Strax är det dags att få på sig sminket, kläderna och knäppa skorna innan vi beger oss till Paulina för att fira midsommardagen på Värmdö på Le Golf med dresscode Vitt. Kvällen kommer säkerligen slå lika högt som gårdagen, oj vad vi hade det trevligt och roligt! Tora kom hit till oss igår runt lunch och vi åt Sushi på taket med lite bubbel och startade våran dag som slutade på klubben Josefina. Det blev en kväll som fick med det mesta och nu hamnar det bland de minnena som får ansiktet att le lite extra. Jag är så glad att jag fick träffa Tora igår, vilken tjej!

Kan vi bara ta någon minut och titta på den här tjejen!!? Inte konstigt att alla faller fura för min älskade Fanny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Här sitter jag i Fannys säng och tittar ut på utsikten från 13e våningen, en sjö och ett litet stall och en massa skog är vad utsikten består av. Täby har mycket fint att bjuda på och så även Stockholm! Staden lyser upp mer i mina ögon nu när jag har min bästa vän här, så det lär bli fler resor hit! Dock aldrig mer med SJ eller något annat tåg, efter gårdagens resa har jag svårt att sätta mig på en långresa i tåg igen. Åksjuka och 4h lång resa gjorde att jag var framme vid 21 istället för 17. Det är dock ganska obetydligt när jag väl kommer fram för att äntligen få krama om Fanny räddade hela dagen!

Idag vankas midsommar och vi ska träffa en av Fannys vänner sen ska firandet startas. Jag njuter av lite galenskap och ledighet med min vapendragare! Gårdagen bjöd på livets utsikt från taket och en massa skratt och god mat, här kan jag njuta!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag äntligen på ett åkande tåg såhär över 1h för sent men aja nu är jag påväg! Jag kan verkligen inte stressa längre, först var jag nära på att missa mitt ursprungliga tåg som skulle gått 15,20 och fick hoppa av mitt i vägen o hej o hå, fråga mig inte ens hur de gick men väskorna kom med och jag löpte över vägen. Efter stress och hjärtinfarkt på ingång säger de i högtalarna "tågets nya tid är 15,55" och direkt efter det "SJ bl.a. bl.a. Är inställt" Fy fan! Men nu sitter jag på ett snabbtåg och hoppas på att inte bli avkastad när en tågpersonal väl kommer.

Nog om det! Det ska bli så himla underbart att få träffa Fanny igen och att få se Stockholm med henne.

Dagen har annars bestått av ridning och sen hängt med pappa vilket jag uppskattar. Nu ska jag däremot vila på tåget, önska er alla en härlig kväll och även helg!

Likes

Comments

Hej på er hälsar jag nyduschad och snart redo för sängen och då ska jag krypa ner i en nybäddad säng, det måste ändå vara en av de bästa känslorna som finns!

Dagen har tillbringats i en traktor med Tom och Petter podcast i lurarna, vi har kört hö idag. Vanligtvis står jag som resterande av familjen på höskullen och lägger balarna rätt men påg rund av min arm så fick jag i år köra traktor som jag aldrig gjort förut heller men det gick förvånansvärt bra! Så fram och tillbaka med vagnarna till och från åkern och stallet. Jag avrundade dagen med avslutnings-fika med mina teori-elever, ganska tråkigt att säga hejdå till "mina barn" men nästa termin blir det nya små ansikten att lära upp! Gulliga som de är fick jag avslutningspresenter av hela gruppen men även en separat, DET värmer! Därefter som avslutning på dagen har vi haft gemensam middag i kvällssolen hela arbetsgänget och pratat om allt möjligt. En riktigt lantis dag men ack så härligt! Imorgon byter jag landet mot huvudstaden för att få umgås och krama om min bästa vän i fyra dagar! Men först njuta av dagen!

Likes

Comments

Hej på er kvällspigga ugglor!

