Min body är från Boohoo och ni hittar den HÄR. Jeansen är från H&M, skärpet från Lindex. Skorna är från MissSelfridge och är just nu på REA! Var 45Pund och är just nu 12Pund. Ni hittar skorna HÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ögon: Urban Decay beauty with an edge palette. Färgerna Mildew & Shattered. Innan de gröna färgerna så använde jag en matt ljusbrun färg för att tonerna skulle smälta ihop bättre. Eyelinern är från Colourpop och är i färgen Mr. Bing.

Läppar: Make up stores läppstift i färgen Crust.

Likes

Comments

Så igår fyllde jag 22 år. I know, tänker också what?! Fyllde ju nyss 21. Min bestie sov här dagen innan och vi kollade på en skräckis med Kristen Stewart. Har sett den tidigare och kom ihåg att den var läskig men nu var den hur mesig som helst. Dock så såg jag den sist när jag var 12. Men på min födelsedag åkte jag, Jennifer och mina päron till Vaxholm. Tycker det är så fint där och de har världens godaste glass. Vi hade även superfint och varmt väder! Senare åt vi sushi eftersom jag fick välja middagsmaten, och till efterrätt blev det såklart chockladtårta. Hade en supermysig dag med mina nära och kära 😃❤

Likes

Comments

*Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks*

Linnet är från Primark, ni hittar liknande HÄR . Byxorna är från NA-KD, ni hittar liknande HÄR . Skorna är från H&M, liknande skor hittar ni HÄR .

Likes

Comments

Igår fyllde min minsta kusin 5 år! Vi firade med tårta och annat gott hos dem. Vädret bjöd på sol så gårdagen var riktigt härlig!

Likes

Comments

*Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar*

Har precis börjat prenumerera på Glossybox som jag har hört så mycket om! Tänkte att jag kunde ge det ett försök! Fick boxen levererad hem till mig imorse och blev positivt överraskad över att de levererade den hem! Då slapp jag ännu ett besök på posten. Känns som jag är på posten varje dag xD Har inte testat månadens produkter än, men ska göra det ikväll. Hoppas mycket på läpprodukten från Rodial! Har kikat på Rodial förr men de är ju så dyra så har inte vågat köpa något från dem.

Ni kan själva börja prenumerera på Glossybox genom att klicka HÄR. Just nu har de en tävling där man kan vinna en resa om du börjat prenumerera på dem.

Likes

Comments

New posts