View tracker

Vem skriver ens på fb och säger att den skickat ett sms? Om det har gått 5 timmar har jag läst. Är det så svårt att förstå? Seriöst. Synd att det alltid är dem killarna man inte vill ha som attackerar en :-) jetekuel. Det är ju nästan patetiskt. 

1. Varför har jag gett ut mitt nummer?

2. Varför har jag accepterat en av dem på fb?

UPDATE: Nu skrev en av killarna igen!!!!! Ska man skratta eller gråta?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hur många gånger kan man vakna om nätterna och räkna ner timmarna till man ska gå upp?
Hur länge ska man behöva krama en hotellkudde och önska att smärtan i magen försvann?
Hur ska man hantera sin hjärna när kroppen helt plötligt säger ifrån?

Hellre att jag är magsjuk just nu, än att det är något annat fel med mig. Igår åt jag en lussebulle till frukost, ingen lunch och potatis till middag. Jag var inte hungrig. Och det konstiga med mig är att även om jag är magsjuk blir jag hungrig, men inte nu. Vad är felet? Varför mår jag såhär?

Nu ska jag försöka göra denna dag till den bästa och plugga på den inlämning jag har till på fredag. Det är inte nådigt hur jobbigt detta är, men positive mind och denna inlämning ska bli on top!!!

Puss på er och ha en alldeles fantastisk dag!

Likes

Comments

Ligger här i sängen. Kroppen känns som en magnet mot madrassen, omöjlig att flytta. Som en tung, jättesten som bara är på sin plats ständigt eller som en alldeles för tjock klubbad säl. Det är precis vad jag är. En klubbad säl. Om någon mot förmodan har undrat vad jag gör, så har min dag inte varit mer händelserik än så. Jag är allt bra trött. Attans vad trött jag är. Jag trodde man kunde sova bort tröttheten, men tydligen inte. Den blir bara värre.

Jag känner mig inte glad. Inte ledsen. Jag känner mig tom. Dels för att jag blir så less på mig själv. Varför är man så svag för dem man tycker om? Senaste månaden har jag låtit hjärnan ta beslut för det mesta, något jag å andra sidan är väldigt stolt över.

Nu ska jag försöka flytta min tunga säl till kropp och baka saffransbullar. Vi får ju inte glömma att det är ju ändå första advent.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej, 

vill bara inflika med att jag kommer pausa bloggandet. Har brist på känslor, dvs killar och drama, vilket lägger grunden för själva bloggandet och alla tankar. Jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska skriva om. Kan alltid diskutera debatt, politik, ekonomi, samhälle osv, då jag älskar att diskutera och prata om sånt i det verkliga livet, men det är inte riktigt vad jag gör här på bloggen. Jag kommer tillbaka inom en snar framtid med massor av skvaller och tankar kring livet. Just nu lever jag och bara ÄR. 

Jag har inte bloggen som ett måste. Den är min dagbok som jag skriver i när jag inte ventilerar med mina vänner. När jag vill ha mina tankar framför mig. Puss på er!

Likes

Comments

Jag ligger fortfarande i sängen och värmer mig under täcket. Idag var första gången den här veckan som jag vaknade innan larmet drog igång. Det var skönt att för en gång skull slippa höra det där tjutande, kalla, skrikiga ljudet gång på gång. Znooza och znooza. Snart ska jag iväg på frukost! En riktigt trevlig fredagsaktivitet enligt mig. Varför gör man inte sånt oftare? Så mysigt!

Mot eftermiddagen ska jag hem till en vän. Helgen blir lugn för en gång skull. Jag behöver både spara in på pengar och alkohol efter alla dessa sponanköp, utgångar och för att inte tala om resor denna sommar! Nu ska jag börja röra på mig. Ska åka om 20 minuter! Här kan jag tyvärr inte ligga hela dagen, även om jag så önskar. Det känns som att kroppen är mörbultad, men tror det är förkylningen. Den får min kropp att känna sig tung som en sten i sängen. Men för en gång skull mår jag riktigt bra. Bättre än på väldigt länge. Jag är relativt nöjd. Även om jag vet att jag aldrig kommer bli nöjd på riktigt, så är det skönt att ändå känna så, att allt faktiskt är okej som det är just nu.

Det enda som får mig att må en aning dåligt är tanken på att jag ska ta mig ut i kylan, trängas på ett tåg av stressade människor, gå i slask, men sedan träffa min bästa vän. Det är värt det! Idag när jag stod i duschen innan jag gick och la mig i sängen (igen, haha) kom jag och tänka på hur kärlek aldrig skulle finnas utan dess motståndskraft, hatet. Det grymma hatet får kärleken att blomma och växa sig starkare. På samma vis som kylan försöker försöker tränga sig in i alla varma hus av kärlek just nu. Värme kan inge existera bara av sig själv. Inte kärlek heller. Men både värme och kärlek är desto starkare. Det är därför dem överlever. Ta hand varandra, värm varandra och ge varandra kärlek.

