Header

​Beställde hem lite smått och gott från Colourpop. De har ju nu internationell shipping. Dock så är den ganska dyr men jag lyckades beställa när de hade gratis international shipping. Tror jag ska filma en video då jag visar allt jag köpte i detalj och med swatches. Ska försöka filma det i helgen!

Likes

Comments

​Oldie but goldie. Vet att det inte är så mycket uppdatering från min sida just nu. Men som jag sa i tidigare inlägg, så har jag fått jobb och har jobbat ganska mycket sen dess. Slutar även när det är mörkt ute så vill inte ta bilder då för känner att ljus gör så mycket i bilder. Men men, ska iallafall klippa mig i helgen så vi får se hur jag väljer att ha det. Klippa mig måste jag iallafall för nu börjar det bli så jobbigt långt att det bara hänger helt platt och det går inte göra något med det. Vi får se helt enkelt. Har ju några dagar att fundera.

Likes

Comments

​Testar en ny foundation. Estee Lauders Double wear. Tycker om den än så länge! Det enda dåliga är att den lägger sig i mina porer på näsan så näsan blir prickig. Den gör bara det på näsan också. Så om ni har några tips om hur man får foundationen att hålla på näsan och inte lägga sig i porerna så skulle det uppskattas! 

Likes

Comments

​*Throwback till när jag var blond*

Jag har gått och blivit med jobb! Äntligen. Blir galen av att bara sitta hemma. Visserligen är det härligt men efter en tid så blir det bara jobbigt. Känns bra det här. Har äntligen något att göra med all min tid! 

Likes

Comments

​Håller på och försöker detta med youtube, just för att jag tycker att det är så kul med smink och mode. Har spelat in en video med dessa två sminkningar + en katt, men tog tydligen inga bilder på den sminkningen. Videon kommer ut imorgon runt lunch. Hoppas för övrigt att ni har haft en bra vecka!

Likes

Comments