Hej och godmorgon!

Jag sitter med mina pannkakor och som sällskap har jag House of card och klickade just igång den sista säsongen, ganska taktiskt av mig då jag inte vill se detta under min skoltid sen då det är så galet spännande! Ni måste bara se denna serien den är så galen, spännande, rolig och så galen bra! Jag måste dock slita mig från serien om 30 minuter då jag ska in till US för en röntgen igen. Att det har gått över 7 år sen jag bröt armen känns så suspekt men här är jag med mina ärr och skrot i armen, men det hade ju kunnat varit så mycket värre! Nog om det, jag ska idag förbereda för en heldag på tävlingsbanan imorgon, allt ska med och mycket ska fixas men först några pannkakor till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej från vardagsrums golvet, här sitter jag och gosar med Daizy innan vi ska bege oss ut på promenad! Jag är även precis hemkommen från stan där jag kollat till tänderna och allt såg exemplariskt ut, konstigt annars va! Som jag skrev i inlägget innan skulle jag rida på förmiddagen o fixa men istället hängde jag med pappa till affären, rånade hela ICA och började sen rensa i köket! Nu är skafferi, kylskåp och två av våra andra skåp torkade på alla hyllor och i perfekt ordning vilket ger enorm tillfredställelse! Så det höll jag på med hela förmiddagen, att fixa iordning i köket och det blev så bra! Nu däremot ska jag ta tag i stallet efter promenaden, sen är jag lite sugen på att hitta på något kul ikväll när vädret bara strålar!

Likes

Comments

Hej och godmorgon!

Jag sitter och äter pasta med spenat till frukost, vi är i stort behov av att handla så då får man ta matrester från gårdagens middag. Passar ju mig perfekt så inget att klaga på! Utsläpp är redan fixat och jag ska så snart jag ätit upp gå ut och fixa stallet samt rida för att sen vid 13,50 vara på tandregleringen för att checka läget och jag tror jag får bra respons. I eftermiddag ser dagen ännu oklar ut, jag ska inte hitta på allt för mycket då jag låg här i soffan hela dagen igår.

Däremot gjorde Julia och Bounty en fin hoppträning, hoppade bana och fick träna på lite läskigare hinder vilket gick bra även de. Cosmonie och jag tog oss ett genrep inför lördag och jag är mer än nöjd över min fina häst! Hon hoppar så bra och jag känner mig redo inför helgen men även höstens tävlingar!

Tänk om känslan skulle fastna på bild, då skulle ni se hur bra det kändes! Tycker Cosmonie är lite ful i denna nosgrimman, hon får så långt huvud men hon går fint på den så då får vi bortse från det estetiska.

Lilla lurv Daizy

Fina Bounty och Julia

Likes

Comments

I lördags var det dags för Morfars årliga kräftskiva, denna har ägt rum i många år för att fira hans födelsedag. Då kommer alla nära vänner över för en riktig fest som brukar sluta inpå småtimmarna. En dag som alltid prioriteras under året och något jag alltid ser fram emot då alla kommer hit och det är kräftfest i massor direkt fiskade från ån!

Välkomst drinkarna, med bär vin och andra godheter. Ni vet ju om att man alltid ska spetsa! // Alla fina presenter

Innan kräftorna ska ätas och efter att fördrinken är uppdrucken serveras det pajer. Mamma stod i år för pajerna som vi hjälpts åt med att laga. Alla gästerna var väldigt nöjda med middagen!

Alla underbara människor!

Dags för kräftor och likaså nubbe, snapsvisor och mycket skratt

Min vackra Maja<3

Det skålades mycket under kvällen, många grattis hälsningar till Morfar, tack och andra roliga berättelser. Jag ägnade en tanke till mormor genom en skål med alla under middagen. Detta var vår första kräftskiva utan henne men jag vet att hon är oerhört lycklig och stolt över hur bra allt gick endå. Men hon var och är saknad här hemma!

Tack för detta årets Kräftskiva alla som närvarade! Nästa år ska vi fira lika fint och alla mina vänner listen up! Nästa år håller jag i en egen skiva så håll öron och ögon öppna för er inbjudan!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är jag lite mindre produktiv än gårdagen, jag vaknade med huvudvärk och regnet ösande utanför fönstret, vilket jag tycker är ganska mysigt (regnet då). Hästarna ska i vanliga fall ut vid 06,40 vardagar men eftersom att jag är hemma valde jag att låta de vara inne från regnet tills 9 vilket de tyckte var en mycket bättre idé även dom. Jag ser hellre att hästarna får vara inne någon eller några timmar mer om det resulterar i torra rumpor och minskad risk för förkylning. Det är viktigt att alltid sätta våra stora djur i första perspektiv!

Jag ska idag vila fram tills i eftermiddag då hindren ska fram och Julia kommer för att hoppa Bounty och Cosmonie ska få skutta en bana innan jag lägger mig här i soffan igen. Stallet är redan helt klart så det blir en helt okej onsdag!

Likes

Comments

Nya inlägg