Header

​Spenderade min söndag i Sigtuna med min bästa vän! Vi käkade glass och bara chillade i stan. Vi hade hoppats på sol men så fort vi kom till Sigtuna så kom de mörka molnen. Tack och lov så började det iallafall inte regna. Men tycker Sigtuna är en så himla mysig liten stan. Skulle lätt kunna bo där!

Likes

Comments

Ögon: Urban Decay Naked 3 palette: Färgerna Strange. Limit och Nooner. Urban Decay Beauty with an Edge palette: Färgerna Last call, Grifter och Polyester bride. För att få den vita färgen (Polyester Bride) att synas mer och för att göra en cut crease så applicerade jag concealer där den ljusa ögonskuggan skulle vara. Sedan applicerade jag Polyester bride över concealern. Eyelinern är från Maybelline och jag blandade en flytande eyeliner från samma märke med en krämeyeliner.

Läppar: Colourpop ultra matte lip liquid lipstick i färgen Cheap Thrills.

Likes

Comments

Har man ingen pool eller närheten till blått hav så får man nöja sig med en sjö. Även om jag inte doppade kroppen så var det skönt att bara sitta på bryggan och chilla. Jag doppade benen och än så länge är det för kallt för mig att bada. Skulle helst önska att jag bodde i medelhavet så vattnet är klart, gillar inte när man inte ser botten. Men sånt är livet som svensk haha. Man tager vad man haver! Hade iallafall jättemysigt med min bestie och fick även lite färg!

Likes

Comments

Igår tog en av mina kusiner studenten så det blev studentfirande hela dagen lång! Massa god mat, tårta och härligt folk att umgås med. Känns så himla kul men konstigt när vi alla håller på och växa upp! Är bara 3 stycken av "min" generation kvar, sen har alla tagit studenten. Min lillebror står näst på tur och sedan småkusinerna men det är ca 10 år kvar tills den äldsta av de minsta tar studenten 😄

Min stackars lilla katt Charlie har blivit magsjuk mitt i allt också. Nu har han ätit kokt fisk och ris sedan torsdag kväll så han verkar må mycket bättre. Det är så jobbigt när ens djur är dålig, för han kan ju inte säga vad som är fel eller hur han mår. Nu får vi hoppas att han fortsätter må bra! Kram på er!

Likes

Comments

Jag som var så taggad på att testa nytt smink! Den enda produkt som jag tycker om är foundationen (L´oreal Infallible 24H-Matte). Den satt länge, hade bra täckning och blev inte för tjock och kakig på huden. Torkar matt ganska fort. Det enda jag önskar är att förpackningen var större. Trodde först jag fått en teststorlek men icke sa Nicke. Det jag tycker mest om är att den inte lägger sig i mina porer eller blir jättefet i t-zonen efter ett tag. Vid slutet av dagen är jag lite glansig men det kan jag ta.

Maybelline New York Baby skin instant pore eraser gjorde så min foundation separerade sig nästan direkt. Foundationen höll inte lika länge och inte tyckte jag att det blev någon skillnad runt porerna innan och efter jag använt den. Men hade en känsla av att jag inte skulle tycka om den eftersom den har silikon i sig.

Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner är den som jag är mest besviken på. Den började torka ut redan efter första gången jag använde den. Höll på att fixa eyelinern och så började spetsen och färgen torka så det kom inget på ögonlocket. Själva färgen var bra och pigmenterad och den var lätt att använda. Men jag tror jag håller mig till eyeliner i krämform istället.

Maybelline New York Eraser Eye Concealer är den produkt som jag är både lite negativ och positiv om. Själva produkten är bra i sig. Täckte bra, var lätt att applicera och blanda ut. Det dåliga var att trots att jag hade köpt den ljusaste färgen så var den för mörk för mig. Min foundation jag köpte var ljusare än concealern och det ska ju vara tvärtom. Men jag kommer använda den nu i sommar på de dagar som jag vill ha lite täckning men inte hela ansiktet fullt med smink. Hoppas bara att de kommer ut med fler färger. Inte bara ljusare utan mörkare också. Hela världen har inte 5 hudfärger. Gör om, gör rätt.

Likes

Comments