Header

Hej på er!💗
Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut. Imorgon bitti åker vi iväg not Österrike! Där ska vi umgås med bekanta, men mest ta det lungt.

Den här veckan var vi bara 2 dagar i skolan, för idag fick vi höstlov! I måndags hade vi biologiprov, det gick helt okej, men jag hade missat en viktig lektion så var lite osäker på ett par frågor... På kvällen körde jag till Karins. Där bakade vi cookies, som blev riktigt goda!

Så i tisdags hade vi finskaprov, som också gick helt okej. På kvällen for jag till Purmo. Först var jag hemma hos Eric, och när Christian hade färdigt tränat och hämtat en moped, så körde vi till hans och sedan vidare till Uffes. Vi for tillbaka till Cristians och spelade lite TV-spel och när Eric for hem så började vi sova.

Idag var det då dagsverksdag, och med det inledde vi höstlovet! När jag kom hem från Christians idag så räfsade jag löv och klippte gräsmattan, och efter det har jag bara packat och ställt mig inför resan imorgon. Det ska bli kul att få hälsa på dem, mormor och morfar följer med, så det lär bli riktigt mysigt! Men nu ska jag sova så jag orkar upp 04:00 imoron.
😴

Ha ett skönt höstlov!
😛
//Jenny
💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har det igen gått en lång tid sen jag har bloggat. Måste verkligen skärpa mig med detta. Det har hänt mycket sen sist, men ska nu berätta lite grann.

Förra helgen var jag då på träningsläger till Vörå. Det var riktigt trevligt och man fick nya bekanta. Träning fick vi också av, var helt slut i kroppen på söndagen, och kunde knappt gå i trapporna.
😂 När jag kom hem på söndagen for jag till Christians en stund.

På måndagen hade skolkören övning första passet, så då missade vi den lektionen, och på eftermiddagen var det texil som gällde, så det var trevligt.

Tisdagen och onsdagen flöt på som vanligt, på torsdagen for hela 9:an på besöksdag till optima. Jag hann dock inte vara där så länge, innan det var dags att köra iväg till Bennäs för att spela skolfotbollsfinal! Där tog vi brons, så det var ju kul!
⚽️🏆När jag kom hem därifrån körde jag till Inas och provade en massa klänningar inför bröllopet jag skulle på i lördags.

Sen var det helg igen, och jag började med att åka och fråga efter en praoplats, och det fick jag, men nu måste jag ännu fixa en plats tills tisdag, så det kan bli lite stressigt. Men nog ska det lösa sig. Fredagskvällen spenderades hemma med Christian, efter ett snabbt besök hos farfar.

På lördagsmorgonen for Christian hem redan kl. 9 för att han skulle iväg på träningar. Så jag steg upp och gjorde mig i ordning för ett bröllop vi skulle på klockan 13. Bröllopet var trevligt, men tyvärr hade vi kallt, eftersom vi var uppe på en vindsvåning och där satt jag i kort klänning i nästan minusgrader.
❄️ Vi for hem från bröllopet ganska tidigt och for iväg till sandbacka och se hur farfar hade det. När vi hade varit där i ungefär en timme så somnade han in.

Hoppas ni har det bra, och ta hand om era nära och kära!
❤️
//Jenny
💗

Vila i frid kära farfar, du är saknad!❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är det nästan 2 veckor sen jag har bloggat🙄. Tänkte kort berätta lite vad som har hänt.
På lördagen för 2 veckor sen var jag då till Purmo med några kompisar. Vi gjorde inte så mycket men det var trevligt ändå! När de andra åkte hem så stannade jag kvar och sov hos Chrsitian.
Vi steg upp ganska tidigt på söndagen för vi skulle och tävla till Lappfors. När vi kom dit startade jag och Ina nästan genast, och sprang 14 km!💪🏻💦 Det var ganska jobbigt men kul hade vi!
På måndagen hade vi skolfotboll i Jakobstad. Vi vann 6-1, 6-0 och 2-0 så vi kom vidare till finalen! Jag hoppas att vi skulle vinna i finalen, ifjol fick skolan silver, men då var jag inte med och spelade.⚽️
Det hände inget annat speciellt den skolveckan, men på fredagen kom Ina till oss på sushikväll. Vi hade det trevligt kan man verkligen säga, skrattmusklerna var utmattade efter den kvällen.😂❤️
På lördagen var jag på pizzabuffe med laget och på kvällen for jag och några kompisar till Inas. Vi åt pizza och badade i deras badtunna. Vi hade det riktigt mysigt men alla blev så trötta redan klockan 11, så vi började köra hemåt ungefär halv 12. Christian sov hos mig och på söndagen när han hade åkt hem tog jag ner trampolinen och bar in utemöblerna.
Denna vecka har det inte hänt något speciellt jag var körande till Karins i början av veckan, men annars har jag bara gjort det vanliga och tränat. Nu är jag i bilen påväg till Vörå. Där ska jag spendera helgen på träningsläger med andra friidrottare. Jag har varit där några gånger förut och det brukar vara riktigt trevligt. Jag hoppas att ni alla får en bra helg!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har det gått ett tag sen jag sist bloggade, så jag tänkte berätta vad som har hänt sen sist.
På tisdagen var jag till Purmo och spelade match, där vann vi 17-0. Det var kul att få vinna så överlägset, det var ett tag sen sist om man säger så.😂
Onsdagen var som vanligt en musikdag, så först var jag till stan på teorilektion, och efter det på min flöjtlektion. När jag kom hem körde jag till sportplan för att se sista minuterna av B-pojkarnas match. Tyvärr förlorade de 2-3 på övertid.🙄
I torsdags var jag på stavträning med Ellen. Vi sprang upp för en backe med stavar, det var kul att prova på någonting nytt, men tungt var det. 😂
Igår var det då fredag, och jag hade match mot samma lag som vi spelade mot i tisdags. Denhär gången vann vi 9-0, och jag gjorde 2 mål. Bra avslutning på säsongen, tack allihopa för det och ni är bäst!💛 På kvällen for jag och arbeta, i brist på annat att göra.
Idag har jag bakat dadelbollar till frukost, och planerna för dagen är att städa rummet, tvätta kläder och sy på mitt korsstygnsarbete. Mot kvällen ska jag till Purmo med Ina, Cia och kanske Ellen. Där ska jag sova hos Christian, och imorgon blir det att åka på en "tävling" där jag och Ina P ska springa 14 km i skogen.😂 Men det berättar jag mera om sen.
Ha en fin helg!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Då var det måndag igen. Denna helgen har bara flygit iväg. Men på fredagen var jag då till Jakobstad. Vi förlorade matchen men så fult spel som motståndarna hade, så spelade vi helt okej ändå.
På lördagen var jag hemma och tvättade kläder. Mot kvällen for jag till Purmo med Cia och var där med några kompisar. Kul hade vi som vanligt.
Igår läste jag på boken som ska vara färdigläst på fredag, och så for jag till Bennäs på match. Humöret efter matchen var inte det bästa, pga. orättvis domare, men som tur kom Christian till mig strax efter, så han fick mig på bättre humör.

