Idag jobbade jag min sista dag på mitt sommarjobb så nu har jag sommarlov, wihoo!

Efter jobbet åkte jag till lillänge & köpte ett par hörlurar ifrån Marshall, är riktigt nöjd, ljudet är helt amazing! Så de kommer bli bra på flyget på söndag när jag , Evelina och Matilda åker till Rhodos!!
Nu ska jag kolla över packningen det sista eftersom vi åker tåg till Stockholm imorgon eftermiddag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag till Clara en sväng. Clara som har befunnit sig i Stockholm hade köpt en present till mig, två bh-ar ifrån Calvin Klein!❤️
Har redan en ifrån tidigare men eftersom det är den skönaste jag äger så blev jag över lycklig över att ha två till nu.

Likes

Comments

För ungefär en månad sedan var jag och Zoe på bio. Vi såg "livet efter dig" och den var verkligen så bra. Helt klart en ny favorit film ifrån min sida, så härligt med filmer man kan skratta och gråta till.

I vilket fall så är filmen baserad på boken med samma namn, dessvärre läste jag inte boken innan filmen men efter att ha sett den på bio klickade jag hem "livet efter dig" på bok men även uppföljaren - "arvet efter dig" har enorma förväntningar på båda två.
Det kommer bli mina böcker i Rhodos 😎

Likes

Comments

Sitter på jobbet och äter lunch i skrivande stund. När jag kommer hem ska jag fixa på mitt rum eftersom min nya säng kommer idag! :DD

Likes

Comments

Helgen spenderades i stugan vilket var hur skönt som Helst efter en intensiv jobbvecka. Övningskörde dit efter jobbet i fredags & kom hem idag runt 18.
Plockade runt ett kilo blåbär, lite hallon och pluggade körkort! Så nu är jag ett steg närmare det = ❤️
Nu ska jag sova eftersom jag jobbar imorgon, ha en bra måndag!

Likes

Comments

Trots en dålig start på kvällen så blev den helt otrolig! Hade så kul och höjdpunkten var utan tvekan Otto Knows. Att jag & Evelina sedan träffade honom efter spelningen(!?) gjorde saken mycket bättre!!! Och när jag kom hem somnade jag nöjd och glad!
Nu är det bara att ladda om för ikväll är det HOV1❤️

Likes

Comments

Har haft en underbar vecka i Cypern, Aiya Napa med toppen bra väder och i snitt sol & 30grader varmt varje dag. Var även kul att få träffa våra kompisar där nere, vi blev bjudna på middag hos de och det var sååå gott!!

Sen har jag även börjat jobba. Har hittills jobbat 3 veckor på ett av mina jobb, och en vecka på ett annat! Det känns kul & tungt med kommer att kännas värt när lönen trillar in.. xD

Och även firat en trevlig midsommar med släkten. Tränat. Tillsammans med Svea och åkt båt!
Det är det som har hänt och nu känner jag att jag kanske är tillbaka på banan så vi får se hur det går!

Likes

Comments

Första dagen av resan började med att vi fick besöka Auschwitz och Auschwitz II Birkenau. Det var hemskt, sorgligt och en sjuk upplevelse att gå runt där och vara där det hemska hände. 

Att ha varit där berörde verkligen mig som person, när vi gick i trapporna på Auschwitz var trappstegen helt ner trampade det kändes galet att trappsteg i sten hade blivit nernötta. Att sen ha fått sett alla väskor, skor, andra tillhörigheter kändes psykiskt jobbit att se, eftersom när de kom fick de höra att de bara skulle lämna ifrån sig sina ägodelar och sen få tillbaka dem. 

Något som berörde mig mycket var att våran rundtur på Birkenau började på samma ställe som de som kom dit började sin vistelse. Där största skillnaden är att vi visste att vi skulle ta oss därifrån levande, medans det visste inte de som kom dit under andra världskriget. 

Jag vill bara säga det, att om ni någonsin får chansen att besöka Auschwitz och Auschwitz II Birkenau, så ta den chansen! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag precis gått och lagt mig på hotellet som är nära Arlanda! bäst att somna så fort som möjligt eftersom väckarklockan ringer 4 imorgon bitti, men tänkte somna framför hitta Nemo
Godnatt!!

Likes

Comments