Header

Jag har lite svårt att "gripa tag" om mitt liv just nu. Det gick så snabbt! Från att tycka allt var jobbigt och motigt till att vara så otroligt NÖJD och lycklig. Allt har gått så smidigt att jag nästan är rädd att någon skall dra undan mattan för mig. Nu under våren är det nya friska tag med hästarna så vi får väl se om jag är lika nöjd om några veckor när Hedda skall ridas in. Ha ha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är inte borta, tog mig en liten paus bara då det inte funnits mycket intressant att berätta. Har jobbat massor och dagarna har tickat på. Återkommer om ett litet tag med nya friska riktningar i livet.
//Tjingeling

Likes

Comments

Idag var det sista gången på hundkursen och vi fick lära oss att lägga spår. Har tidigare inte riktigt förstått att det är roligt att spåra. Visst, bra aktivering för hunden, vilket är nödvändigt för mitt stora yrväder, men kul? Nja... Idag kom jag på andra tankar. Var ju skit kul! Att Bella dessutom är riktigt duktig på det gjorde ju bara saken ännu roligare! Så imorgon efter jobbet skall jag lägga ett kort och enkelt spår hemma i skogen som vi skall försöka hinna gå innan det blir mörkt.
Sedan börjar ju nästa hundkurs om bara två veckor, men denna är bara på två tillfällen. Koppel och inkallning blir det då.
//Tjingeling

Likes

Comments

Igår tömkörde jag både Hedda och Massa. Eftersom det var första gången för Hedda så tog vi hjälp av Nina som äntligen är frisk. Vi höll oss bara på gårdsplanen och koncentrerade oss på att styra och stanna samt rösthjälper. Gick riktigt bra för att vara första gången men utan Ninas hjälp hade det utan tvekan inte fungerat alls. Ha ha.
Är fortfarande super halt i skogen där solen inte har kommit åt så jag passade på att tömköra Massa med. Då fick jag även bättre överblick på hur hon rör sig utan skor. Riktigt bra med ett fint övertramp måste jag säga. Hon ömmade inget alls faktiskt, även fast det var bitvis hårda grusvägar. När jag var ute med Massa så fick vi sällskap av Liselott på Trölli med.
Kvällen spenderades med barnen då gubben åkte till grannen för lite öl och skit snack.
Idag har alla hästar utom Hedda medryttare så det blir lite fix med henne och i em blir det hundkurs med Bella.
// Tjingeling

Likes

Comments

Fått skäll för dålig uppdatering, ha ha, skall bättra mig. Eller försöka i alla fall.
Vad har hänt sedan sist?
Freja har varit ute med Penny några gånger, så roligt att hon tycker det är så skoj. Håller alla tummar och tår att det håller i sig.
Massa är barfota igen så nu blir det lugnt ett tag så hovarna får vänja om sig. Brukar ha henne barfota förutom på vintern då jag vill brodda. Men varje vår undrar jag varför jag förstör hennes fina hovar så med att spika i dem, tror detta var sista gången med skor...
Förra helgen var det hundkurs och det blir det imorgon oxå. Gubben var med sist oxå, nyttigt då även han behöver lära sig och dessutom se hur duktig Bella blivit. Har äntligen fått tag på en hundbur till bilen med som är tillräckligt stor för att hon skall kunna ligga och sträcka ut sig bekvämt.
Har hunnit med första passet på ridklubben där jag var själv med. Gick jätte bra! Åkte rätt tidigt för att släppa ut dem så jag i lugn å ro kunde lista ut vilken häst som skulle till vilken hage. Ha ha.
Igår var det helt underbart väder, så skönt med lite sol. Jag som verkligen älskar snö känner nu att våren gärna får komma. Det är ju ändå ingen snö utan bara kallt och hårt i backen.
// Tjingeling

Likes

Comments

Dessa bilder är tagna utav fotograf Sofia Sundås

Likes

Comments

Dessa bilder är tagna utav fotograf Sofia Sundås

Likes

Comments

Dessa bilder på Massa är tagna utav fotograf Sofia Sundås

Likes

Comments

Dessa foton på Mini och Penny är tagna av fotograf Sofia Sundås ❤

Likes

Comments