Jenny, Nyår, Konst

pic 3 Kaela Rodehorst, alla från pinterest.

Blir en lugn nyårsafton, fira med syskonen och mannen. Vet inte än vad jag ska ta på mig ikväll (ute i sista minuten som vanligt). Men jag är hellre bekväm än förfrysa benen. Men vi får se, jag tar på mig oftast det som mitt humör matchar med ;) Men klackar blir det inte, alldeles för bekväm för det ikväll haha :D Kör ev en marin blå klänning från Filippa K, strumpbyxor och vita reebok sneakers med röda läppar och enkel ögonsminking. Kanske kommer bild senare ;) Hoppas ni har en super fin kväll och ta hand om varandra, alltför många blir lämnade kvar när de blir för fulla och något hemskt kan hända. Jag har tyvärr sett för mycket av sådant och har alltid stannat kvar hos den kvarlämnade personen. 

Puss och kram, gott nytt år!  

Likes

Comments

Film, Livsstil, Inspiration

​Har precis köpt biljetter till Star Wars (The Force Awakens) som jag och min man ska se på fredag! Väldigt taggad nu, har väntat så många månader att få se denna film, PLUS 3D!!! Jo, jag är ett Star Wars fan ;)

Likes

Comments

Jenny, Livsstil

Jag flytta till Australien september 2012, efter en månad och några dagar träffa jag min nuvarande pojkvän. Jag vet att det är många svenskar som har tanken att resa dit och planerar att resa dit, så jag tänkte att om ni har någon eller några frågor om landet down under så hjälper jag gärna till att svara på det jag kan svara på :) NO worries mates!

Jag bodde 2 år i Aussie och reste till Thailand och Vietnam. Saknar Aussie varje dag!

Likes

Comments