Header
View tracker

Hej på er!
Just nu ligger jag i sängen och borde sova, men eftersom jag inte alls är trött tänkte jag berätta vad som har hänt i veckan!
😎
I måndags var jag hos Karin, och där åt vi 3rätters middag, men det visste ni redan.
Sen i tisdags hade jag fotbollsträning och min pianolektion. På onsdagen var jag till stan på teorilektion och flöjtkektion och efter det for jag, pappa, Anton och Elias till simhallen. Där simmade jag 2 km.
I torsdags var det skinkbingo, och än en gång kom jag hem utan vinst. Turen var inte på min sida helt enkelt.

Sen var det fredag och det blev en efterlängtad helg! Fredagskvällen spenderade jag hos Ina, och hemma med familjen. På lördagen var jag, Ina, Cia och Ellen till Erics. Vi firade lilla julen med att äta tacos och dricka glögg. Eric har renoverat sitt rum, och det var verkligen fint!

Idag har jag städat mitt rum och julpyntat. Familjen åt lunch vid Amarillo i Kokkola, där var maten jättegod!
Sov gott alla ni!
//Jenny
💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Då var det måndag igen vilket betyder en ny vecka, med nya möjligheter.
Det var första skoldagen efter praon och vi har börjat med en ny period. Vi fick ut betygen och dem är jag helt nöjd med!😇
När skolan slutade for jag med bussen till Karins. Vi skulle baka något gott, och det slutade med en 3 rätters middag!
😻 Vi tänkte att det skulle vara kul med lite festligheter i vardagen. Hoppas att ni också har haft en fin dag!
//Jenny💗

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Igår var det lördag. Jag var ut på en löprunda, det har gått lättare, kan man verkligen säga
😂 Jag strök gardiner, bakade en kladdkaka och såg på Dirty Dancing på kvällen.

Idag har jag inga planer, måste börja förbereda mig mentalt för skola imorgon. Vi har ju varit på prao i 2 veckor nu. Ha en fin dag!
//Jenny
💗

Likes

Comments

Hej på er och god morgon!
Idag vaknade jag kring 10:00 tiden, och har bara ätit frukost. Igår blev det tacokväll hemma hos några vänner till familjen. Det var riktigt trevligt!

Dagens planer är att hinna träna och fästa trådarna på pippisockorna (som jag förövrigt fick färdigt igår). Får se vad annat dagen har att erbjuda!

Ni ska ha en fin dag, och som en god vän sa till mig imorse: Det är en ny dag, med nya möjligheter!
//Jenny
💗

Likes

Comments

Äntligen fredag! Ha en fin kväll och ta hand om er!
//Jenny
💗
(Bilderna är grån We❤️It)

Likes

Comments

Hej alla fina!
Nu börjar denna torsdsg lida mot sitt slut, imorgon är det fredag och sista praodagen. Känns tråkigt att man kommer behöva åka till skolan som vanligt på måndagen. Idag var vi iallafall till bibloteket i Kronoby på praon. Det var en trollkarl som hade en liten show, som vi skulle se på. Jag passade också på att lämna tillbaka en bok och förlänga ett lån. Showen var ganska kort så redan efter en halvtimme började vi köra hemåt. Jag steg av bussen vid mormors och morfars och mamma kom och hämtade mig därifrån. Jag kom hem klockan 2 och fördrev tiden med att sticka. Jag for till Cias en liten stund innan vi for iväg till Gillesstugan på skinkbingo. Det var första gången för i år, och någon vinst blev det tyvärr inte. Får hoppas på bättre lycka nästa gång! Gonatt!
//Jenny
💗

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det onsdag, och jag har varit på prao som vanligt. Idag fick jag hålla en religionslektion för åk 1-2, de var bara 6 elever men det gick bra när det var en så liten grupp. När jag kom hem skottade jag snö på gården, det gick sådär
😛. Körde kanske lite för långt upp på gräsmattan, men bilarna ryms bra iallafall.
Jag for iväg till stan på teorilektion och efter det for jag, pappa och Anton till butiken och handlade mat. Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting, och snart ska jag sova. Imorgon slutar jag redan halv 1 och det är säsongspremiär för skinkbingo vid gillestugan så får se om jag hamnar dit.
🙈 Ha en bra kväll!
//Jenny
💗

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag haft en riktigt bra dag! Praon gick bra, jag fick hålla en gymnastiklektion och eleverna verkade uppskatta att jag ledde lektionen. Kanske jag ska satsa på ett yrke som gymnastiklärare?
😉

Kom hem halv 3 och for iväg till stan kvart före 3. Jag for till intersport med mamma och köpte en bikini (tyckte det var passande nu såhär till vintern
😂). På vägen in mötte jag Ellen som hade varit där på prao. Vi drack kaffe vid HHCafe och efter det for jag på min flöjtlektion som hade blivit flyttad tills idag.

När jag kom hem från stan styrde vi genast iväg mot Terjärv på fotbollsträning. Träningen gick bra och kul hade vi som vanlit! Kom hem klockan 8 och sen dess har jag stickat och sett på PH.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det nog dags att sova. Ha det så bra!
//Jenny💗

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det måndag igen vilket betyder att en ny praovecka började. Jag var vid Söderby skola som är ett lågstadie med väldigt få elever. Det var kul att vara där och se hur de har det i en småskola! Sen jag kom hem från praon har jag bara stickat på pippisockorna och sett på Paradise hotel. Ena sockan är färdig, och jag har bara foten kvar på den andra, bilder kommer sen!
Imorgon fortsätter då praoveckan och jag skall också till stan. Men nu är det sent och dags för mig att sova.
God natt på er!
🙈
//Jenny💗

Likes

Comments

Älskar verkligen vinter och snö. Det är så vackert och mysigt! Tycker ni om vintern?❤️

Likes

Comments