Hejsan!

Nu är jag hemma i Sverige efter nästan 4 månader på resande fot. Tiden har gått så himla fort och vi har gjort så sjukt mycket. Kan inte riktigt förstå och ta in alla minnen än men med tiden tror jag man kommer fatta vilken otrolig resa vi gjort. Nu blir det inget mer bloggande från min del då den mestadels använts som någonting för familj och vänner att följa och hålla koll på.

Ha det så bra, pussss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är Lindas lägenhetsområde, det heter Seacrest. Här har vi bubblat och grillat samt haft det underbart mysigt. Så lyxigt område verkligen... Så avis på henne!

  • USA

Likes

Comments

På förmiddagen idag tog vi bilen och Linda visade oss runt i San Clemente där hon bor. Vi åkte till en pir där, sedan lite längre bort till Dana Point Harbour och Laguna Beach. I Laguna Beach satt vi oss på en mysig bar med utsikt över vattnet. Där tog vi en varsin drink. En toppendag verkligen, så fint här i Cali.

  • USA

Likes

Comments

Vi var även till San Diego igår och det var såååå himla mysigt. Tittade runt i lite butiker, åt en god lunch samt strosade runt bland hamnen och njöt. Vill tillbaks dit någon gång i livet, för jag var dessutom inte besviken

  • USA

Likes

Comments

Igår gjorde vi en liten roadtrip. Linda visade oss runt och vi stannade på några olika mysiga platser. Bland annat den här platsen som heter La JollaDet fanns en egen strand där sälarna bodde hihi och lite längre bort fanns det en annan strand som det fanns lite sälar på också. Så jag gick självklart rätt nära dom hihi

  • USA

Likes

Comments

Vi gick även "The Promenade" på besöket i Santa Monica. Där det fanns mycket shopping och en hel del restauranger, supermysigt ställe

  • USA

Likes

Comments

Linda hämtade oss vid lunch hos Josefin och vi åkte direkt till Santa Monica Pier. Var där för två år sedan men det var så himla fint ändå. Så stor strand och fin pir med olika stånd och attraktioner. Linda har också två hundar som är supersöta som flera stannade vid och klappade hihi.

  • USA

Likes

Comments

Efter vi var till outletbutikerna igår så gick vi på Hollywood Walk Of Fame. Hade dock inte GoPron med mig så det får duga med två simpla mobilbilder.. På kvällen hade vi tacokväll med Josefin och det var supergott, sedan gick vi återigen till WOF och kikade runt lite.

  • USA

Likes

Comments

Igår ringde klockan rätt tidigt för att vi skulle bege oss iväg till Universal Studios. Det var så grymt där. Massvis med olika movie sets som fungerade lite som karuseller. Så som Jurassic Park, Transformers, Shrek, Simpsons, Harry Potter osv. Vi tog även en rundtur runt parken där man fick se hur allt är uppbyggt och vart dom spelar in filmer.

Om ett tag ska vi iväg till Camarillo Outlet och shoppa, så får se om vi hittar nå fint där;)

Likes

Comments

Hejsan!

Igår när vi kom till LA så åkte vi direkt till Josefins lägenhet i Hollywood. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på The Cheesecake Factory på The Grove i West Hollywood. Maten där var så himla god. Lite senare blev det en spontan utgång här. Trodde inte jag skulle komma in eftersom det är 21 på nattklubbarna men Josefin lyckades fixa in mig ändå;) Så snäll! Vi var på klubben 1oak som de flesta kändisarna går till. Förra veckan var bland annat Justin Bieber och Chris Brown där, så häftigt! Vi lyckades tyvärr inte se någon kändis men vi hade det superduperkul och var inte i säng förrän på morgonkvisten.

  • USA

Likes

Comments