Header

Såhär! Ser man inte ut idag. Fy vad man är förkyld..
hade ett jobb pass mellan 10.30 - 20 jag trodde jag skulle dö. Men dog ej så nu har jag ett likadant pass imon .......
LÄNGTAR ihjäl mig till en semester nu. Sol bad och ledighet, asså ledighet!! Eufori bara av att tänka tanken. Seså några döende pass till så ska man nog kunna dra någon vecka.

Ska sova nu och samla energi.
Nattiii

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

NÄMEN HEJ

så hamnar jag här igen. varit borta yttligare en längre period, förlåt för det. Jag är hopplös på detta..
Hösten är verkligen här nu, Svin kallt är det nu speciellt när man ska ta sig till jobbet på morgonen.
Jag har jobbat, japp typ enbart för att vara ärlig. Inte för det är någon ändring på de ännu men jag får hitta på något att skriva om.

Söndag idag och jag är såå förskyld!! Igår va jag och Fille på väla och köpte skor till denna kylan, vi åkte ju inte dit för bara skor då såklart. Fick med mig ett par jeans med som jag inte testade innan jag köpte så nu är jag här och gör inga hastiga rörelsen för att behålla dem på.. (fanns inga mindre stl) men jag vill så gärna ha dem!
På kvällen var de personalfest/inflyttningsfest de bjöds på god mat och roligt sällskap. jaja som sagt är jag sjuk idag och har gjort ingenting mer än kollat på en kass serie som jag bara klagar på men är på avsnitt 8 (?) och ätit bullar. Fan va bra söndagar är ändå ibland

Likes

Comments

Efter 5 snabba timmars jobb åkte jag med filips föräldrar och åt på laxbutiken. Caesar sallad med friterad lax tog jag. Resten av dagen har jag fått spendera sängliggandes med huvudvärk..
Ska sätta på en rulle och vila lite till, imorgon väntas en hel dags jobb.

Likes

Comments

Hej rara underbara!!
Ligger med ena ögat uppe framför tvn och hör hur fotbollen är på och hur Filip är engagerad. Det har spenderats lite jobb timmar denna tidiga lördagen och en fika efter det. Filip sov middag men inte jag så nu ångrar jag mig.
Igår va vi några tjejer hos Ida, plockemat och vin. KUL
Nu ska jag powernapa så kanske tiden går fortare för fotbollen ska ta slut..........

Klänningen kommer från Rodebjer, min kommer från GND här i lilla Falkenberg. Hittar den inte någonstans på nätet (?)

Likes

Comments

Så jag satt säkert i timmar och vart fullt beslutsam med att slänga ihop ett collage och sånt. Men jag slutade upp på youtube istället så nu ligger jag här och är trött och gett upp. Vet att jag har utlovat att denna bloggen ska handla mer än om min just nu väldigt trista vardag men jag spenderar 5-6 dagar på jobbet och det ser inte mer annorlunda ut än i mina svarta jobbakläder på en resturang liksom.

Men just nu ligger jag här och är redo för att sova, imorgon väntas några timmars jobb och en handledarkurs som skulle tas för helst 2 år sen. Mer har jag inte och säg så vi hörs imorgon.

Natti hjärtan!

Likes

Comments

​Sommaren är snart slut och jag har glassat på tillräckligt så jag tänkte komma tillbaka till er nu. 
Trots alla roligheter så har det vart sjukligt mycket med jobb så egentligen har jag inte jättemycket mer att visa er än från förra inlägget. Det har varit en stressig sommar med att försöka varva jobbet med att hitta på något på de få timmarna efteråt. men jag har haft de FANTASTISKT ändå. 

Några stranddagar har hunnits med, tripp till malmö och Köpenhamn. Solat och plaskat runt i Filles pool, Sena sommarnätter ute med fina vänner. En konsert med Lars Winnerbäck. Ätit god mat mm.

Igår va vi ute ett gäng på Hermans så idag har varit livets segaste dag och också min och filles enda lediga dag i denna veckan så vi har bara varit. Åkte till Stålboms och tog en fika, satt säkert i timmar och pratade om lite allt möjligt. 

Byxorna är från Ganni och jag köpte mina från Grace i Göteborg men annars finns dem här HÄR som nu också är på rea. 

Nu blev detta inlägget svinlångt men det få vara när man inte flitig och blogga på varje dag. 

Likes

Comments

På Lars Winnerbäck en sommar dag / Åt fish&chips med pappa på stranden.

Glassade i Filips trädgård av dessa få soliga dagar / Åt en fantastisk middag köpt från Morstorp.

Åkte en sväng till Köpenhamn

​Lunchade på Göstas / Sminkade till ett bröllop

Likes

Comments

Ja jag gör mer än att äta på dagarna, ibland så. Jag har haft en fullständig ledig helg, ingen vart lyckligare än mig för det. Nu ligger jag mest och försöker förstå varför min fot somnar hela tiden och räkna ut om naturell crunch är för onyttigt för min fas om att börja träna igen. Nu efter en stund har jag nog bestämt mig att äta de ändå och ta typ 2 tomater för att tro att det gör någon nytta. För andra gången i mitt liv ska jag nog kolla på 90210 igen.

Hejsvejs

Likes

Comments

Verkligheten tillbaka, vart en vecka fylld med jobb. Imorgon är de äntligen helg, älskade ÄLSKADE helg!!
Nästa vecka ska jag på Lars Winnerbäck wieeee. Förutom de är de wheels&wings också så det betyder långa dagar på jobbet även då. Ska man klara av att hålla dem positiva tankarna i hela sitt liv om att jobba😛

Himla tjat om jobb.. 2 timmar kvar bara så är jag fri. 🕖

Likes

Comments

Helg i Malmö 🌼

Likes

Comments