Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Började veckan med träning igen och det kändes gött att vara igång. Är det så att vissa bara inte fixar det här med träning eller är det bara jag som är så extremt klen. Alltså jag fattar att jag blir bättre hela tiden men ändå så är jag typ livrädd varje gång jag ska träna med PT. Och jag har en fantastisk PT. Som faktiskt är sååå intuitiv och förstående, trodde jag inte alls om honom. Sen så lyssnar han självklart inte på mig när jag försöker fuska mig ur saker. Men tycker liksom alltid att jag befinner mig i en uppförsbacke när det gäller styrka. Vill alltid hitta den enkla vägen varför kan jag inte bara bita ihop och kötta på som de flesta andra. Vad är jag rädd för liksom. Well jag kommer fixa detta också som alla andra saker jag får för mig att klara av. Jag har ju bara 44 gånger kvar hahahahaaaaa. Nu blir det bad i badtunna. Kram och ha en fin helg.

Här är han. Tack David för ditt stora tålamod med mig och min analys hjärna.

Likes

Comments

Förra veckan så kom tidningen året runt ut med ett bra reportage om själens oas. Så roligt att de även hade valt att ta med mycket av seansen och min intervju. Är så tacksam och lite stolt får jag allt erkänna det är ju inte alla dagar man är med i tidningen och får lov att prata om sitt yrke. I veckan har jag även fattat tag om penseln igen och valt att måla som egen terapi. Det rensar verkligen upp i en själv att göra något kreativt. Samtidigt som du pausar tankeverksamheten. Skööööönt, med min hjärna hahhhhaaaa. Imorgon är det nya tag med PT Friberg. Men mer om det imorgon. Har även en del nya idéer på gång inför framtiden och det ska bli spännande och se vart det leder. Kram och ha en fin kväll.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har inte blivit något inlägg på några dagar då jag åkte på en dunder förkylning på mässan. Men nu är jag tillbaka och mår mycket bättre. Fick ändå med mig mycket lärdomar ifrån helgen och veckan som varit. Det jag vill dela med er handlar framförallt om att våga välja sig själv. Och hur svårt det kan vara och att vi ständigt väljer andra framför oss själva. Det är fint att vilja finnas för andra och hjälpa mm men inte på bekostnad av din egen energi. Och ännu viktigare är att börja titta på hur mycket du vågar vara precis så som du är utan att bry dig om vad andra tycker. Jag är en mycket känslig person ska jag erkänna och har alltid tyckt att det är fel och svagt. Men nu börjar jag förstå att det är inte svaghet att vara känslig utan en styrka. Så nu börjar jag acceptera min känslighet mer och mer. Och då blir det lättare och jag behöver inte passa in. Utan du är du och jag är jag och vi är alla rätt på vårt sätt. Kram. Lite blandade bilder ifrån helgen.

Likes

Comments

Första mäss dagen blev inte riktigt som jag planerat. Utan blev tvungen till att lyssna på kroppen, som just nu ligger inne med en dunder förkylning. Det blev till att ligga mycket på hotell rummet och titta på serier. Har också fått möta mycket känslor och hur man blir bemött i dom. Var på en fantastisk föreläsning med min mentor Diana Whalborg som handlade just om känslor och att du inte alltid ska tro på dom. Utan att dom är information. Och ibland även om jag jobbat mycket med dom så förstår jag ändå inte när det sköljer över mig. Men idag förstod jag att det ofta handlar om att jag inte lyssnat på informationen inom mig och då sköljer det istället över mig som en jättelik våg då är det bara att låta det ske och börja på ny kula. Det som är den stora utvecklingen för mig är att förstå att jag dör inte av att vara känslig inte heller är jag svag eller fel. Utan helt rätt om jag bara accepterar mig själv i kärlek. Kram

Likes

Comments

Nu är det dags för mässa igen och det känns härligt med en road trip med världens härligaste kollegor The gääriis. Tråkigt att jag åkt på världens förkylning hoppas på att orka hela helgen. Men är ju i helt rätt sällskap. Nu är vi på
Tapas restaurang och pratar om sociala medier och hur vi använder oss av det och hur det påverkar.

Likes

Comments