This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE / 11. HERE

För att ta del av Campadres erbjudanden måste du vara medlem. Vilket är superenkelt att bli! Klicka HÄR för att bli medlem och så kan du köpa varor för en mycket billigare peng än direkt hos märkena. Vissa produkter är över 1000kr billigare! De har allt från kläder till inredning!

Likes

Comments

Contains affiliate links

*Inlägget innehåller adlinks*

Ni kan komma till varje par genom att klicka på bilderna ovan eller så hittar ni första paret HÄR, andra paret HÄR & tredje paret HÄR. Med koden meta15 får ni 15% rabatt på NA-KD. Koden gäller till den 5 November. (Koden gäller ej produkter på REA).

Likes

Comments

*Inlägget innehåller adlinks*

Tröjan kommer från Ginatricot. Jeansen kommer från Primark. Skorna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Igår bjöd vi mormor och morfar på middag för att fira pappa, mig och min lillebror. Vi hade det jättetrevligt och åt trerätters och familjen kollade på Sverige - Luxemburg. Även jag satt och kollade men det var mest för att umgås med mina morföräldrar, inte för att kolla på fotboll haha. Hoppas ni har haft en bra helg och vecka! 

Likes

Comments

I helgen som varit har jag haft turen att umgås med massa härliga människor. I fredags kom moster och kusinerna över på middag för att fira mig och min lillebror som fyllt år. Jag testade att göra en chokladtårta för första gången och den blev jättegod! På lördagen var vi hos mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år. Mådde tyvärr inte bra psykiskt så det var skit. Men tur att jag har så himla fin familj som hjälper mig. Vi åt libanesiskt och tårta! Hade det supertrevligt trots min panikångest.

Likes

Comments

*Inlägget innehåller Adlinks*

Både t-shirten och jeansen kommer från Boohoo. Ni hittar T-shirten HÄR och jeansen säljs tyvärr inte längre. Skorna från Vagabond och ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

New posts

For Autumn

90's club

Inreding - Campadre