Denna vecka har jag 2 matcher mot samma lag, på tisdag och fredag. Det är sista matcherna för säsongen vilket är lite tråkigt. Men idag har jag textil i skolan, vilket jag ser fram emot, som vanligt.😂
Ha en bra dag!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Äntligen är det fredag igen!😻
Idag ska jag till Jakobstad direkt efter skolan och spela match, men efter det har jag inget planerat. Sen imorgon har jag heller inga planer. På söndag ska jag till Bennäs och spela match där, men annars har jag inget planerat då heller. Så vi får nu se vad denna helg har att erbjuda!
Hoppas ni får en bra dag och en fin helg!🙏🏻
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Igår efter skolan for jag och mina kompisar till stan för att äta. Vi åt på pedrinas, och efter det sprang jag fort genom stan så jag skulle hinna i tid till min flöjtlektion.😂💦
När jag kom hem gjorde jag mina läxor och läste på boken som snart ska vara färdig.
Idag har vi coopertest i skolan. Är inte alls taggad för det.😂
Ha en fin dag!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Igår hann jag inte blogga, men jag var iallafall på min pianolektion och sedan for jag till stan på orkesterövning. Vi for till butiken och jag bestämde att köpa en "lyxig" trerätters middag åt mig själv.😂När jag hade ätit upp det for jag på länk, det var en så fin solnedgång!
Nu ska jag på morgonträningar, och efter skolan ska jag och några tjejkompisar åka till stan och äta på restaurang. Ha en fin dag!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Nu börjar denna måndag lida mot sitt slut. Ikväll har jag bara varit hemma och vilat efter helgens äventyr. Det var tungt att stiga upp imorse, eftersom det inte blev så mycket sömn. Men skolan gick bra ändå, vi hade textil 2 pass vilket gjorde dagen bättre. 🙏🏻
Gonatt!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej på er!
Nu sitter vi i bilen påväg hem från Kerava. Helgen har spenderats där på friidrottstävling.
Vi for iväg på fredagen efter skolan, och kom fram till skolan vi skulle övernatta på ungefär klockan 10. Alla våra rumskompisar höll på att börja sova, så vi blåste fort upp madrasserna och ställde oss till sängs.
Jag och Ina skulle tävla 14:50, men vi vaknade av att alla steg upp kl. 7 och då kunde vi inte sova mera. Vi gjorde oss klara, åt frukost och for iväg till planen (som vi inte visste var fanns😂). Vi kom fram iallafall med hjälp av en tant, och då såg vi på tävlingarna tills det var dags för oss att värma upp. På lördagen hoppade jag och Ina längd, och det blev nytt PB för mig.💪🏻💦 När vi hade tävlat klart for vi tillbaka till skolan och duschade innan vi for iväg till ett tivoli och till subway för att äta.
På söndagen skulle Ina och jag tävla i 300m redan halv 12, så det blev en lite tidigare väckning. För min del blev det nytt PB där också, och Inas lopp gick bra, fasst hon var missnöjd till en början. Vi startade hemåt ungefär kl. 5, så vi kommer vara hemma ungefär 11 ikväll. 😴
Här får ni lite bilder som visar var vi har varit i helgen. Hoppas ni också har haft en bra helg!
//Jenny💗

Likes

Comments