Nu är vi framme i Södertörn. Lady har sett lite spänd ut på vägen hit, men hon hittade snabbt ro i sin Box bredvid kovo.

Nu är det lite tävlings häng i bilen och jag ska bara göra ingenting i morgon förmiddag. Jag har ett sent startnummer i klass 2 så vi hinner kolla lite innan det är min tur att känna på banan. I morgon rider jag två klasser och på söndag en klass.

Packade i går kväll eftersom jag har varit i skolan hela förmiddagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I dag vaknade jag upp till en svart morgon, en gråmulen dag och det får en inte att känna sig piggare i höstvädret. Det är bara att masa sig vidare framåt, framåt och framåt. Det bästa är att jag har börjat se slutet. Men just nu är det en vanlig vardag!

Det börjar också bli dags att tänka på helgen. Tvätta lite tävlingsutrustning och tänka på vad som ska tas med. Jag är lite sugen på den typiska "lastbils maten", min favorit: ost tortellini och pesto. Kanske att jag kan övertala Emil om att lämna grillen hemma. Men enligt honom ska ju allt vara som den en gång ha varit, det gäller även maten.

Jag hoppas på att inte frysa ihjäl när jag ska sova i bussen. Jag får se till att Emil tar med sig extra värme fläktar. Sist (i början på säsongen) kom det faktiskt snö på natten och det blev inte kallt, så vi ska nog klara oss.

Likes

Comments

Jag kom just hem efter en eftermiddag i stallet. Pluggandet har känts bra i dag men jag måste nog pressa in lite plugg i kväll trotts det. En tur i skogen på lady var skönt efter att ha suttit inne en hel dag. Lady själv är ju inte jätte avslappnad i skogen, men det går bättre och bättre. Det blåser ju jätte mycket här just nu, så man får passa på de höstdagar då det blåser lite mindre.

Taco pajen står i ugnen och jag satte mig just till rätta framför datorn. Tur att bloggen finns så att man kan skriva något annat än akademiska texter. Jag brukar titta in här när jag känner att det behövs en liten paus. Jag har lätt att få saker och ting gjorda ändå, så det är inte direkt så att arbetet blir lidande av att jag skriver lite här då och då. Jag vill inte avslöja för mycket men vårat arbete handlar om stress. Inte konstigt att man själv blir stressad?

I morgon är det en ny dag. Ett nytt kapitel som börjar. Jag har en känsla av att 2016-2017 har många nya kapitel att bjuda på i livet. Jag ska tillexempel skicka in min första jobbansökan denna vecka, som  jag just kom på att jag inte har börjat på ännu.......

Likes

Comments

Jag och min otroligt användbara korg/väska har fått en hel del uträttat i dag. Väskan var en present från malin och hennes stall personal som jag fick när jag åkte tillbaka till Sverige för några månader sedan. Jag skulle få användning av den i mitt yrke var tanken. Jag kan säga att jag redan haft nytta av den trots att jag inte har börjat arbeta annat än med studier ännu. Tips till er som behöver lite extra utrymme i vardagen 😉.

Likes

Comments

Dagen kommer bjuda på lite nytt och det gamla vanliga. Denna vecka kommer att bli fullspäckad med plugg. På fredag åker vi till Södertörn och tävlar, därför ska allt som ska göras, göras innan fredag.

I eftermiddag ska jag ta en tur i skogen med lady. Det brukar vara avslappnande efter plugget!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag blivit förföljd av broccolin. Broccoli till lunch både fredag och söndag (lördagen missade jag lunchen). Det gör att det även blir broccoli i kväll! Kanske är dags att bättra på fantasin här hemma en aning.

Fy, när jag tittar ut så verkar vinden ha kommit för att stanna hela hösten. Vilket ändå gör det ganska skönt att sitta inne och plugga.

Likes

Comments

Stallet är klart och nu väntar fem timmars plugg och lite städning här hemma. Hemmet faller liksom ihop under varje tenta period. Eftersom hela denna kurs är som en tenta period så kommer antagligen hela hemmet ha fallit samman till jul, om jag inte ser över det någon gång ibland.

Likes

Comments

Sovmorgon ja!!!
Klippt lady och ridit henne ja!!
Pluggat nej!!
Varit vid farfar och ätit pizza vid Isabell ja!!
I morgon blir det desto mer av det viktiga, jag har haft en skön lördag i dag. Det måste få räcka så ibland.

Likes

Comments

Konstigt att jag hunnit med andra saker än att bara plugga denna vecka. Jag har hunnit vara i ridhuset och hoppat med Lady. Jag har hunnit haft kräk-migrän en hel kväll (onsdag) och ett besök hos naprapaten i går. Så veckan avslutas på topp kan man säga.

Jag har också hunnit med att testa mina ben lite. Jag mjukstartar med lätt jogging, knappt halva sträckan som jag tidigare sprungit. Jag pratade med min naprapat om mina ben i går och om det blir värre igen så kan han behandla det. Då känns det tryggt att veta vad jag ska göra åt det! Ni som inte vet.....så är det mina benhinnor som har krånglat från och till ganska länge faktiskt. När jag var i Tyskland fick jag ett bra tillfälle att läka dem.

Som sagt så ser mina dagar ganska lika ut för tillfället. plugga minst 9-16 varje vardag och även halva nätterna, de dagarna som behövs. I veckan har det blivit ganska lugnt med kvälls pluggandet i och med att jag inte känt mig bra.

Denna fredagskväll bjuder på Lax-pasta och soff-mys. I morgon är det helg men det lär bli plugg en stor del av dagen då också. Sedan ska Lady klippas och få ett lättare pass på ridbanan (som i dag). På söndag tänkte jag rida i skogen och åka på möten. Jag hoppas på att kunna åka till farfar och Isabell i helgen och hälsa på dem. Det var så länge sedan.

Likes

Comments

Isabell var här och hälsade på i går. Nästan alla hästar hälsade på henne. Ares och Kazpian missade henne såklart. Rose tyckte det var mysigt att bli klappad en massa!

Likes

Comments