Header

Underbara lediga, soliga, vårdag. Sprungit ärenden på stan och nu en kaffe på EH. Blev sent med jobb igår så de har varit superskönt med en ledig dag där man kunde göra andra behövliga saker. Ikväll ska vi kolla vidare på gåsmamman och tar deee luugnt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åkte till kallhagasjön med varm choklad och fika. Nu tackar vi för cmore och varm mat ⭐️

Likes

Comments

Ett kort jobbpass, en tripp till Varberg en lunch på Mono. Ligger i soffan trots de är sol ute bara för att de är så jävla kallt. Har sjukt tryckande huvudvärk så ska nog lägga mig lite..

Ha en fantastiskt lördag ⭐️⭐️.

Likes

Comments

All time , Ganni ⭐️

HÄR

Likes

Comments

Idag: kollat på en film och duschat.
Väntar på Fille ska komma hem så vi kan springa ärenden, med andra ord typ shoppa..


Likes

Comments

En ledig dag i veckan är aldrig fel. Vaknade dock med snö utanför fönstret , fint men förjävligt. Har svårt att sova länge tyvärr när man väl kan..
vi får väl se va dagen leder idag. Ingenting är planerat och spendera mest tiden på online shopping, skulle vart bättre om man jobbade vid såna tillfällen 😄

Likes

Comments

Orangea MB Skal till min nya älskling ❤️

Likes

Comments

Bor man i lilla Falkenberg borde man verkligen gå och testa på den lilla restaurangen "Globalize" på färgarsträtare-gatan. Underbart gott och super mysigt ställe 10/10 säger jag bara!

Likes

Comments

Sitter för tillfället med det ni ser, en tidning ett kopp kaffe och en banan för (som vanligt) hatar jag frulle. Hemkommen från läkaren och ska strax åka iväg och fika med Maja och sedan vidare till ett fik till med olivia. Dagen kommer nog vara såhär stillsam, så trist väder ute med. Kom nu våren...

Likes

Comments

Lediga älskade måndag.. har haft en riktigt mysig dag i Varberg med filles mamma. Köpt mig en ny telefon, äääntligen. Nu ska jag bara kolla på serier och ta de lugnt, full rulle imorgon !

Likes

Comments