Att umgås med de fina människorna jag har runt mig betyder allt! Ni är bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en skön hemmadag o bara tagit hand om mig själv. Har nämligen fixat mina naglar, är ju faktiskt utbildad nagelterapeut i botten o nu när jag ändå inte kan jobba får man ju passa på!
Ikväll ska jag ta mig iväg till min bästa vän för att mysa lite, skönt att se några andra väggar än sina egna 😅

Puss på er!

Likes

Comments

Kunde inte stämma bättre..

Likes

Comments

Som jag misstänkte så vägrar dom sjukskriva mig. Får väl gå o bryta av mig armen eller något så det syns utåt att man inte klarar av att jobba. Helt sjukt. Förbannad. Besviken. Uppgiven.
Känner lite såhär just nu

Likes

Comments

Sitter just nu o väntar på att vårdcentralen ska ringa och ge mig besked om jag kommer bli sjukskriven eller inte. Magkänslan säger tyvärr nej. Jag va nämligen där igår och träffade en läkare, jag berättade om mina problem, jag berättade om den fobiska yrseln men att det inte är pga yrseln jag behöver vara hemma nu. Jag har haft dessa problem i tre år nu, jag har inte vetat vad det är för fel på mig förns nu, jag har blivit dumförklarad av läkare som sagt att ”det bara sitter i huvet”, de har även sagt att jag måste utsätta mig för det som är jobbigt och pressa mig att göra saker även fast det tar emot, trots att jag har gjort detta nu under tre års tid så blir det aldrig lättare, jag måste kämpa mig igenom varje dag! Jag känner mig nu helt slut, antagligen har jag kört slut på mig i allt kämpande. Jag behöver bara få vara hemma o återhämta mig! Få nya krafter! Är det för mycket begärt? Jag är dock 99% säker på att det kommer bli avslag på sjukskrivningen, de kommer säga att jag måste fortsätta utsätta mig och att det kommer bli bättre då... sure. För det har jag ju märkt, inte.
Jag undrar bara hur sjuk jag ska behöva bli innan nån förstår hur illa det faktiskt är..

Likes

Comments

​Tjosan..

Visat sig att mina problem inte alls har med allergierna att göra. Har nu fått en annan diagnos som heter fobisk yrsel. Det innebär att min hjärna får för sig att jag måste tänka på att hålla balansen fast det egentligen sker med automatik. Har nu påbörjat behandling med SSRI preparat (antidepressiv medicin). Kul att ha den stämpeln.. Jag dömer ingen annan för att de äter sådan medicin men det ligger ju tyvärr någon typ av skam över det och så ska det inte behöva vara, Så med detta sagt säger jag att JAG ÄR STOLT ÖVER ATT ÄTA DENNA MEDICIN eftersom den faktiskt hjälper mig.

aja idag är en skitdag, har sovit 17 timmar sammanlagt det senaste dygnet. Imorn väntar samtal med vårdcentralen då jag inte klarar av att jobba som mitt skick är just nu. Det enda jag gör är att sova. Känner mig arg, trött. ledsen, besviken på mig själv och hela situationen. Man tror att det finns ett ljus i tunneln men sen får man bakslag och det visar sig att det är något helt annat fel på mig osv. Vågar inte ens hoppas på att den här diagnosen är rätt. Jag kommer tro det när jag ser det.

Nepp nu ska jag sluta gnälla o åka till Mcd med bästis Bina. 

puss

Likes

Comments

I'm baaaack! Shit vad grejer det har hänt sen jag skrev sist. Rabblar upp lite snabbt vad som har hänt för orkar inte gå in på detaljer idag..

JAG HAR LISTAT UT VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ MIG hallelujah! I mars va jag hos en tjej som tar blodprover och skickar till Tyskland där dom tar prover på massa födoämnesallergier som dom inte tar prover på här i Sverige. Det visade sig att jag va allergisk mot ca 65 födoämnen. Exempel på dessa födoämnen är tex gluten, mjölkprotein, ägg, fläskkött, nötkött, potatis, lax, morötter, äpple osv osv. Jag va tvungen att utesluta ALLT detta. Det va en väldigt tuff period då jag i stort sett inte kunde äta ett skit. Som tur var så reagerade jag inte lika mycket på allt så det som jag reagerade minst på (bl.a. potatis, fläskkött) kunde jag börja äta igen efter två månader, reagerade jag inte då på något sätt så kunde jag sakta men säkert börja äta det igen. Det jag reagerar mest på är äggvita och mjölkprotein så det får jag inte testa sätta in förns efter 1 år men räknar med att jag aldrig kommer kunna äta det igen. Gluten skulle jag vara ifrån i ett halvår så det har jag precis börjat äta igen, dock har jag börjat må sämre igen nu när jag har ätit det så måste antagligen sluta med det igen. Men hursomhelst så mår jag såååå mycket bättre nu! Jag har till exempel kunnat börja jobba!!!!!!! och det va ett sjukt stort steg för mig så jag är så himla glad för det!

