Header

Sitter på svenskan nu och har egentligen rast men ska skriva en essä om en antik hjälte och en nutida hjälte.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men sitter och väntar på att få hjälp så. Slutar på ungefär en timme och då blir det hem till pojkvännen och städa och sedan fortsätta på denna essä, och sedan alla andra inlämningsuppgifter vi har.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på bussen mot skolan nu, har skola till 16,20 tror jag så kanske skriver efter det.

Likes

Comments

Vaknade för över en timme sedan och har hunnit ligga och dra mig i sängen ett tag och hunnit duscha. Ska fixa mitt hår på ett tag och sedan ska jag börja packa ner grejerna jag ska ha till skolan och sedan dra mig mot bussen. Bussen går om en timme så har inte direkt bråttom.

Likes

Comments

Under hela dagen på skolan har jag suttit med datorn och pluggat körkortsteori, har kommit till repetitionen och ska göra klart den så fort jag kan och sedan göra sluttestet så jag blir klar med teorin till bil körkortet. Sedan ska jag dock göra AM och sedan ska vi väl börja med lastbil tror jag. Just nu har jag inte kvar några fler test förrän imorgon så ska börja packa ner datorn och sedan slutar vi.

Likes

Comments

Haha, har man dåligt minne så har man. Tog en bild för att jag skulle blogga, sedan började jag glo på big brother så jag trodde redan att jag hade uppdaterat. Men i alla fall så sitter jag fortfarande och glor på big brother  och ska väl glo klart alla avsnitt jag missat.

Likes

Comments

Nu har jag tänkt lägga ner lite tid på att uppdatera här. Jag tycker egentligen bara att det är jobbigt att behöva ta bilder hela tiden för att inte inläggen ska bli tråkigare än dom redan är, haha. Men sitter i alla fall i fiket just nu och har lunch, ska snart börja gå mot idrotten. Slutar sent idag så jag vet inte om jag kommer kunna blogga innan jag slutat, men det återstår att se.

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag var inne här på nattstad, men känner inte att jag haft varken tid eller orken till att skriva något blogginlägg. Ligger i alla fall i sängen nu och ska slå igång lite film och bara ta det lugnt. Har bara legat hemma i helgen och tagit det lugnt, stressar så jävla mycket uti allt så tappar orken till att göra saker.

Likes

Comments

Har blivit sjuk nu sedan igår så mår piss och allt är bara blä. Var nog för att jag och Sebbe var tvungen att gå hur jävla långt som helst igår för att fixa sovplats åt honom hemma hos min mor. Fyfan, men det kaosa ganska rejält igår, men det mesta är löst nu som tur är. Aja, han for för ett tag sedan och nu sitter jag och väntar på att min mor ska komma och hämta mig och sedan tar jag bussen till Rosvik.

Likes

Comments

For till skolan med tio över sju bussen och sedan var jag på transport vid tio över åtta och började kring halv nio. Då samlades vi och snackade lite grann, sedan blev det att dra ut med lastbilarna och hjullastarna. Körde bara lastbil idag dock, men var så sjukt kul. Var jättenervös till en början, men sedan när det blev min tur att köra så gick det faktiskt jättebra. Till en början fick jag kämpa med att få en mjukstart och bromsa mjukt och inte tvärnita, men det löste sig ganska snabbt och vi körde lite slalom, fickparkringar och lite annat. Sedan sprang vi till busshållsplatsen och for hemåt kring halv två. Nu sitter jag och glor lite film och ska snart börja röra mig mot Caffa, fick ett samtal av Valbon att jag skulle dit vid fem så blir snart att gå.

Likes

Comments

For från Vabbes morsa för kanske två timmar och då for vi på affären och sedan städade vi och nu ska vi typ bara ta det lugnt, sedan börjar ju paradise hotel så då blir det att i alla fall jag glor det. Men nu ska jag gå och göra lite gröt.

Likes

Comments