Header

Åh åh åh

Just som jag loggade in här kollade jag igenom kommentarerna och fick en så fin sådan. Att folk även säger i verkliga livet att jag skriver bra och att de gillar min blogg är ju en sån härlig komplimang! TACK för att ni ger mig den feed backen, det gör mig så glad!

Nu sitter jag på MTU och ska äntligen få podda med Rebecka, som jag har längtat och nu hoppas jag att vi kan styra upp detta ordentligt igen för det är en av mina favorit medier att pyssla med. Sen jag senast kikade in här har ett lugn svept över mig, jag känner nu bara en lycka över hur mina månader kommer se ut. Stressen är inte där och jag njuter av att få ha så mycket planerat i mitt liv och kunna planera så mycket som jag gör på egen hand. Det är även så viktigt att verkligen ta en dag i taget, idag är det måndag och bara måndag och inte förrns när jag vaknar upp imorgon kan ska jag klura över hur den dagen ska vara. Jag tror det är ett bra tankesätt nu när jag har fulla veckor och få "fria" dagar men det är då jag verkligen ska njuta av variationerna och ta in allt i stunden. Som idag har jag haft en super bra dag på jobbet, redan fixat klart stallet 07,35 och sen hämtat ut mina glasögon och fått prata med en härlig vän inne på FilbyterGallerian. Jag har shoppat 20-års present till Malin och nu ska jag få prata om livet genom en mick. Hör på den måndagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndag morgon och veckan är startad och i full gång med alla dess planer. Men istället för att känna sig överrumplad av min planering ska jag se det som något jag har o se fram emot, jag menar jag ska alltså strax få stå och Dansa inne på Ullevi med en sån grym vän, jag ska få äta så många hotellfrukostar, krams med vänner, dansa med min häst innanför de vita staketen. Det kommer bli några roliga månader!

Men för att fokusera på just denna dagen, min Måndag-
06,30- utsläpp
07,00- Mocka+ fixa allt i stallet
08,00- Frukost och lugn stund, kolla på Mad Men
11,00-14,00- Jobbet
15,00- Hämta ut mina nya glasögon+solglasögon
16,00- Podd dags igen med bästa Rebecka
nångång flera timmar senare hem, äta och plugga!

Likes

Comments

En solig söndag i slutet av April går tankarna i högvarv och på tomgång. Lyxen att vara ung, ha hela livet framför sig, möjligheternas dörrar har inte ens varit på gång att öppnas än men samtidigt har man levt en hel livstid. Upplevt så mycket och vet vad man vill och inte samtidigt som man inte har koll på något egentligen. Jag har så mycket planer inför denna våren men även sommaren. Mål som kräver glädje, målmedvetenhet och ett fokus och det fokuset är lite som den svenska sommaren, vi vet aldrig riktigt vilket väder som väntar för dagen. Om det är hormoner som flödar hos mig och gör mig obalanserad eller om det är ett tecken på förändring? Mitt i allt detta ser jag dörrar stå på vid gavel men jag står vid min dörr och måste stanna där tills tiden kommer.

I samma stund som jag suktar efter att få arrangera mitt alldeles egna liv känner jag en stor tyngd över att bli äldre, bli vuxen och behöva planera sin tid ännu mer fint. Är det därför man ska vara ung när man väl är det för att leken försvinner med åren? Den fria tiden som infinner sig vid lediga dagar blir plötsligt upp bokade och det fria är ett minne blott.

Jag undrar vart jag är nästa år vid denna tiden, vad jag gör och hur jag resonerar då. Vilka val jag tog och hur det gick sen.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag ska så snart detta är skrivet hoppa i ridkläder för att fixa allt som behövs göras där. Bounty ska ridas av Filippa och våra hästar ska motioneras, stallet ska fixas och de nya prylarna ska komma till användning. Senare ikväll ska jag iväg och käka och däremellan pyssla så mycket jag kan hemma.

Gårdagen var lång men väldigt härlig, många timmar i bilen som gick åt till att prata om diverse samt avverka några hundra låtar. Väl inne på Gekås fick både mamma och jag ta några djupa andetag, så mycket folk! Men även vi fick med mycket härliga grejer hem och några av alla saker har jag ordnat med att sätta upp idag samt la allt i ordning igår. Här kommer lite bilder på några nya tillskott!

Likes

Comments

Med takeaway frukost bestående av kaffe i termosar, färskpressad juice och egen bakade scones är vi påväg till Gekås mamma och jag för lite födelsedags shopping. Att jag fyller år om 1vecka är ju helt sjuk? 1 Maj nästa måndag, känns inte möjligt men då når jag ännu ett år och blir hela 19. Det har blivit mycket långa resor nu och fler ska de bli nu framöver. Jag har insett att jag har något att göra varje helg fram tills den 16Juli. Helgerna kommer fyllas med tävlingar, festivaler, Göteborgs varvet, Stockholm och Falsterbo. Så härligt med alla planer jag har framför mig!