Jag är hemkommen från en mysig kväll med Karin och Jake, som jag har skrattat och fyllt på mina batterier under några timmar i Karins sällskap. Jag kommer på mig själv hur underbar människor jag omger mig med just nu, som jag verkligen bara får energi av, ger mig lycka och unnar mig mitt välmående och kärlek genom en stark vänskap. Jag är så glad att jag gjort de valen jag gjort och hamnat där jag är idag för vilka kvinnor jag har i min omgivning och i livet. Jag njuter så av att få skrik-sjunga med i låtar med vinden i håret skrattandes med en av mina allra bästa vänner vid min sida, jag blir varm och lycklig av att få ha denna turen. Jag känner hur det börjar betala tillbaka på vänskapskontot och att jag blir lika uppskattad som jag uppskattar mina nära. Om det är dessa personer jag kommer ha vid min sida livet ut är jag nöjdare än någonsin! Er de berör, ni vet vilka ni är men vad ni behöver få höra det var och en av er varje dag! Att ni är så grymma och lyfter mitt liv till skyarna. Tack för att jag har fått så vackra vänner i mitt liv!

Likes

Comments

Hej hallå och goddag!

Jag har haft lite paus från allt och då även internet, hur skönt? Super härligt! Men jag har tänkt att det kan vara dags att säga hej här igen! Uppdatera lite för er som undrar och lite sånt you know! Men innan allt det ska ni få njuta av Falsterbo-vloggen. Jag hoppas ni får den härliga känslan jag får av att se på filmen, kunde dock inte filma så mycket på området då jag inte hade kameran i handen och hade fullt upp att fokusera på Cosmonie, men det väsentliga finns med och mer filmer kommer självklart upp framöver också!!

Likes

Comments

Hej hej och hej!

Har upptäckt att jag blir lite dampig när jag är ensam hemma och en människa äntligen kommer och vill umgås med mig. Nedå skämt o sido! Jag är fortfarande sjuk, 38 grader och huvudvärk från hell. Loooove! Men har fått lite gjort genom dagen trots feber o skit. Renast i våra hyllor o hallen så all hund och kattmat är på samma ställe plus lite fix i tvättstugan och lagat lunch. Nu har jag även skrivit klart allt inför tipspromenaden till teorin ikväll, näst sista!!! Pussar och kramar!

Likes

Comments

Hej hej!

Jag ligger nu i sängen igen, men denna gång ganska ångestfri då jag skickat in min SISTA uppsats för terminen!!! Nu är det bara munta på torsdag kväll sen har jag sommarlov!! Mellan mina skrivningar har jag hunnit med att sova i soffan i ungefär 1h, gillar inte riktigt att jag somnar såhär mycket. Det oroar mig lite men jag behöver det antagligen! Har även tagit ett varmt bad i rekommendation från läkaren och för att ge mig själv en klapp på axeln för att jag fixade skolan i tid igen! Jag har nu avslutat kvällen med en sallad som pappsen fixat och nu ska jag glo serier lite innan jag slumrar igen! Tack till er som hör av er, det gör mig så glad!

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har precis ätit lite lunch vilket blev nudlar med lite tillbehör, känner hur min motivation till matlagning är på lågnivå när jag inte är på topp själv men nu har jag lite mat i mig innan jag ska återgå till att smattra på tangenterna för att bli av med tenta stressen. Men det ska jag klara av det med. Jag har varit på vårdcentralen en stor del av dagen och fått diagnos grov spänningshuvudvärk så dagens shopping blev en massa huvudvärkstabeller och en förhoppning om att jag ska bli bra eller rättare som läkaren sa- att jag måste tro att det ska gå över. Så jag får nog hoppas på det! Mer sjukhus besök var idag hos min sjukgymnast och ortopedläkaren då det konstaterades att jag ska träna vidare och det knastrande i armen är en muskel som glider över en spik vid rörelse. Om någon har en kram ett ge ut är jag öppen att ta emot!

Likes

Comments

Just nu är jag helt jävla mållös. Dubbelmord i "grann-byn" och precis bredvid min bästa vän. Det gör ont i hjärtat och jag vet inte vart vägen tar vägen nu.

Jag är sjuk IGEN så fick gå hem från jobbet genomsvettig och med ett huvud som bankade som bara den! Jag har ringt vårdcentralen och ska ringa upp imorgon igen, så trött på att må dåligt såhär ofta! Jag har sovit nån timma nu och fått i mig mat men så mycket bättre vet jag inte om jag är?

Lite piggare i lördagskväll

Likes

Comments

Nya inlägg