Behöver jag säga något mer?
Fredag! Så skönt! 😀👍🏻

Jag var på BVC med min dotter igår, hon vägdes och mättes och fick sparka på en boll samt hoppa jämfota för att se hur hennes balans är. Allt var bra, hon väger 12,7 kg och är 93 cm lång, hon följer kurvan perfekt! Mammas stora älskling 💋

Nu är hon i alla fall frisk så det var jobb igår och jobb idag med. Ni får ha en superbra fredag alla! 👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll allihopa! Nu har min dotter somnat så nu sitter jag och älsklingen och tar det lugnt innan vi eventuellt ska se en film 😊
Dagen har varit bra på jobb idag, var inte överdrivet mycket att göra men man hade ändå att göra och sen fick jag stå i kassan vilket jag tycker är superroligt!

Det är så kul att träffa alla människorna och jag blir så glad när kunderna tycker att jag är duktig, trevlig, hjälpsam och söt! 😀👌🏻 det glädjer mig att jag har kommit såhär pass långt med mitt mående.

Är deprimerad och tar medicin för det men det verkar vara på bättringsvägen så därför är jag så otroligt stolt över mig själv och blir mega-glad för alla fina komplimanger jag får men nog om detta nu 😊

Min dotter har fått feber så det blir att stanna hemma från jobbet imorgon 😔, min stackars älskling. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Likes

Comments

Godmorgon gott folk! Ännu en dag till jobbet..

Ni som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag på en återvinning där vi hämtar saker från olika tippar på förmiddagen, sorterar dem samt lägger in och prisar dem i butiken och på eftermiddagen har vi butiksöppet från kl: 13:00-15:30 och då står jag antingen i kassan eller är säljare "på golvet". Jag trivs megabra och gillar verkligen arbetsuppgifterna och människorna!
Får se vad denna dagen har att erbjuda..✨

Likes

Comments

God mat och dryck såhär på söndagskvällen.. Me like! 👌🏻

Snart städa här hemma sen blir det att våldta madrassen. Hoppas jag kan sova bara, har haft svårt för det ett tag nu. Aja, kan jag inte sova så får jag väl räkna får.. Om nu inte dem också sover IGEN..

Likes

Comments