en känsla av att man ger för lite mat, då Minelle alltid är hungrig oavsett om hon ätit 30 minuter innan trots hon ätit bra. Då säger jag nej, för jag vill ha de fasta tiderna (som jag självklart kan vara flexibel med) att äta på. Så nu blir det macka istället för frukt, eller smoothie på mellisen och lite mer gärdde/smör i maten så hoppas vi om två månader, då ska vi tillbaka tilll BVC, att kurvan på vikten har gått upp iallafall ett snäpp. :)


Här om dagen var vi på stranden och lekte av oss lite innan dagis och då släppte det för Minelle, så nu kan hon gunga helt själv och jag är så stolt över henne. <3 

Likes

Comments

Hej, oj så längesen jag var här inne men har inte haft tid den har varit blandad med känslor och hinna med vardagen.

Min semester har varit superbra och vi har gjort många roliga saker, bland annat åkte vi upp spontant till Katrineholm första lördagen av semestern. H familj kom ner till oss och jag tog en spontanresa till Kosovo.
Ska berätta lite mer om min tripp dit då det var en spontan men rolig upplevelse i ett annat inlägg.

Jobbet kom igång som vanligt, väldigt tufft då allt bara blev för mycket men nu är jag tillbaka gladare och denna glädjekänsla jag haft nu i en vecka är något jag inte känt på flera år, det bubblar, hoppas det stannar!


Likes

Comments

En halvt spontan utflykt blev det i morse eller ja jag och Henke prata om att vi skulle göra detta på semestern men det går ju göra fler gånger. Så jag och barnen åkte till Malmö och kollade på Sommarlovsmorgon live. Var mest för Minelles skull då hon älskar programmet hemma men Vicke var nyfiken också ibland fast mest av flygplanen.

Jag ogillar, eller rättare sagt hatar att köra i nya städer speciellt stora, men det vart bara tre felåkningar innan vi var framme, som tur var så var vi ute i god tid nästan en timme innan det började. Var redan mycket en hel del folk där men vi fick en bra plats ändå, vi ska kika i kväll om vi kom med på tvn ;) 

 

Likes

Comments

Just nu sitter jag och barnen som så många andra i världen och tittar på fotboll. Är inte sådär "måsteverkligensefotbollen" människa utan är kul att se på när jag har tiden till det.

Annars idag har det varit lugnt, Minelle gick på dagis idag och Vicke fick bli hemma, vi misstänker de sista tänderna som på nått konstigt vänster ska få plats där inne i munnen. Tyckte han fått alla?
Jag fick mig över en timmes lugn promenad efter lämningen Vicke satt i vagnen och pekade på varenda bil som åkte förbi..


Likes

Comments

Idag fick jag hämta hem en febrig lilleman, kom efter lunchvilan och har bara ökat. Nu myser vi i soffan och tittar på katten Gustav 2. Helgen får börja en dag tidigare så vi "lyxar" till det med pizza.

Är så trött, inte så lätt att spara sin energi när all energi går åt till två utvecklingsperioder. Minelle är som vanligt nyfiken och frågar mycket, det är så kul. Testar dock gränserna väldigt mycket och hennes personlighet börjar komma fram i alla olika hörn. :)
Lilleman har hittat sina känslor, arg, ledsen, glad osv. Blir arg för det lilla, bråkar med sin syster och kastar/slåss. Fast så kärleksfull han är också, det är båda två.
Så igår somnade jag på soffan vid 18.30 och vaknade 05.55 imorse, det kan man kalla trött?!


Likes

Comments

Sen vi fick slänga våran matta då Minelle kräktes på den, så har jag funderat på vad vi ska ha för matta nu? En stor fluffig skulle jag helst vilja ha men det är så opraktiskt med barn, har varit där en gång och nä inte när det spills osv.

Så med andra ord vill jag ha en lätt städad matta och funderar på en svart/vit som jag hade innan eller en grå, till bra pris. Någon som har en bra matta ni vill tipsa om? :)

Älskar dessa mattor!! :) bild tagen från http://metromode.se

Likes

Comments