Header

Halloumi & melon sallad 😋

Likes

Comments

Ett möte, en lunch, en fika senare. Ligger och väntar på Fille så vi kan handla. Ikväll ska det streck kolla serie och läggas i tid, imorgon väntas första jobbpasset efter 100 år.

Likes

Comments

favorite dress..💗

Likes

Comments

4 smärtstillande senare.. en semla och snart tacos 😛
Har inte tagit mig från dörren idag och har inga som helst planer för det. Som jag sa till familjen, om jag inte blir frisk till senast onsdag.. då dör jag.
Hejsvejs.

Likes

Comments

Gått en vecka sen jag ens tog mig till jobbet, och värre blir det.. vetinte vad jag ska ta mig till. Idag ska jag försöka pallra mig på läkarbesök och möte men vi få se helt enkelt..
det blir serie kollande och semlor för övrigt 😋

Likes

Comments

Nyårsafton.
Det var inte så harmoniskt som jag ser ut när dessa bilderna togs av Fille. Ingen fotograf av honom de vill säg 😛

Likes

Comments

Nu har det gått tre dagar, och jag har bara legat här. Exakt samma ställe typ.. idag är jag en aning bättre kanske. Ska försöka ta mig till stan en kortis. Well well

Likes

Comments

ja, ja och JA. Har fått dille på en riktig ball päls nu till detta kalla vädret. Det är bara sååå många att välja mellan i färger och form så det är så svårt... Fallit för en leo-mönstrat från Ganni men en grön skulle varit jävligt fin också??
Kanske bara köra på en helig brun typ.. Det är saftigt för plånkan med pälsar också. Annars skulle jag ägt tusentals tror jag

Likes

Comments

kollar upp olika ställen jag skulle vilja besöka , kollar, drömmer mig bort och planerar. Januari är den värsta månaden jag vet., hade helst inte varit kvar här. Det är JÄVLIGT KALLT rent ut sagt. Ligger nu sjuk med och har skit tråkig annars bruka det varva mellan att kolla på en dålig film eller stirra på Filip när han spelar FIFA. lagom roligt.

Imorgon ska jag försöker pallra mig till jobbet, har verkligen svårt med att ligga hemma en hel dag. Om måendet tillåter det vill säg..


Likes

Comments