Header

Har vart hemma från Spanien i en vecka nu. Var så skönt att komma bort från Sverige ett tag och bara vila, sola och bada med sina bästa vänner. Har haft fullt upp sen jag kom hem, gått på cityfestivalen, COLDPLAY(!!!!), jobbat och umgåtts med vänner och familj. Troligtvis blir det inte så många fler lugna stunder nu resten av sommaren, jobbar mycket och har dessutom fantastiska vänner som alltid hittar på något att göra. Om några veckor ska jag nog till västkusten med familjen också.

Hoppas ni också har det bra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äpple, jordgubbar, melon och kiwi. Äckligt grönt te till också.

Likes

Comments

Hej hörni. Har fått sommarlov nu! Roligt, men har nog haft den sämsta starten på dessa tio veckor någonsin. Jag är jättenere och oavsett hur många glada sommarlåtar jag lyssnar på så blir jag inte gladare. Är inne i någon period då jag gråter ​hela tiden. ​Vet inte vad det är med mig, jag är inte så blödig egentligen. 

Någonting helt annat är att jag börjat med en detox typ? Vet faktiskt inte riktigt vad det är jag håller på med. Äter i alla fall bara frukt, bär, grönsaker och riskakor. Och dricker fem koppar grönt te om dagen. Ska göra det så mycket jag kan tills jag åker till Spanien (om 9 dagar). Vi får se hur det går. Gör det här för att få bättre hy, kan vara bra att tillägga. Försöker alltså inte gå ner i vikt eller något liknande haha. Mitt ansikte straffar mig nämligen ganska hårt efter denna helg :-)
Det jobbiga med det här är att jag måste äta JÄTTEMYCKET och hela tiden för att inte bli hungrig typ. Det suger. Och jag måste liksom äta hemma. Hoppas det är värt det i alla fall. 

Ikväll ska jag jobba. Hade

Likes

Comments

Likes

Comments

Vet inte ens vad jag ska skriva. Är dökär i ett album. Här är i alla fall de tre bästa låtarna enligt mig. Vi alla är blessed som har Drake här i världen.

Likes

Comments

Detta är till dig, kära 40åriga man, som på mitt jobb bestämde sig för att det var okej att kalla mig hora för att det hade dröjt ett tag på din mat. Du är en skam för allt och alla du representerar och främst så är du en skam för alla män som vet att man inte beter sig som du gör. Det är såna som du, kära 40åriga man, som gör att feminism behövs i allra högsta grad, även i underbara jämställda lilla Sverige. Jag vet att du brukar klaga över det hemma vid matbordet, att man inte får säga vad man tycker längre för allt blir ju fel. Klart det blir fel, när du gör som du gör. När du kallar en 16åring för hora när hon gör så gott hon kan för att utföra sitt jobb. 

Men jag vägrar vara ett offer och tänker istället ge dig den rollen, kära fyrtioplusare, du får vara offer den här gången. Offer för ditt fruktansvärda omdöme och din hemska uppfostran och kvinnosyn. Jag hoppas innerligt att du kommer tillbaka, då ska jag le åt dig samtidigt som jag glatt och rakryggat tar din beställning. Så att du skäms när du inser att en kvinna som är minst 24 år yngre än dig själv, inte ens myndig än, är en större människa än dig. Mig når du inte, lilla man.

Med detta sagt vill jag bara be alla mina tjejer där ute att inte ta någon jävla skit. Ta ingen skit från alla dessa vidriga människor som försöker förminska dig. Vi måste sträcka på oss, hela tiden. Det klarar vi. Bästa jävla tjejer

Likes

Comments