Header
View tracker
View tracker
View tracker


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Snart är det ju jul! Min favorittid på året! Då vill man ju vara extra fin och ha något juligt på sig. Jag sitter redan nu och kollar på kläder till jul haha. When you love Christmas...

*Inlägget innehåller Adlinks*

Likes

Comments

​Beställde hem lite smått och gott från Colourpop. De har ju nu internationell shipping. Dock så är den ganska dyr men jag lyckades beställa när de hade gratis international shipping. Tror jag ska filma en video då jag visar allt jag köpte i detalj och med swatches. Ska försöka filma det i helgen!

Likes

Comments

​Oldie but goldie. Vet att det inte är så mycket uppdatering från min sida just nu. Men som jag sa i tidigare inlägg, så har jag fått jobb och har jobbat ganska mycket sen dess. Slutar även när det är mörkt ute så vill inte ta bilder då för känner att ljus gör så mycket i bilder. Men men, ska iallafall klippa mig i helgen så vi får se hur jag väljer att ha det. Klippa mig måste jag iallafall för nu börjar det bli så jobbigt långt att det bara hänger helt platt och det går inte göra något med det. Vi får se helt enkelt. Har ju några dagar att fundera.

Likes

Comments

​Testar en ny foundation. Estee Lauders Double wear. Tycker om den än så länge! Det enda dåliga är att den lägger sig i mina porer på näsan så näsan blir prickig. Den gör bara det på näsan också. Så om ni har några tips om hur man får foundationen att hålla på näsan och inte lägga sig i porerna så skulle det uppskattas! 

Likes

Comments