Mitt liv

Hej! Nu var det ett tag sedan jag sist uppdaterade, en vecka för att vara exakt. Under den tiden har faktiskt ganska mycket hänt- i skolan så har jag haft både prov och redovisningar, jag har även lyckats få en rejäl migrän och var hemma två dagar från skolan, plus att jag varit på Justin Bieber konsert och klippt mitt hår!

Men vi kan börja med konserten, jag var där i torsdags med Thinn! Den var bra, själva upplägget var otroligt bra men det märktes att han inte riktigt "var där" om ni fattar vad jag menar, men den var bra! 

Sedan igår så hade vi studiedag och var lediga vilket var väldigt skönt då vi kom hem ganska sent, gjorde dock ingenting på hela dagen typ-var hemma med Molly och myste bara! 

Idag så började dagen hos frisören klockan 09.00, klippte av ganska mycket och färgade det ljusbrunt! Blev otroligt nöjd och det känns väldigt skönt att ha det lite kortare och inte behöva ta hand om det lika mycket! Det känns fräscht helt enkelt;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Gud vad det är skönt med helg nu, har varit en ganska tuff vecka i skolan så nu är det jätte skönt att få vara ledig lite!

Dagen har i alla fall spenderats mest hemma med familjen, jag,mamma och syster var ner på stan en sväng för att köpa lite saker och sen kolla vi en stund på någon höstmarknad som var där. Var inte där så länge innan vi åkte hem igen, och efter det har jag inte gjort något speciellt alls. Bara tagit det lugnt och kollat på fotboll! Var väldigt skönt med en lugn dag efter en sån hektisk skolvecka:)

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Nu har mer än halva veckan gått och det är bara två dagar kvar innan helg! Veckorna verkligen flyger förbi just nu och med tanke på hur mycket som händer i skolan just nu är det skönt att det inte känns som att man står och stampar på samma ställe hela tiden!

Idag hade vi teknik,svenska,musik,historia och bild i skolan. Inget speciellt som hände egentligen, dagarna går men det känns lite som att samma saker händer varje dag, det är bara lektionerna man byter ut haha! Har dock två redovisningar nu sista dagarna i engelska och svenska så efter det händer förhoppningsvis något nytt:)

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Nu är det ny vecka igen och det känns faktiskt riktigt bra, veckorna går så fort just nu känns det som så det gör inte så mycket att det är måndag igen!
Skoldagen var iaf bra, inte så jätte mycket som hände utan vara en helt vanlig skoldag.

Efter skolan så gjorde jag inget speciellt, tog det bara lugnt innan jag åkte till ridning vid 19.00. Vi hoppade idag vilket gick väldigt bra, dock blev Pärla (min häst) skrämd i slutet vilket resulterade med att jag blev avkastad. Landade dock så pass bra att det inte blev några större skador, har lite ont i benet och kommer antagligen få rejäla blåmärken men annars är allt bra:)

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här och under den tiden har ganska mycket hänt. Det har varit mycket i skolan, som det alltid är, men det har varit mycket med mig också. Jag har inte mått jätte bra och har börjat inse det nu. Men har försökt göra något åt det och förhoppningsvis blir det bättre.

Den här helgen har iaf varit väldigt bra. Det som satte en väldigt bra grund för en lyckad helg var att skoldagen i fredags var väldigt lugn, gjorde typ inget på lektioner och det sista lektionen hade vi inte ens. Efter skolan då så gick jag och Thinn ner på stan, hon skulle fixa sitt hår och jag kollade runt lite!

I lördags kväll så firade vi Melissa och Thinn som fyllt år, vi hade en tjejkväll hemma hos Thinn vilket var väldigt mysigt och kul!

Idag händer dock inget särskilt, jag är hemma med Molly och tar det lugnt bara. Försöker förtränga all söndagsångest som finns:)

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Den här helgen har jag spenderat hemma med familjen, är fortfarande väldigt förkyld så har passat på att ta det lite lugnt nu så jag slipper vara hemma flera dagar från skolan igen. Så inget speciellt har egentligen hänt, utan jag har bara tagit det lugnt med familjen och kommer antagligen fortsätta göra det idag också:)​

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Dom tre senaste dagarna har jag spenderat i sängen med feber och världens förkylning. Kände att jag ​inte mådde bra redan i lördagskväll och det blev bara värre under söndagen, försökte gå i måndags men klarade av att vara i skolan i ungefär en halvtimme innan jag fick lov att gå hem, 

Aja, nu ska jag sluta gnälla om det! Idag var jag tillbaka då vi hade friidrottsdag på enavallen, är fortfarande förkyld men feber har lagt sig så jag valde att gå men ta det lite lugnare. Jag var med på allt men tog det lugnt och avbröt om jag inte orkade helt enkelt! Slutade runt 13.30 och då åkte jag bara hem och tog det lugnt:

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Ledsen för ingen bloggning i veckan men det har varit ganska stressigt. Lite grejer som hände förra helgen som påverkat ganska mycket i skolan, inget jag skriver ut här men har mått ganska dåligt över det. Om det inte vore nog så har jag känt mig febrig och förkyld hela veckan, var hemma i torsdags för då mådde jag verkligen inte bra men var i skolan igår då jag hade möte med syv och ett engelska test!

I alla fall så är jag väldigt nöjd med mitt möte med syv, jag vet att jag vill läsa natur,då jag vill bli veterinär, och att jag helst vill gå i Uppsala. Så vi vi kollade lite skolor och vad jag behöver för poäng för att komma in, samt vad jag behöver för grund för att kunna komma in på en veterinär utbildning efter gymnasiet!

Idag jobbar både mamma och pappa så jag har ansvaret för Molly! Dock är det inte särskilt svårt då hon för det mesta sover, haha!:)

Likes

Comments

Mitt liv

​Hej! Min helg spenderades framförallt med kompisar, men även mycket med familjen.

I fredags när jag slutade åkte jag bara hem en kort sväng för att sedan möta upp Clara och cykla till stan, väl där träffade vi Thinn och Melissa och gick och åt mat. Efter att vi ätit drog vi ut en stund, först gick vi mest runt för att sedan sätta oss vid konstgräsplan och fortsätta våran kväll!

På dagen i lördags hände inget speciellt, jag var hemma och tog det lugnt och kollade på lite fotboll bara. Men sen på kvällen träffades vi tjejer igen hemma hos Clara!

Igår. söndag, så hängde jag med familjen hela dagen. Vi började med att åka till Härnevi för att gå på en marknad, mamma skulle köpa blommor och då valde alla förutom lillebror att hänga med! Efter det var det bara snabbt hem för att äta lunch och sen åkte jag, pappa och syster till Friends Arena för att kolla på derbyt mellan AIK och Hammarby!

Likes

Comments

Mitt liv

​Hej! Nu är halva skolveckan avklarad och det har gått så sjukt fort! Fattar inte riktigt att det bara är två dagar kvar och sen helg? Klagar dock inte över att skoldagarna går snabbt!

Idag så hade jag en ganska lång dag, började 9.15 och slutade 16.00 vilket är en av dom längsta dagarna jag har. Tyvärr så går jag till 16.00 onsdag. torsdag och fredag. Kan tycka att det ändå är helt okej att gå så länge onsdag och torsdag, men orkar verkligen inte det på fredagar! Som tur är så har jag iaf lite sovmorgon dom här dagarna så det inte blir så otroligt hemskt:)

Likes

Comments