hey you guys! hm.. vad har hänt i veckan? Í måndags skrev jag lite på gymnasiearbetet, hehe. vad skrev jag? typ, 1,5 sida ;) I tisdags hade vi sovmorgon till halv 3, då åkte jag till gymmet och sen var det dags för näst sista bild och form lektionen på ljunkan. Jag har valt två 50 poängs kurser så nästa vecka börjar psykologikursen. jippi. ska bara hitta till klassrummet! I onsdags var det dags för skola och elevkårs möte. Jag har längtat efter min älskade elevkår. Kärlek till er! Och idag var det vanlig skolgång, började 08.10 o slutade tjugo i 12. då gick jag och evelin till Espresso House och jag intervjuade henne till mitt projektarbete. Vid 18 ska jag möta upp Clara för då ska vi träääna. WOOP

Likes

CommentsChailatte forever
  • 58 Readers

Likes

Comments

Är såååå himla sugen på en till tatuering.. Jag har ju reda fyra stycket men vill så gärna ha många fler!!Den är kanske? Fin, enkel, lite färg men det enda jag är bekymrad över är att i princip alla har en svala på kroppen.

Likes

Comments


Likes

Comments

Jul har passerat och snart är vi på väg till ett nytt år. En dag. En dag till så kan man börja om på nytt, alla nyårslöften, allt nytt som kommer hända 2014. Kan man verkligen börja om på nytt? Bara för att siffrorna ändras från 2013 till 2014 betyder inte det att allt kommer ändras. Vi alla har ett förflutet, nått vi inte är stolta över och något som vi är stolta över. Det kan vi inte ändra på. Men vi kan göra något åt det. Ta våra erfarenheter och vända det till något bättre. Bli en bättre människa 2014.

Mitt förra nyår spenderades med tre kompisar i malmslätt. Där träffade jag en vän som har varit involverad i mitt liv, på ett bra och tumultartat sätt. Vi får ser hur nästa år kommer se ut. Jag hoppas på kärlek, nya vänner och roliga äventyr. Jag vill resa till varma länder, åka skidor i Schweiz och vill uppleva mycket skratt.

Jag säger hejdå till 2013 och hej till 2014!

Likes

Comments

Jag tror vi alla har ett mörker inom oss. Ett mörker då jag syftar på ångest, depression och tankar, funderingar som vi brottas med dagtid, eller i mitt fall runt natten. När mörkret från naturen sveper oss in i nått typ utav skydd kommer mina demoner fram. Ångesten kommer fram p.ga. mina tankar och funderingar, men även av mina känslor som jag inte kan koppla bort. Ibland önskar jag att min försvarsmekanism kunde  funka när jag vill - jag vill kunna koppla bort mina känslor och använda min hjärna. Det som verkar mest logiskt och bra för stunden. Den förmågan har jag dock inte kunnat träna upp.

För ett år sedan, kanske, kommer inte ihåg, mådde jag som sämst. Jag kunde helt plötsligt inte andas när jag skulle sova, jag låg uppe till tre på natten men till slut kunde jag somna p.ga. utmattning från all gråt. Jag var arg och ledsen vilket gick ut på mina vänner. Jag släppte inte in någon, muren var framme och skulle inte falla! Muren står kvar, stadig och oförstörd. Den kanske till och med är starkare?

Nu runt jul kommer ångesten tillbaka. Tiden som ska spenderas med familjen, släkten, allt det glada runt julen går inte hos mig, 100%. Istället för att vara genuint glad glider jag runt på mitt fejk smile. När ingen ser fäller jag en tår. När ingen ser vill jag göra skada. När ingen ser kan jag inte andas. Mitt mörker kanske kommer tillbaka? Jag som har mått så bra det senaste halvåret!

Likes

Comments

Hejsan. Visst är det härligt att vara sjuk, man måste bara älska det, eller inte..! Sitter ju st nu vid matbordet o har feber + rethosta. Fy fan, igår när vi firade Lovisa så fick jag världens hostanfall. Var tvungen att springa in till toaletten på platå o dricka vatten. Så idag har jag tittat på Prison Break och åkt till stan för att köpa medicin mot rethosta. Hoppas det funkar!! Har haft hostan i typ två veckor nu.. :(

Likes

Comments

Seriöst, världens bästa serie. Varje gång jag sätter på ett nytt avsnitt kittlas det i nerverna.
Micheal Scofield spelar huvudrollen som försöker rymma från Fox river fängelse tillsammans med andra fångar b.la. hans bror Lincoln som sitter inne för att ha mördat vice presidentens bror.

As bra serie, se den!!

Likes

Comments