Header

Hej hej!

Mina ögon vill bara slå ihop trots att klockan inte är mycket och jag har inte gjort alls så mycket idag. Knasigt men förhoppningsvis somnar jag gott sen när det väl är tid för sängen. Mamsen och jag hade lite egentid och köpte äntligen nya frukost/mat-skålar, jag tycker dessa var så fina. Matta på utsidan med ett härligt mönster i cremevit och ljusblått, kommer bli så snyggt. Dom ska invigas imorgon! Skolan rullar på, det är mycket läsning i dessa kurser varav en av böckerna har jag på ljudbok genom storytel, det rekommenderar jag verkligen! Ska även se en film i svenskan samt läsa/lyssna på en till bok. Så länge allt blir gjort får man hitta det bästa sättet för en själv!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Går ju inte att skriva godmorgon till er nu när klockan nästan är 12 och jag absolut inte har morgon längre. Dagen startade i vanlig ordning med utsläpp vid 06,40 i regnet men med bra kläder finns inga dåliga väder eller hur va det? Jag sprang in och käka frukost en snabbis för att vid 08,00 välkomna Camilla som jag har som equiteraput till Cosmonie vilket idag var så lärorikt. Jag har fått mycket i läxa och inser hur mycket de små detaljerna gör. Jag ska sätta mig och skriva vecko-scheman framöver och verkligen lägga tiden på rätt saker vilket i detta fall innebär satsning och hjärta i mina hästar. Om jag vill till mina mål är det viktigt att jag prioriterar liksom för alla andra!

Jag har tagit ett träningspass och ska nu med gott samvete sätta mig i soffan med datorn i knät och starta upp svenska omgång 2 samt läsa ur Me before you. Senare under dagen ska mamsen och jag iväg för att införskaffa hundhalsband till Daizy och lite andra behövligheter. Så fram tills dess är det skolan som gäller, det är helt otroligt hur skönt det är att vara klar med det aktiva på morgonen och vilken energi det ger till dagen! Fick även ett riktigt roligt mejl förut som jag hoppas kunna presentera om allt går som de ska! Nu plugg, mat och soffan.

Mys med Diazy innan stallet// Akupunktur på rumpestumpen på Cosmonie// Lyckan igår efter inlämingen!

Bästa vännen på Facetime med en liten krabat// Världens vackraste och bästa mamma med älsklingen i famnen.

Likes

Comments

Med Kopp nummer 4 av dagen kaffet ska jag nu ta sista finliret med plugget innan teorin, stallet och träningen. Jag som vanligtvis inte dricker kaffe mer än om jag tar en latte på fika eller när jag ska vara trevlig känner att konsumtionen idag överskrider det vanliga men ögonen vill helst av allt klistra ihop sig när jag suttit sen imorse med skolan. Haft små pauser med vännerna i telefonen, Celine på facetime och Fanny över samtal. Det känns verkligen så nära med vännerna på det sättet! Utöver det så är uppdraget snart klart, har en muntlig inspelning att göra samt finslipa på en text och skriva en sammanfattning. Så länge jag är klar innan 00.00 inatt är det prima! Sen ska jag imorgon börja med Svenskan så jag slipper denna stress men jag kan säga att jag lär mig lite trots denna stress. Nu tar jag några stora klunkar kaffe innan jag tar en powerwalk ner till klubben!

Likes

Comments

Redan onsdag igen och jag har en oh my holy god känsla i mig över plugget och alla dessa tankar i huvudet. Jag skulle vilja koppla ur den delen av hjärnan så jag bara kan fokusera på skolan för en stund eller iallafall idag. Jag har redan hunnit med ett känslo anfall då Daizy skulle pierca min näsa, jag förstår inte dom som faktiskt frivilligt piercar sin näsa, det måste forsa tårar?? Så har fått tömma mig på lite känslor såhär på morgonen, kan vara bra! Onsdagar ska ja egentligen göra stallet på förmiddagen men på grund av Engelskan får jag ta det ikväll. Jag MÅSTE bli bättre med skolan så jag inte sitter sista dagen och har stressen i baken för att jag har tagit nån dag ledigt, nu får jag bara ta att skolan tar tid och då lägga den tiden! Men med lite gamla Darin låtar och annat piggar jag upp mig själv och försöker hitta ett fokus! Massa pussar och kramar på er!

