Nu är det dags för en till Jenny tipsar.
Idag tipsar jag om två produkter från neutrogena som jag själv använder

Den första är en ansiktstvätt och en mask som heter Visibly clear 2 in 1 jag använder den som mask 3 gånger i veckan för att mot värka finnar och acne.

Den andra heter Visibly clear Spot clearing facial wash, det är alltså en ansiktstvätt som jag använder varje morgon och varje kväll.

Jag har köpt båda produkterna på ICA MAXI och dem kostar runt 60kr/st.

Inlägget är inte sponsrat utan jag vill bara tipsa om produkter jag tycker funkar bra.

Ha en bra dag❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte starta en kategori här på bloggen där jag tipsar om saker jag tycker om. de kan vara saker om hudvård, kropps vård och videos jag tycker man ska kolla på. 

Idag tipsar jag om en Youtube video av fina Sabina Decireé där hon pratar om de hon och hennes kompis har varit med om. 

      https://www.youtube.com/watch?v=BdQE6ZIEeag


vi får se vad nästa "Jenny tipsar" blir tills dess ha en bra dag.

Likes

Comments

1. Jag har ett ärr på tungan från när jag var liten.
2. Jag är 163 cm lång.
3. Jag sover oftast på magen.
4. Jag är livrädd för sprutor och allt som har med nålar att göra.
5. Jag vill flytta hemifrån och in till stan (fast vem vill inte de i tonåren).
6. Jag är en hund människa.
7. Jag har spelat fotboll och innebandy.
8. Jag har svårt för att prata känslor.
9. Jag fyller år i Oktober
10. Jag har lätt för att komma ihåg låttexter.

Tänkte ta upp bloggandet igen, vet inte hur mycket jag kommer uppdatera men oftare än förut, så han en bra dag så får vi se när nästa inlägg kommer. 

Likes

Comments

Hej de var ett tag sen jag skrev något på bloggen, de är för att jag inte har känt för att blogga under en tid men de är bättre nu.
Sen sista jag skrev har jag haft jullov från skolan vilket ar varit skön, lixom bara kunna släppa all stress och bara koppla av. Julen firade jag tillsammans med min mamma, pappa, min storasyster och hennes sambo vilket var mysigt. Några dagar efter julafton åkte mamma, pappa och jag till våran fjällstuga som ligger i norra dalarna, de var inte mycket snö vilket gjorde att vi inte kunde köra skoter vilket är ett av mina största intressen. vi stannade i fjällen till den 5.de Januari alltså firade vi nyår där.
Den här veckan började skolan, de är ganska skönt för man får tillbaka sina rutiner man har, men om jag ska vara ärlig så trivs jag inte i skolan, eftersom jag oftast är ensam men de är mitt fel så jag får skylla mig själv.
Jag funderar på att byta skola och linje för de känns som om jag valt fel linje, jag vill inte jobba på kontor och sånt utan jag vill jobba med något då man inte vet vad som händer varje dag, till exempel polis, mekaniker eller militär eller bara helt enkelt något jobb då man får göra olika saker, de är ju bar att man har lite koll på ekonomi och lagarna men de är inget jag känner för att jobba med i nuläget.
Nu måste jag gå till lektionen, får se om jag skriver ett inlägg till ikväll

Likes

Comments

​hejsan de var ett tag sen jag uppdaterade, men jag har inte vetat vad jag ska skriva om.
Men tänkte att jag skulle skriva om hur min vecka har varit.
helgen som var har varigt mysig har sovit hos min syster och hennes sambo då mamma och pappa åkte till fjällen för att fixa i våran fjällstuga. Mamma tyckte de kunde vara bra om jag sov där eftersom jag inte äter när jag bor själv.
veckan som har varit hittills har varit känslofull, mycket tårar skratt och glädje, igår (onsdag) var det minnes stund för Björn (min kusin) de var mycket folk många som jag inte visst vilka det var. Han valde att lämna då han mått dåligt under en längre period, jag för står att han ville lämna och de var hans val så jag klandrar inte honom för det.
Imorgon är det begravning alltså är ja ledig från skolan (de ska vara skönt att vara ledig men ändå inte).
Nu ska jag snart hem och träna. ha de så bra puss<3

