Header
View tracker

Tröja /Second Female Byxor/Zara Skor/ Svärmors 😛

Tar bilen och åker upp till Kungsmässan med min fina kille och hans mamma. Mysigt göra en höst dag. Jag suktar efter beiga stans Smith vi får väl see 😏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Träffade Maja-Lotta efter jobbet för en fika på stålboms. Alltid roligt att träffa henne.

Likes

Comments

View tracker

Kappa /Zara Tröja/second Female Skor/Canada snow

Rubriken lyder helt klart, söndagar är våra fundays. Jobbar för de mesta 6 dagar i veckan så söndagar är nästan heliga. Idag var jag och Fille i Halmstad och åt. Åker nu kustvägen hem, den är så himla fin!!

Likes

Comments

Efter en riktig dålig natts sömn så har de vart en riktigt seg dag. Fille är sjuk så vi har bara kollat film och ätit godis typ. Tog en promenad längst ätran och nu blir de middag!!

Likes

Comments

Mötte upp Alva på stan för en lunch och fika. Det va sålänge sen vi sågs så vi hade mycket att prata igenom. Imorgon är de äntligen lördag, fastän jag vart lediga några dagar så är lördagar alltid bäst. Några få timmars jobb på morgonen så få vi se sen va som händer.
Ska ha en myskväll här nu och bara ta de lugnt. Puss

Likes

Comments

Tryck på bilderna för komma till plaggen.
Scrollar igenom NAKD. Här ser ni mina absoluta favoriter just nu. Inte tala om pyjamaskitet (4) hur snyggt??!

Likes

Comments

Fått stanna hemma från jobbet 2 dagar nu för sjukan. Troligtvis ska jag jobba imon, ska bli skönt. Har inte gjort mer än sovit annars och haft riktigt riktigt tråkigt ändå. Testat alla huskurer man kan komma på, kommer nog vara traumatiserad av ingefära med framöver.

Nog pratat om min förkylning. Ska mysa med min kille och sen kolla wahgrens värld innan läggdags. Natti

Likes

Comments

Glömt att visa er mitt nya väska som jag köpte för ett litet tag sen. Väskor är så svåra tycker jag. Jag behövde en väska som man ska ha varje dag också så de skulle va så basic som möjligt men ändå rolig så en bucketbag är liksom perfekt! Kikade i flera veckor och så poppade denna skönheten upp. KANON!!

Likes

Comments

Såhär! Ser man inte ut idag. Fy vad man är förkyld..
hade ett jobb pass mellan 10.30 - 20 jag trodde jag skulle dö. Men dog ej så nu har jag ett likadant pass imon .......
LÄNGTAR ihjäl mig till en semester nu. Sol bad och ledighet, asså ledighet!! Eufori bara av att tänka tanken. Seså några döende pass till så ska man nog kunna dra någon vecka.

Ska sova nu och samla energi.
Nattiii

Likes

Comments

NÄMEN HEJ

så hamnar jag här igen. varit borta yttligare en längre period, förlåt för det. Jag är hopplös på detta..
Hösten är verkligen här nu, Svin kallt är det nu speciellt när man ska ta sig till jobbet på morgonen.
Jag har jobbat, japp typ enbart för att vara ärlig. Inte för det är någon ändring på de ännu men jag får hitta på något att skriva om.

Söndag idag och jag är såå förskyld!! Igår va jag och Fille på väla och köpte skor till denna kylan, vi åkte ju inte dit för bara skor då såklart. Fick med mig ett par jeans med som jag inte testade innan jag köpte så nu är jag här och gör inga hastiga rörelsen för att behålla dem på.. (fanns inga mindre stl) men jag vill så gärna ha dem!
På kvällen var de personalfest/inflyttningsfest de bjöds på god mat och roligt sällskap. jaja som sagt är jag sjuk idag och har gjort ingenting mer än kollat på en kass serie som jag bara klagar på men är på avsnitt 8 (?) och ätit bullar. Fan va bra söndagar är ändå ibland

Likes

Comments