Likes

Comments

Goddagens på er!

Jag sitter o ålar mig lite för engelskan, jag förstår uppgifterna samtidigt som jag inte alls gör det. Jag har två stora uppgifter kvar innan det är klart men jag vet ju att jag har morgondagen till en av dom. SKA dock bli klar med en av de stora nu på 45minuter och det är inget snack om den saken! Utöver detta springer min hjärna ett maraton, massa tankar och känslor som funderar, vrider och vänder men sen känner jag lite att ödet vet vad som är vad också. Jag har blivit lite luddig och suddig i mina texter hehe men det får vara så ett tag. Påtal om luddigt och att inte ha med något att göra tror jag att jag möjligen kommer kunna ta ut min tandställning innan beräknad tid, det skulle ju vara något! Jag ville bara kika in och önska er en super härlig dag och kom ihåg att du är värd så mycket mer!

Likes

Comments

Godmorgon Tisdag!

Har min finaste Fanny i sängen och käkar frukost, Daizy morrar åt sig själv i spegeln och vi startar alla dagen tillsammans, Mys! Jag ska skriva som en galning på uppdraget idag fram tills träningen i eftermiddag då Celina ska på hoppträning och Cosmonie ska tömköras av mor min. Sen ska träningen för mig komma in på dagens schema då den uteblev igår.

Jag är så glad åt hästarna nu, Celina känns som en up coming star och kommer visa stor utveckling och göra en riktigt bra säsong nästa år. Hon har mycket kapacitet som vi bara ska samarbeta ihop för att kunna utvecklas så bra det bara går. Den känslan fick jag i söndags vilket verkligen gjorde att jag blev mer än taggad att jobba vidare! Cosmonie som varit lite galen nu ett tag var igår så fin! Hon var lite tossig i början av passet men istället för att göra en grej av det så hade jag is i magen och fick en sån wow känsla av henne. Bad mamma komma och se hur hon svävade över marken med luftiga steg igen. Jag sitter på mina framtidshästar och kan inte vara gladare. Om jag bara jobbar på nu kommer nästa år bli mitt år!

Likes

Comments

Vid hel ska jag ha utvecklingssamtal så innan dess ska jag skriva lite på uppdraget. Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort så värst mycket med skolan idag men jag har fått några rejäla skratt och huvudvärken har släppt. Har umgåtts med en gammal vän som bidragit med mycket skratt men även uppdatering om livet. Så jag tycker mig måndag blev och blir riktigt bra för efter samtalet ska stallet göras och jag ska hoppa upp på min galning för att se om hon är lite mer tam idag. Jag ska även plugga mer idag då jag har en tajt deadline. Nu samtal sen stallet!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har varit vaken ett tag, haft långmorgon, käkat frukost och funderat över dagen. Idag spöregnar det ute men det kan mycket möjligt avta så att hästarna kan få röra sig lite senare under dagen. Jag ska ligga i med engelskan idag då jag har inlämning onsdag. Träna ska jag försöka hinna med under dagen samt gå promenader med Daizy. Ja där har jag mina to do´s så bara att köra igång!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det söndagkväll igen, helgen rullar på som vanligt och snart är det ny vecka igen. Jag är så nöjd över Celina idag, hon skötte sig verkligen hur bra som helst med att befinna sig på en ny tävlingsplats, åka transporten och bli avslappnad på framridningen. Idag hade vi som sagt en träningstävling som gick helt enligt planen, inte procentuellet men känslomässigt och med avslappning. Celina kommer bli en riktigt fin häst! Det känns bra att veta att jag har framtiden framför mig med mina hästar!

Likes

Comments

Nu sitter mamsen och jag i bilen, Celina var så duktig i stallet och lastningen gick helt smärtfritt! Nu ska vi ta detta som en träning men ett bra resultat skulle verkligen inte sitta fel men vi tar allt lugnt och metodiskt!

Mitt lilla hjärta igår vid brasan!

Likes

Comments