Hej nu har det gått ännu någon vecka och jag spelade in videos i helgen men kameran är sönder så jag kan inte lägga upp dem videorna för de hackade mycket. Blir jätte arg på kameran att den inte fungerar. Men jag ska försöka göra en annan video istället på min mobil. Iallafall så ska vi köpa en ny kamera på mellandagsrean så det är bra. Hoppas ni klarar av att vänta lite till så syns vi. Hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt. Jag har varit sjuk de senaste 2 veckorna. Sen har jag haft massor av prov de andra veckorna. Därför har jag inte varit aktiv på youtube eller här på bloggen. Imorgon är det fredag så då ska jag försöka spela in massa videos. Mitt piano var inställt så då har jag extra tid. Jag har filmat 2 videos med en videokamera. Men när jag laddade över videorna till datorn försvann ljudet. Alltså 2 timmar har jag suttit och spelat in och inget ljud fanns det😡 Iallafall så spelar jag in på videokameran imon. Jag ska försöka lära mig hur den fungerar. Men nu måste jag sova. Hejdå!

Likes

Comments

Hej nu har jag inte varit så aktiv det senaste. Jag har haft fullt upp med läxor, prov och youtube. Jag försöker lägga upp 2 videos i veckan men det blir ganska svårt med tanke på att jag har så många läxor. Så jag lägger upp en video i veckan minst och sen får vi se om jag har tid med två stycken. Det tar ju tid att redigera också så ni vet. Men jag hoppas ni förstår.

Imon ska jag vara med min bästa vän. Hon kommer hit från Vetlanda och sen så år vi några timmar och sen åker hon hem. Vi kanske spelar in några videos om vi hinner för vi har inte träffats på nästan två månader. Men hoppas ni har en fortsatt bra dag så hörs vi, hejdå:)

Likes

Comments

Nu har jag redan lagt upp 2 st halloween videos och en kommer på fredag. Jag har en video vecka typ och då lägger jag upp en video varje dag denna veckan förutom på helgen då. Jag har ändrat schema för youtube kanalen.

Måndagar och fredagar kommer det upp videos nu. Kl 19-20. Har inte bestämt en exakt tid ännu. Imon åker jag till Ullared! Det kommer såklart en Haul på det också. Men nu måste jag sova. Ha det bra! Kram :)

Likes

Comments

Nu är det fredag igen så det är alltså en vecka sedan jag bloggade. Jag har inte haft tid att spela in videos😕 men ska försöka spela in lite idag. Efter skolan ska jag på piano och sen bara chilla. Kanske spelar in en vlogg! På måndag har jag höstlov!!!❤️😍 ska bli jättekul. Men ska försöka lägga upp halloween videorna på nästa vecka för då har jag inget att göra och inga läxor så det blir då de kommer upp. Men vi ses!❤️

  • 42 Readers

Likes

Comments

Jag har inte lagt upp en video denna veckan för jag har inte haft tid. Men jag ska försöka spela in en idag eftersom jag är hemma och är sjuk. Jag ska också försöka spela in hela helgen för jag hade tänkt att att ha en halloween vecka. Jag har kommit på två stycken än så länge och det kommer komma tre eller fyra stycken. De kommer nästa vecka då eftersom jag måste redigera och spela in i helgen. Men jag hoppas ni kommer gilla min lilla halloween vecka. Vi ses!<3

Likes

Comments

Jag har lite ångest denna veckan. Jag har två prov denna vecka och 3 läxor. Sen har jag piano och dans läxa också.( för er som inte visste det så går jag på piano och dans). Jag måste också lägga upp en video imon och jag har inte spelat in någon för jag har inte haft tid. Så vet inte om jag riktigt hinner att lägga upp den imon då eftersom jag måste redigera den med. Videon kanske kommer imon eller på torsdag. Men kommer som sagt spela in en kort video imon så filmar jag fler videos i helgen och då kommer också jag spela in några halloween sminkningar. Jag vet inte hur många men tror det blir 2 stycken. Jag kan då inte spela in de imon eftersom jag har inte fått mina saker än. Men vi får se hur det blir. Vi ses!

Likes

Comments

Ny video ute på kanalen. Blev äntligen klar med redigeringen och nu är den ute. I denna videon gjorde jag en challenge med min kompis Nellie. Hon har också en youtube kanal och även en blogg här på nouw. Hennes youtube kanal finns i beskrivningen. Hoppas ni tittar på den och gillar den. Den var väldigt rolig att göra också. Vi ses!

Likes

Comments

Idag är jag sjuk och ligger hemma i sängen. Jag mår illa och har lite feber. Jag ska sova nu och senare ska jag försöka städa lite och redigera. Kommer upp en video idag på youtube eftersom det är tisdag. En video kommer upp varje tisdag om ni inte visste det. Men jag hoppas ni har en bra dag så ses vi snart.

Min youtube kanal: https://m.youtube.com/feed/account

Likes

Comments

​Hej! Jag heter Jenny och är 12 år. Jag fyller år den 11 december och jag bor i Grimstorp. Jag älskar o filma och blogga därför skapade jag denna bloggen. Jag har också en youtube kanal och älskar o prata om allt som innehåller smink och skönhet. Jag hoppas ni fick veta mer om mig! Min youtube kanal: Jenny Ivarsson

Vi ses😊

Likes

Comments