Min livsstil

Dagens planer ser mer eller mindre ut såhär: dricka té, bläddra i ELLE, måla naglarna och ta det lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min livsstil

Hey there. Söndagen bjöd på släktmiddag för Jonathan och en massa sol, trevligt.
Och denna måndag har inte varit så värst händelserik tyvärr, ligger för tillfället i sängen hela dagarna och kurerar mig. Varit sjuk av och på i 4 veckor så nu bestämde jag mig för att bli frisk på riktigt haha. Får hoppas att detta virus ger sig nu så att jag kan börja jobba och träna ordentligt igen, vill få in lite rutiner.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Mode

Fyran / Femman / Sexan (ad-links)

Studenttiderna närmar sig med stormsteg och här ovan finner ni lite inspiration till klänningar inför den stora dagen. Jag minns studentvåren som den bästa tiden i livet hittills och sen som pricken över i:et så var min studentdag heeeelt fantastisk. Det var strålande sol under hela dagen, allt gick precis som det skulle och min studentmottagning var GRYM med massor av nära och kära hemma hos mig. Men i år får jag istället glädjas åt att alla mina fantastiska vänner som tar studenten, både deras mottagningar och sen även att kolla på deras utspring. Jag är så TAGGAD!

Likes

Comments

Min livsstil

19 april, alltså i onsdags, så fyllde min helt fantastiska storebror 22 år och hans flickvän Mimmi hade styrt upp en överraskningsmiddag.
Så kul intiativ av henne verkligen. Han anade ingenting och det blev så lyckat då han kom in på restaurangen med Mimmi och jag tillsammans med 16 utav hans nära vänner satt vid ett stort bord och sjöng för honom. Blev tråkigt nog en relativt tidig hemgång för mig då jobb väntade dagen därpå men jag får fira Jonathan två gånger till trots allt, både hos mamma och hos pappa. Det är väl det enda bra med skilda föräldrar, att ens födelsedag uppmärksammas dubbelt upp. Perfekt för mig som älskar att fylla år haha!

Likes

Comments