Min livsstil

Idag står jobb på schemat, men innan det ska jag förbi optikern för att kolla så min syn inte blivit ännu sämre haha och mer än så händer väl inte idag. Skönt det med, att ha en lugn dag dvs. Hoppas ni får en bra dag! TTYL

Likes

Comments

Min livsstil

Mötte upp William på lunch vid 12 och därefter gick vi till Bellora dit Nellie hakade på. Vi drack kaffe och hade det härligt i solen. Senare anslöt sig även Williams två kompisar Benjamin och Charlie, så spenderade eftermiddagen tillsammans med dem. Supertrevlig måndag.

Likes

Comments

Min livsstil

Hello! Igår var det lördag och jobb stod på schemat, men bara fram till 16 vilket jag var glad över. Direkt efter jobbet åkte jag in till storköket där mina vänner satt. Göteborg bjöd på sol och 20 grader. Det var så härlig stämning på storan igår, så mycket glada människor och så mycket bekanta ansikten. Det är nästan lite löjligt hur solen och våren kan tillföra så mycket glädje. Vi satt på storan till midnatt, drack rosé och öl i mängder under flera timmars period, så när klockan blev 24 kände jag att jag va klar haha, så jag och Filip hoppade in i en taxi och åkte hem.

Likes

Comments