MÅNDAG
Jobb
Hämta ut paket
Somnade 20,45

TISDAG
Läkarbesök- få veta Ang foten, prata livet
Jobbet
Sova

ONSDAG
Jobbet
Event

TORSDAG
Jobbet
Lösa planer
Packa väskan

FREDAG
Jobba öppning
Ta första bästa buss/tåg till Linköping
Vara med Mamma och Amanda som ska träna hästarna

LÖRDAG
Hjälpa Amanda på hopptävling där hela järngänget kommer vara, En härlig förmiddag i Nykyrka.
Åka till Loftahammar
Kräftskiva hos Jojjo och Max

SÖNDAG
Vakna i Loftahammar
Njuta av skärgården
Komma hem till Stockholm

En vecka av härliga möten som avslutas med bästishäng och mys!

Gillar

Kommentarer

Det ena byter av de andra och helgen gick verkligen i ett! Nu är vi på måndag och jag har en vecka full av kreativitet, målsättning, spännande möten och jobb att stå i. Även denna veckan blir de en visit i Linköping för att sen ta sig vidare mot Loftahammar. Ett veckoschema kommer upp ikväll!

Jag är endå glad att jag vågar ifrågasätta allt här i livet. Trots att jag egentligen inte ser mig som en "vilsen själ" men iomed allt som hänt och händer är de ju inte så konstigt att de blivit så. Jag är inte alltid så vilsen och frågvis i livet, jag kan tillomed vara ganska klok ibland och ganska ofta! Ta hand om er, inget är omöjligt och du är så grym!! 

Gillar

Kommentarer

Mys med hästarna o hagen i morse. Mina tidigare vapendragare och bästa vänner. Det är ju nästan omöjligt att skriva om hästarna utan att så med sorgen i allt. Men idag var det mysigt för mig att prata med dom, jag kände att de gick okej och kände den tryggheten med hästarna vilket var så skönt. De är ju några som jag umgåts med genom hela livet så den rädslan som varit för dessa magiska djur har varit riktigt tärande. Tävlingarna med OkiDoki har gjort mycket för min relation till hästar igen, det har varit guld! Varför de varit extra jobbigt med mina gamla hästar är just ångesten och skamen i att jag inte kan eller är där längre. Så ett möte med dessa fyrbenta blir mer än att "bara säga hej" för mig. Men idag var de mysigt och gick bra!

Efter att jag kramat hästarna hejdå för denna helgen gick vi in till Morfar, pratade om gårdagen för att sen gå in till mammas hus och äta frukost. Likt när jag är på hotell vill jag ju äta något jag inte brukar äta i vanliga fall så idag fick de bli brieost, kex, marmelad och fruktsallad! vilken lyx och oj så galet gott med brie!!

När klockan slog 12,50 blev jag upphämtad av Olivias föräldrar som var snälla och körde oss mot tåget. En kort och snabbvisit på gården men mycket hanns med! På tåget åt vi räksallad, godis och kakor som jag plockat med mig efter festen. Alltid bra med matsäck!!

Detta var första gången jag åkte från rappestad med en klump i magen över att lämna. Det händer så mycket i mig när jag är där, det är en otrolig känslostorm att vara på en plats som jag bott på i hela mitt liv men som inte längre är mitt hem. Det är nu min familjs hem och en plats jag förr levde på men nu har jag mitt här. Det är ju så när man blir vuxen och flyttar men jag får sån extrem existentiell ångest. Jag vet inte ut eller in, jag eller du, upp eller ner. Jag blir tokig och det fick Olivia sitta o ta under vår resa. Kloka, lugna Olivia! Vi kom nog fram till att jag behöver något mål, något mer men samtidigt bara sluta fundera och bara njuta. Uppleva och andas.

Livet, vilket påhitt va? Nu ska jag få på mig kläder för att gå o ta en kaffe!

Gillar

Kommentarer