Min lilla hårboll vann en julkalender av Arken Zoo och han har nog aldrig varit lyckligare xD Han är ju en riktig gottegris och försöker tigga till sig godis varje gång någon går ut i köket. Vilket är ganska ofta. Han blir alldeles till sig varje morgon när vi ska öppna en lucka. Varje dag stoppar han även ner nosen för att kolla om det finns mer av godiset haha. Om han fick bestämma skulle han äta upp hela på en gång. Min knasboll <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känns som jag lägger upp så mycket kläder och smink att jag glömmer bort att skriva något om min vardag också haha. Här är några bilder från den senaste tiden. Umgås mycket med mina kära bästisar atm och har mycket julmys. Blev julbak i helgen, vilket tyvärr gav mig en allergisk reaktion mot saffran. Varje jul alltså. Suck haha. Tänk att julafton är runt hörnet! Så extremt övertaggad! Har börjat införskaffa julklappar också. Så min julkänsla är på topp! Har förresten klippt mig också... Ska ta lite bilder i veckan till bloggen. Är supernöjd med håret!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Älskar att när jag tog dessa så satt min 8 år gamla kusin mitt emot och bah: Har du inte tillräckligt med bilder på dig nu? Never xD Måste ju ta vara på de dagarna som jag väl har smink. Då blir det kanske för många selfies. Det röda läppstiftet kommer från Nars och är i färgen Lana. Ni hittar det HÄR.

Likes

Comments

Köpte massa juldekorationer häromdagen och köpte denna ljusslinga i regnbågsfärger. Är från Rusta om ni undrar. Är på full on christmas mode nu haha. Julpynt överallt hemma och julmusik som spelas hela dagarna. Nu saknas bara granen men mamma låter mig inte sätta upp den innan lucia. Grinchen xD

Likes

Comments

Jag använde mig av den guldiga krämögonskuggan från månadens Glossybox som eyeliner och det flytande läppstiftet från the body shop som kom i samma box. Ögonskuggan kommer från Bang Beauty och är i färgen Glam. Den gröna skuggan som jag har på hela locket är från Urban Decay. Läppstiftet heter Fuchsia Chrome.

Likes

Comments

Detta måste nog vara min favoritbox än så länge! Älskade varenda produkt denna månad. Behövde dessutom en ny eyeliner så att man fick en i boxen var helt underbart! Tyckte också väldigt mycket om ögonskuggan! Bra jobbat Glossybox! För att själva prenumerera på Glossybox kan ni klicka HÄR.

Likes

Comments

THE BEST DEALS
ON BLACK FRIDAY
This post contains adlinks from Adviral
Campadre

10% extra rabatt på alla ordrar över 600 kr hela Black Friday. Använd kod: BLACK10

- Klicka här -
Ideal Of Sweden

50% rabatt på hela sortimentet under Black Weekend. Happy shopping!

- Klicka här -
Members.com

15% på allt under hela Black Weekend helgen. Använd kod: WEEKEND15

- Klicka här -


Likes

Comments

Contains affiliate links

Måste bara tipsa om NA-KD's Blackweek! De har just nu 30% rabatt med koden BLACKWEEK. *Gäller endast på varor med fullt pris. Ej rabatterade produkter* Köpte själv två par jeans med koden! Klicka endast på produkterna ovanför för att komma till produkten ni klickat på.

Likes

Comments

New posts

Christmas calendar

A few from my phone

Not enough selfies