Likes

Comments

Att leva i dagens samhälle kan va tufft och hårt, mycket som händer runt om på jorden så som attentatet i Paris den 13:de oktober, eller så som alla flyktingar från Syrien som tvingas fly från sitt hem, många klarar inte flykten utan de dör på vägen mot en tryggare vardag. Jag tycker att alla sak ha en liten trygghet i sin vardag, det kan vara en plats som till exempel ett speciell ställe där man kan känna sig trygg eller bara en person man känner sig trygg med, men alla har inte den känslan tror jag, så som alla flyktingar, dem har lämnat sin trygghet bakom sig för att kunna fortsätta leva, vissa har förlorat den man älskar och den man kanske känt trygghet hos. under den senaste tiden har jag känt en rädsla över döden vad som kommer efter man gått bort och hur dom man älskar kommer reagera när man dör. För ungefär en vecka sen fick jag reda på att min kusin var död, man hade hittat han död sin dator, de är oklart vad som hänt men en sak var säker, han var död. När jag fick reda på det vart jag helt tom jag bara stod och stirrade ut i tomma intet, ingen tår rullade ner för min kind och jag kände ingenting utom tomhet, jag vill tacka en speciell person som hjälpt mig genom detta. Men Jag är rädd att någon mer kommer att dö inom kort och jag vet inte om jag skulle kunna klara av det. jag är också rädd att jag själv ska dö till exempel i ett attentat till exempel att IS skulle attacker stället man är på eller om jag skulle krascha med ett flygplan. Jag är inte beredd att dö än, jag vill inte lämna allt nu. jag har många år kvar att leva...

Förlåt för all negativitet men de är så de är just nu.

Likes

Comments

Vad ska man säga till nån som precis förlorat sin storebror? O vad ska man säga när någon förlorar sitt barnbarn och sin egna son? Och vad ska man göra när ens kusin inte finns mer? Så många tankar men inga svar.
Du lämnade denna jord allt för tidigt, endast 20 år 4 månader och 23 dagar,och hade hela livet framför dig, visst du kanske inte var den kusinen jag tyckte mest om men du var ändå min kusin och de kommer bli tomt utan dig... Alla middagar hos mormor och morfar kommer aldrig vara som förut, även fast du inte tog stor plats kommer de vara ett tomt hål efter dig. Jag trodde jag aldrig skulle behöva uppleva detta men så blev inte fallet, denna dagen jag fick höra att du var död kommer vara en dag jag minns. Jag har svårt att förstå att du är borta, jag trodde inte de var sant när mamma sa det, vila i frid så sen vi sen.

Likes

Comments

Nu är det så att de har hänt en grej som påverkar mig negativt så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna uppgradera, hoppas ni förstår, puss hej

Likes

Comments

förlåt för att jag inte uppdaterat på jätte länge men de har vart mycket trotts höstlov.
Idag är de 2:a November, har svårt att fatta att de redan är november d jag fortfarande känner att de är sommarlov. Nu är det veckan efter höstlov och de känns som om sommarlovet precis slutat; jag har inte kommit in i mina rutiner än vilket känns jobbigt då jag tycker det är viktigt att ha några rutiner. just nu sitter jag i skolan och är jätte trött då jag bara sovit i 3 timmar inatt, somnade vid 3 tiden och gick upp klockan 6.
Idag är det 46 dagar kvar tills min skolan tar jullov vilket känns jätte lite, och de är idag 229 dagar kvar tills sommarlov. mitt sista sommarlov. Allt har gått så fort känns som igår jag slutade högstadiet.
de känns som om November månad kommer bli en bra månad, vet inte varför men de bara känns så i magen, även fast de kommer vara mycket i allt, så som i skolan många träningar och såklart matcher. Oktober för mig var en helt okej månad, inte den bästa men inte heller den sämsta, mådde ganska dåligt i mitten av månaden men nu är de bättre har pratat ut om allt med en nära vän. 
Men ni får ha de s bra så hörs vi i kommande inlägg. <3

Likes

Comments

På senaste tiden har jag funderat på att bli vegetarian. Inte för att jag inte gillar kött eller så kommer alltid att älska de, men jag vill inte äta kött när jag vet att djuren blir plågade för att vi människor ska få äta någonting vi tycker är gott. När man är vegetarian drabbas man inte lika lätt av sjukdomar så som diabetes och cancer i lungor och tjocktarmen. Man äter även inte saker som tungmetaller och miljögifter eftersom att vegetabilier befinner sig längst ner på näringskedjan. Även odling av säd, baljväxter och grönsaker kräver mindre vatten och energi än djurproduktion. Eftersom de är mycket vatten brist i stora delar av världen så borde flera äta vegetariskt. Och grönsaksodlingar ger också betydligt mindre kväveutsläpp än kött-, ägg- och mjölkproduktion och eftersom kväveutsläpp bidrar till försurningen borde flera avstå från kött.
Om man inte kan avstå helt från kött finns de ju allt alternativet att jaga själv till exempel att skjuta en älg som har gått fri fram tills in död är en helt annan sak än att gå till en butik och köpa kött när man vet att de djuret har blivit plågat och att den inte mått bra ihop pressade bland massa andra djur men ändå så köper man de och äter de med nöje.
jag tycker det är fel att äta kött och jag har bestämt mig.
JAG SKA BLI VEGETARIAN FRÅN OCH MED NU.

Likes

Comments