Ha en fantastisk dag! <3

Likes

Comments

Mitt största problem den senaste tiden har varit att jag känner hur jag inte hinner stötta alla mina vänner. Det känns som att depressionen blossade upp som från en tändsticka till majbrasa på enbart någon vecka. Jag stöttar gärna alla. Det enda jag vill är att alla mina vänner ska må bra, men ibland hinner jag knappt med mig själv, min familj eller mina absolut närmsta vänner. Skyller inget på någon just nu. Förlåt om jag inte hunnit ringa upp, höra av mig, ses eller vad som. Kommer alltid finnas för er <3

Tror mycket har att göra med att jag jobbar med mig själv. Jag vill välja vad jag lägger energi på genom att prioritera. Ibland orkar man inte dras med i ens väns grav av depression när man har gett allt och för en gång skull önskar att personen ska må bra. Jag har börjat prioritera och slutat jämföra det ytliga i sociala medier. Jag vill skapa ett jag. Hitta ett lugn. Fokusera på vad jag vill. Reda ut mina egna känslor och tankar. 

Det största steget var just det att komma bort ett tag från min mamma. För en gång skull har jag kunnat se sidor hos mig själv jag inte visste jag hade, då mamma alltid dragit ner mig på botten. Det är hemskt, men så är det. I vissa fall har hon självmant valt att inte dra ner mig i den grav jag alltid fruktar när jag ser henne. För jag vet att så fort hon öppnar munnen, så klagar hon på mig, ber mig om tjänster, ställer orelevanta frågor. Hon får mig att många gånger bli ledsen.

Tips från mig till dig: Välj vad du vill prioritera och lägga energi på. Lägg inte energi på saker i onödan som faktiskt inge spelar någon roll sen. Blossa inte upp en tändsticka till en brasa för att du låter irritationen styra istället för hjärnan. Sortera bort dem som drar ner dig i gravar, eller prioritera dem mindre. Glöm aldrig bort dig själv för den enda du har i slutet är du. Ta hand om dig!

Likes

Comments

Att välja att vara kvar i det man "alltid gjort/haft" är en normal reaktion när man kan välja att gå in i exempelvis en relation. När man alltid haft sig själv och att man helt plötsligt ska behöva rätta sig efter någon annan blir en stor omställning. Prioritera någon annan. Tänka åt någon annan. Det är ju rena skräcken? Ja. Man är rädd. Det är en aning förståeligt. Men varför är det så? Jo, det handlar om att det ligger i människans natur att känna sig bekväm i sin tillvaro. Man är tillräckligt nöjd med hur man lever eller i alla fall tillräckligt för att inte våga ändra något i det man är/har här och nu. Samma sak när det gäller andra saker än relationer, såsom att hoppa på en utbildning, resa, flytta utomlands eller vad som. Det enda tipset jag kan ge er och mig själv är: Sluta tänka så mycket. Sluta fega! Det du kommer ångra mest på dödsbädden är det du aldrig vågade säga eller göra. Kör!!!! Kör nu innan det är försent!

Likes

Comments

Åh herregud. Vad har hänt med mig? Jag har tröttnat så mycket på stureplan och all in incest. Det är fanimej inte kul! Alltid är det någon som känner någon som är kompis med honom eller som dejtat honom. Vips så vet alla allt om alla eftersom jag själv har en tendens till att dra mig till killar i samma gäng, vilket är typ det mest korkade man kan göra, men hur ska jag veta? Jag visste väl inte när jag började dejta honom att han är bekant med honom som känner honom som även han är intresserad av mig, men jag inte är det i honom. Ja, ni förstår ju! MY GAAAD!

Kul sen när alla skaffar familj och barn på Östermalm lixom :-) Tss, nej men jag är väldigt avvaktande och tänker faktisk rätt mycket med hjärnan när jag dejtat/snackat med killar. Sen är det ju lätt hänt att bara för att jag är jordens mest sociala och pratglada människa får vissa uppfattningen att jag är intresserad, men det är väl inte mitt fel? Kan säga er att när jag är intresserad av någon så säger jag det, men det händer då inte ofta. Den sista gick ju bra med :-) och sen dess jämför jag och utgår från honom med alla! Jag är ju även en sån människa som tror på första magkänslan och sen när jag bestämt mig , men det inte blir som jag vill, så blir jag väldigt frustrerad och kan älta det för mig själv länge. Det vet han såklart inget om - för vem visar sig svag? Inte jag i alla fall! Och inte för att det är något fel med att vara ärlig, men jag pallar inte vara en förloare, vilket egentligen är hemskt att man ska behöva känna. Det finaste någon kan få är ju en annans hjärta <3 Tyvärr så är det ju så att dem känsliga människorna är dem sårbara och desto svagare. Men undrar hur framtidens relationer kommer se ut? Känns som de flesta relationer bara är kortsiktiga, då man är rädd för tanken om det eviga.

Likes

Comments