Min livsstil

Startade gårdagen med att åka hem till Nellie för frukost med färska frallor, följt av några timmars catch up. På eftermiddagen rörde jag mig hemåt för att packa om resväskan till skidkläder då jag ska spendera min helg i Branäs tillsammans med släkten.

Tog mig senare in mot stan för att möta upp William och Elsa på Juan Font för lite mat och vin. Tog deras råbiff som dessvärre innehöll lite för mycket avancerade smaker för min smak. Sedan tog vi oss tillsammans med Felix vidare till Yaki Da för att fortsätta kvällen där, drack drinkar och testade ostron, trevligt slut på kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min livsstil

Godmorgon. Åt lunch med William igår och efter det gick vi till Da Matteo för att möta upp Elsa på en kaffe.
Vi tog oss senare bort mot Tredje lång och Kafé Magasinet där vi skulle möta upp lite fler vänner och det slutade med att jag stannade där i x antal timmar för att det ramlade in mer och mer folk som jag inte träffat på länge.
Men vid 19 så fick jag rusa hemåt för middag hemma hos pappa och sen somnade jag väldigt tidigt, i huvudet är jag egentligen 7 timmar framåt och det är väl egentligen den enda sanna anledningen till att jag vaknade 7 imorse och faktiskt gick upp då.

Likes

Comments

Min livsstil, Resor

En av dagarna på Bali spenderade vi på Finns Beach Club som ligger i Canggu.
Bra musik, bra service och helt ok priser. Dessvärre började det regna efter någon timma, men då hoppade vi i poolen och satte oss i baren som fanns under tak, beställde in varsin espresso martini och fortsatte njuta. Besök denna beach club om ni är på Bali, ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Min livsstil

Godmorgon. Det kändes så konstigt att vakna upp i min egna säng denna morgon, eller okej egentligen vaknade jag 4 inatt och lyckades inte somna om pga jetlag.
​ Jag och Elsa landade igårkväll och lämnade resten av gänget kvar på Bali....
Nu ska jag göra lite frukost och sen krama på min bror som jag inte träffat än. Xx

Likes

Comments

Min livsstil, Resor

Idag kom Felicia, Olivia och Nellie hit till Bali, så kul verkligen! Mötte upp dom för frukost på Café Organic här i Canggu och sen tog vi mopparna till stranden. Nu är vi tillbaka på hotellet för att ta det lite lugnt innan vi ska fixa oss för middag.

Likes

Comments