Åkte till granö ikv då jag glömt plånkan.. Härlig kväll här med gofika ☺️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu e jag pp jobbet men slutar snart :) så ska jaghem o ätaaa. Min dag har bestått av träning sen stressa iväg på jobb.
Gilla rosa

Likes

Comments

Kom ju på att jag har en blogg..;) jag sitter nu iaf på jobbet, lite dötid just nu. Imorse tränade jag sedan storhandlade och sedan skyndade jag mig iväg till jobbet.Har köpt allting till min balkong nu så nu känns den mysig och ombonad :)

Likes

Comments


  1. Kom ju på att jag har en blogg.. ;) har haft massa annat för mig,  , lite bilder tills jag har nåt annat o skriva om :)

Likes

Comments

Klev upp tidigt för att fixa o dona lite innan jag hämta upp brudarna för massa rejjandes runt för shopping,subway osv. Nu hemma hos Jessica för kaffe osv. Snart ska jag iväg på ärenden igen:))


Likes

Comments

Snart slutar jag för kvällen sen e jag ledig hela helgen:o ont i huvudet har jag så jag dööör (ni kan ju anteckna så ni vet) Idag fyllde iaf min söta syster år 👍😍 min lilla sötnos, bilder då och nu, såå söta o småå
Likes

Comments

O då äntligen va man i säng.. Så tröttish efter allt rejjandes runt idag, då vi kom till Sundsvall blev det en runda på stan sen hotellet för lite kvällsmat😍 Imorgon ska jag hem, riktigt skönt att få komma bort o göra annan ibland. Nu ska jag hämta fanta o se PH.
Likes

Comments

Befinner mig just nu i Vilhelmina, blev en spontan tripp, senare idag åker jag söderut. Sitter i bilen o spanar på folk som går förbi hihihi. De e kul.


Likes

Comments

Jaa jag e helt besatt av detta😱👍 men har svårt att sova så underhåller mig med detta.. Jag har iaf äntligen köpt en longchamp så gjorde några outfits som va finaaaaa o me väskan på ett hörn:)))))
Likes

Comments