Likes

Comments

Ska åka till jobbet vilken sekund om helst men vill bara säga hej innan! Jag har vinkat av Fanny vid tåget som ska ta henne mot Stockholm, jag är så glad för hennes skull! Gårdagen var fantastisk och planerna för framtiden är planerade.
Att de redan är fredag känns otroligt men den ska i vanlig ordning spenderas med några timmar på jobbet innan det är dags för stallet och lite annat! Glad fredag folket!

Likes

Comments

Ligger i Fannys säng och njuter! Fan vad jag älskar den här tjejen, jag skrattar från djupet av mitt hjärta och är så glad att jag får lyckan att ha henne i mitt liv. Tatuerade för livet och vänner för den tiden med. Tacka gudarna för vår vänskap!

Likes

Comments

Hej på er, jag har ätit frukost nu i lugn och ro och ska alldeles strax ut till stallet för att fortsätta på gårdagens övningar samt motionera Bounty. Efter det ska Cosmonie och Satelit få nya skor och jag ska fixa stallet för att sen äntligen åka till Fanny!!

Nu till gårdag som startades nere i ridhuset i sällskap av två fina hästar och Sanna. Fick positiv respons om att Cosmonie var mjuk och härlig och jag fick även idag rida Calle Crut som jag nu ridit ungefär 2-3 gånger och igår gick det mycket bättre! Jag tycker verkligen det är så bra det här konceptet, jag får mer varierade timmar i sadeln och lär mig hitta knappar på olika hästar och jobba från den ena hästen till den andra. Älskar det! Sen är jag en sån sportperson som blir arg och irriterad på det jag inte kan vilket är en relativt dålig egenskap men som Sanna sa är det inte så dåligt om jag bara vänder det till motivation till att träna mig till kunskapen och lärdomen. Så min läxa tills nästa vecka är- träna skänkelvikningar, läsa på om de olika rörelserna i de programmen jag ska rida och verkligen sätta mig in i vad jag ska göra och då fokusera på framgången. Så bra men nu måste jag smita ut och rida!

Likes

Comments

Oavsett om det är med en vän eller med en partner så ska de alltid vårdas våra relationer, självfallet även med alla våra medmänniskor och då inkluderat familjen. En relation till en annan människa är ett tvåmanna jobb, det går inte att den ena ropar och drar i ena änden om det inte finns någon respons på andra sidan. Vänskaper dör ut, rinner ut i sanden för att den ena parten försökt utan svar och sedan gör den andra parten likadant men då kan de vara försent och båda blir på en off cliff där ingen vill höra av sig och väntar ut en vänskap som nåt sitt slut. Det är lustigt dedär, hur vi har människor och vänner för olika perioder i våra liv, några stannar för att vara en del av våra liv medans andra ska vara som någon slags lärdom. Vi anpassar oss till varandra och jobbar flitigt med att höra av oss från båda hållen och vips är en vänskap som låg på is igång igen.

Jag tycker även det är så lustigt med kärleksrelationer som ska ta slut så abrupt efter avslutet, då ska dessa två människor som kanske älskade varandra nu låsas som att de aldrig känt varandra. Ni pratar inte, stänger av varandra genom alla medier och försvinner. Är inte det lustigt när du för några veckor sen var en hel värld för den andre?

Jag ser det både extremt sorgligt men även som lärdomar i mina olika relationer, jag har blivit utbytt men även bytt vänner genom mina år men genom detta lärt mig från start att jag alltid ska kunna stå själv och njuta av "ensamheten" för oavsett vad så kommer vi så småningom bli ensamma och då ska det kunna vara något vi njuter av. Men är det inte så himla fint när en vänskap lappas ihop igen, blir starkare och den kärleken du har för din vän återuppväcks. Vi går igenom så mycket själva så det är inte konstigt att förändringar kommer men något jag lärt mig är att inte bara ta tillbaka de som sårat för att jag ska vara vänskapskåt utan håller istället hårt i de jag känner en ömsesidig vänskap med.

Relationer i vänskap och kärlek är till för att vårdas eller lämnas med glada miner.

Likes

Comments

Alltså vilken lunch! Simpelt kan ibland vara det bästa, med lite pasta från gårdagen, två tomater, två champinjoner, räkor och pesto fick jag en riktig lyxrätt! Till det färskpressad juice på äpple, morot, citron, apelsin och ingefära, finns inget godare än det!

Innan jag fick sätta mig ner och avnjuta detta fixade jag lite i köket, plockade in det jag handlat i affären. Men även lämnade av Daizy hos frissören hos Fyra Tassar, ska bli så spännande att se hur hon ser ut utan sin lurviga päls men strax ska jag åka och hämta min lilla älskling igen! Utöver Daizy idag ska Bounty och Satelit få hovarna tillsnyggade och tjejerna på torsdag. De ska motioneras och stallet fixas, jag ska även kolla lite vad jag har att jobba med i skolan även om jag denna vecka har påsklov så vill jag vara förberedd för det är så krävande med sista minuten plugg. Sen till en tråkig grej, jag måste nog köpa ett nytt batteri till min bil... Snacka om oväntad kostnad men den krånglade förra veckan och nu i morse igen så det måste ordas typ igår. Men nog om det, nu ska jag fixa lite innan jag ska hämta hem Daizy!

Likes

Comments

Nya inlägg