haha, jag kan inte sluta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

jag är så jävla lol. grejen är den att i mitt första inlägg klagade jag på att den foundationen jag hade på mig var för gul; men jag laddade upp en svartvit bild på något jag försökte förklara? bättre lycka nästa gång, jenny. hur som helst, det är fredag idag & idag ska jag göra exakt ingenting. jag ska inte köpa vin, jag ska inte laga en fet middag och verkligen inte sminka mig för att gå ut; idag ska jag bara vara hemma, just därför laddar jag upp your daily views från mitt instagram-arkiv.

egentligen så har jag lite grejer jag skulle behöva fila på här hemma , också borde jag fortsätta att skriva på en grej jag påbörjat... men jag får helt enkelt se hur det blir med det; jag är bäst på att prokrastinera, så vi får se om jag lyckas få någonting skrivet eller om jag bara spelar datorspel hela dagen; kanske att jag kan lyckas dela upp mina intressen? wish me luck. här lägger jag i alla fall in bilden jag lade upp i mitt första blogginlägg, fast i färg, lol.

Likes

Comments

this is me: oskminad (haha vem försöker jag lura: min foundtion är alldeles för ljus & gul och min highlighter är av en alldeles för varm till min kalla hudton) men i vilket fall som helst så känner jag mig faktisk rätt osminkad, med tanke på alla lager jag annars kan spackla på en vardag; men är det så fel?

annars?

jag har försökt att droppa detta blogg-game i flera år nu men jag verkar alltid återkomma, just därför sitter jag här, utan någonting att riktigt göra, och börjar blogga klockan fyra på morgonen - för första gången på vad som känns som en evighet. jag tror inte att jag kommer att skriva ett presentationsinlägg; för att jag tänker att om någon läser denna blogg så ska den för fan få lära känna mig via tiden... gör jag mig förstådd?

jag är mer utav en long-term relationship person.

Likes

Comments