Jenny
Header

Hellou kaikki!

Ekas postaukses aijon sit tietty vähä kertoo mun syit alottaa bloggaaminen, sekä taustoja bloggaajana.

Taustana bloggaajana mul on sinällä aika heikko... Pidin heppa blogii pystys vuonna 2016 nimeltään "Silmat auki". Postauksia sitten mahtuikin blogiin 2, sillä ratsastusta harrastin vain 1 kerran viikkossa joten tunsin lievästi tylsyyttä kirjoittaa samasta aiheesta joka viikko.

Kirjotuksen lahjoja minulla kuulemma oli vaikka en oikeen sitä itse tiedostanut. Kirjoittaminen sekä valokuvaus on kuitenkin ollut minulle tärkeää. Kiroitusvirheitä kyllä riittää aina kirjoittaessa sekä puhekieltä teksti on täynnä vaikka yritänkin kirjoittaa kirjoittaa kirjakieltä.

Suurimpii syit miks aloin blogaa oli et tykkään ite lukee blogei vähävälii. Vapaa-ajalkaa mul ei oo muut tekemist ku vaa olla kavereidenkaa ja tehä koulujuttui :(. Blogei joita tykkään lukee yleensä liittyy ihmisten arkipäiviin sekä muotiin ja sisustukseen. Jotempa itse kirjoitan tänne niistä aiheista kun olen valmiiksi hyvin inspiroitunut muotiin, tysiin arkipäiviin ja sisustukseen :). Lähes joka Keskiviikko on tulossa heppa postaus sillä ratsastus mul on tiistaina :))

-Jenny


Likes

Comments

Nimi