Hej hej på er!

Idag har jag haft fullt upp fram tills att jag la mig här i soffan. Som ni vet har stallet idag fixats, Cosmonie o Totte fick nya skor vilket var första gången här för Totte som skötte sig fint! Därefter åkte täcken och skydd på o hästarna ut i hagen, jag gick in för lunch o upptäckte blod under mitt förband.. fick lite katastroftankar o ringde ortopeden. Emelie kom för knäckbak men när jag ska vara så dramatisk o börja blöda fick vi åka till sjukhuset för att byta de! Men därefter gjorde vi lite kolaknäck o babbla en massa!

En dag av lite allt möjligt, högt o lågt som de ska vara! Mamma o jag har även fixat en del vid lilla stallet, små grejer gör stor skillnad!

En glad Totte// knäckkola (detta för att emelie o jag inte riktigt orkade klicka ut i varje liten form)

Mysigt o lite blodigt, men fint, inget knasigt

En koncentrerad Emelie på sjukhuset// nöjd Emelie efter vårt åstadkommande (mest hennes)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag här i stallet, Cosmonie och Totte står o smaskar i höet för att invänta Håkan. Vi släppte ihop alla våra igår vilket gick bra, Cosmonie är tyvärr en riktig huggorm men Bounty o Totte får väldigt roligt ihop. Tycker det är skönt o mer naturligt för hästarna att gå i större flock om allt bara fungerar som de ska!

Jag har fixat i stallet hela morgonen med utsläpp, fordring och även sopning. På och avtagning av täcken osv, allt går faktiskt men långsamt går det. Jag fick precis ett samtal av en av mina finaste vänner Maja. Hon hade nominerat mig i en tävling och jag bara brast i gråt när hon ringde o sa att jag vann schabraket, det handlar inte om schabraket i sig utan att Maja tagit sig tiden och skrivit så fint. Jag blir verkligen rörd av mina omtänksamma människor!! För hur tungt det än är så finns det alltid någon som peppar mig, stöttar och hjälper! Ni alla är så värdefulla!!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter inlindad i filtar hemma i soffan. Operationen blev lyckad och jag mår väll inte prima. Illamåendet är extremt o jag har kräkts flera gånger men äntligen har jag fått i mig lite broccoli så jag hoppas dom stannar o magen!

Jag fick vänta några timmar innan det blev dags för att åka in till förberedelsen, vid 12 blev operationen av och sen gick de fort för mig. Helt plötsligt var jag på uppvaket och hackade tänder som vanligt, låg där ett tag för att sen sitta i ett annat rum o vakna till ännu mer. Ja resten är bara illamående o kräks så vi skippar de!

Nu väntar 1v av stillasittande följt av 2 lugna. Jag är förhoppningsvis igång igen 2018! Då ska jag rocka året! 12 år var jag när jag bröt armen snart är jag 20 och nu hoppas jag denna 4e operationen var den sista.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag i väntrummet och är nästa på tur för operation. Operationen i sig ska ta 45min sen väntas uppvak och sammanlagt ska det ta 2h. Hungrig o nervös kommer illamåendet o jag ser både fram emot detta och verkligen inte. Jag vill bli bra nu, så att jag kan börja prestera lite snart!
Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Hej o godkväll!

Jag mellan landar hos Amanda o KN innan jag ska bege mig hem till duschen o sängen. Imorgon väntar tidig uppgång och en nervös dag men jag är i trygga händer! 4e gången gillt!

Träningen var jätte rolig att se på, så lärorik o roligt att se de andra! Lasse har verkligen en sån kunskap o bara av att stå på marken lär jag mig en massa som jag kan ta med mig till mina hästar så snart jag är i sadeln igen! Nästa träning hoppas jag verkligen att jag kan medverka på!

Likes

Comments

Instagram@jennygomer