Min livsstil

Såhär slutade det upp i söndags på Liseberg + ytterligare två stjärnvinster. Vårt kylskåp är dvs proppat med choklad just nu, but I don't mind.

Nu är det tisdag och jag har haft en väldigt produktiv dag med handling och förberedelser inför fredag då jag äntligen fyller 20 år, ska fira det med att styra upp en liten middag för mina närmsta vänner vilket ska bli superkul! För tillfället tar jag dock en liten paus från förberedelserna med hjälp utav youtube. Jag har fastnat något otroligt för vloggar på den senaste tiden, tidigare har jag endast kollat Jon Olsson´s men nuförtiden kollar jag alla rekommenderade videos som kommer upp i feedet haha. Otroligt underhållande dock.

Likes

Comments

Min livsstil

I förra veckan fyllde min kära vän Sandra 20 år så jag, Lina och Isabel passade på att överraska henne med spa dagen till ära.
Födelsedagen inträffade på en söndag vilket vi trodde skulle innebära väldigt mycket folk men det var lugnt med folk, så skönt.
Jag har aldrig tidigare besökt Arken men lär till 100% göra det igen då det inte låg så långt hemifrån, det var prisvärt och SPAt var superfräscht!

Likes

Comments