Andra grejer som har hänt är att jag och Jesper tyvärr har separerat. Det är ca 4 månader sen men inget jag direkt vill prata om då det fortfarande är lite jobbigt.

Så nu bor jag själv för första gången i mitt liv i min alldeles egna lägenhet och det känns också så himla bra! Så nu är det bara att vänta på att livet ska ta mig med storm för jag är sååå redo för nya utmaningar i livet nu och så har jag inte heller känt på väääldigt länge eftersom jag inte har mått bra så det känns sjukt skönt!

Kanske går in mer detaljerat på detta med allergierna någon annan dag för idag är inte en så bra dag tyvärr så nu ska jag bara slappa framför en film. Men hellre en dålig dag nån gång ibland än att alltid ha dåliga dagar jämt o ständigt som det va förut :)

puss & kram

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade nu, anledningen till det är att jag helt enkelt inte haft någon lust till det. Har inte mått så jättebra på sista tiden så har inte haft lust till nånting alls faktiskt. Jag rider ju ett par gånger i veckan och är ute i stallet så fort jag har tid men jag har inte ridit på 4 veckor nu vilket betyder att det är nånting som inte stämmer eftersom stallet är den bästa platsen på jorden enligt mig ;) är jävligt trött på att må så här nu så nu har jag tagit tag i lite saker.. för det första ska jag till vårdcentralen på torsdag, och det sjukaste av allt är att jag måste ta med mig mamma dit för dom lyssnar inte på mig som är så "ung". Dom tror att jag inte vet vad jag pratar om och när jag går därifrån känns det alltid som att jag har blivit överkörd av en lastbil typ. Helt sjukt att man inte kan bli lyssnad på tycker jag. Jag ska även på massage på torsdag då jag är så extremt stel i nacken vilket också kan leda till att jag känner av mer yrsel osv. Och på fredag ska jag till en tjej som tar prover på mig och skickar till Tyskland där dom tar tester på om man har någon typ av födoämnesallergi. I Tyskland tar dom prover på typ 270 olika ämnen i mat som man kan vara allergisk emot och dessa prover tas inte i Sverige. Hos den här tjejen kommer jag även få kostrådgivning då det faktiskt kan va en del mat man trycker i sig som gör att man mår skit.

Hoppas någon hittar nåt !

Nu ska jag ta hand om min sambo som ligger i soffan och är magsjuk. Hoppas verkligen inte att han smittar mig då jag precis har kommit igång och jobbat igen efter att jag inte mått bra. Men har tagit vitpepparkorn och handspritsflaskan går varm så jag hoppas att jag klarar mig.

slänger upp en bild på Mr Domino eller Dompan som han också kallas. Har tyvärr ingen egen häst men har fått äran att rida den här prinsen i ca 13 år. 

PUSS O KRAM

Likes

Comments

Tisdag, tisdag, tisdag. Snart dags att åka mot jobbet. Den här veckan har jag ökat en timme i tid så ikväll jobbar jag 16-21 istället för 16.30-20.30. Det blir spännande att se hur det går. Förövrigt tycker jag att det är ganska skönt att jobba kväll då det inte är lika stressigt som på dagen och man slipper att städa haha. Men det som är tråkigt är att jag måste vila hela dagen innan för att orka jobba på kvällen så på tisdagar när jag jobbar kväll händer det inte så mycket mer än jobbet vilket jag tycker är tråkigt, jag orkar inte ens träffa en kompis på en kaffe liksom..
Som tur är har jag min fina älskade sambo som stöttar mig i allt det här. Han är så fin ❤


Likes

Comments

Idag ska jag bara ha en mysdag med katten. Kanske ta en promenad i det fina vädret ☀️ Skulle jobbat 8-13 idag egentligen men i lördags var jag iväg på minnesstund för min gamla klasskompis och där bjöds det på buffé och tårta och igår mådde jag illa heeeela dagen. Visste inte om man kanske hade blivit matförgiftad eller om man fått maginfluensa så bestämde mig igår för att vara hemma idag ifall man har nån skit så man inte smittar dom gamla på jobbet för då lär ju hela boendet bli sjuka. Men idag mår jag bättre så förhoppningsvis var det ingenting. Mår jag fortsatt bra blir det yoga med mamma ikväll och jobb imorgon 👌🏼
Ha en fin dag allesammans !
Puss

Likes

Comments

Instagram@jennyeliisabeth