Jag vill vara den du smsar innan du ska sova och den första du tänker på när du vaknar. Jag vill vara den du prioriterar en fredagkväll framför dina vänner, inte den du glömmer bort och träffar av en slump på krogen. Jag vill vara den du är stolt över att visa för alla, inte den du bara är med hemma när ingen ser. Men om jag hade varit den där speciella, finaste, först prioriterade tjejen, så hade jag aldrig varit väntat på ditt sms jag aldrig fick den där fredagkvällen när jag satt hemma i soffan. Jag hade varit den tjejen du vaknat upp bredvid. Jag hade varit den tjejen du velat träffa alla dagar i veckan. Jag hade varit den tjejen du stolt presenterat för alla dina vänner. Synd att jag aldrig blev den tjejen och att du aldrig blev den killen. En dag hittar jag honom. Han som allt alltid är så självklart med.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Finns ingenting att skriva just nu. Känner inte så mycket. Jag bara är. Ändå en fantastisk känsla, eller ingen alls? Är det såhär de flesta killar är och känner? I sånna fall, fan vad skönt! Jag skulle vilja känna såhär för alltid för fan vad lätt det skulle va att leva..

Likes

Comments

Jag sitter på tunnelbanan. En man kommer in och sätter sig snett emot mig. Jag ser hur han granskar mig samtidigt som jag skriver i min telefon. I ögonvrå ser jag hur han tar upp mobilen och låtsas trycka på skärmen, som i själva verket är mobilkameran. Jag tittar på honom. Han ler. Jag tittar bort fort. Hela kroppen fylls av obehag. Han känns som ett hot. En fara. Jag vill fly, men måste sitta kvar. Han knäpper av en bild. Jag får panik! Vill slå till honom. Skrika hur jävla äcklig och ful han är! Men jag är tyst. Jag är van. Jag har ingen energi och jag har definitivt inte lust med att ställa till med en scen på tunnelbanan. En station kvar och jag ska av. Tydligen han med? Jag ställer mig upp. Han ställer sig upp före. Mobilen är framme igen. Han är bakom mig. Jag vet vad han gör, ännu en bild på mig, men nu bakifrån. Jag går av. Låtsas som ingenting har hänt. Jävla vider, tänker jag. Ringer en kompis och berättar om den jävla idioten. Sen glömmer jag bort vad som hänt. Jag har ingen lust att låta honom förstöra hela min kväll. Det vet ännu en pedofil som inte sattes på plats.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vet inte vad som händer med mig. Sova kan jag i alla fall inte göra även om jag är trött. Har aldrig känt såhär. Jag känner mig tom. Som en tom låda. Hjärnan går på högvarv för ovanlighetens skull (skämt åsido) och mina ben känner för att springa tills dem faller ihop och aldrig någonsin kan röra sig igen. Vad är det som händer? Är det kanske någon form av abstinens som börjar smyga sig på? Jag är ganska självmedveten, så bör kunna luska ut vad felet är. Och jag tror jag har en liten aning! Jag känner mig inte uppskattad av killar, jag känner mig rastlös och bekräftelsesökande. Detta grundar sig i att det inte händer något utöver det 'vanliga' som i Jennifers liv i "vanliga fall" inte brukar utspela sig mer än högst några dagar, vilket nu har överskridit en vecka. Det är sjukt, men det är sant! 

Jag omringas av killar, men ingen jag bryr mig om mer än att jag svarar nån gång ibland. Ursäkta mitt ordspråk nu, men det finns så många idioter. Och är det inte idioter, så har dem skrivit till halva Stockholm eller så har dem inte alla egenskaper hemma. Räknade att totalt FEM killar skrev till mig i söndags och frågade om jag ville ha filmkväll. 1. Jag har inte ens träffat alla av dem eller i över huvud taget haft någon annan relation än VÄNNER. 2. Det är så genomskådat att jag skäms!!! Usch och blä jag kräks så pinsamma!!! Aja, vissa svarade jag i alla fall och tydliggjorde att: Jag är inte en sån tjej!
Inte nog med att det inte är någon kille på agendan, så har jag även slutat med mina preventivmedel, vilket är ett tecken på att jag verkligen är MEGA-ENSAM (att jag ens erkänner det här). Och jag känner mig, som jag skrev i inlägget innan, inte mottaglig för att ta in en ny människa i mitt liv. Vilket å andra sidan är riktigt skönt! Bör jag kanske passa på att utveckla mina affärsidéer nu som jag drömmer om, om nätterna? Öh ja!!! Det är på tiden!

Det bästa nu är väl att mina närmsta vänner går in i relationer och jag är så himla glad för deras skull! Det var ett tag sen som jag kände att hon har nog hittat rätt på riktigt nu. Ni vet när man får en 100% bra känsla? Precis så är det nu när jag ser dem tillsammans! Så fina <3 på lördag ska vi ses alla och äntligen på riktigt! Jag är så redo för detta! Det ska bli super duper mega kul!

Ha en fin natt!

Likes

Comments

Sökandet efter kärleken är en av de största drivkrafterna hos människan. Jag läste en artikel om kärlek. Om hur kärleken först går från attraktion och lust till att man blir kär. Själva processen kan delas in i tre faser. Jag har tolkat och satt ord på mina åsikter kring relationens olika faser. Såhär ser jag på det hela:

Fas ett: Attraktion, lust & intresse! Under Fas ett känner man enbart attraktion, lust och intresse för den andre. Och eftersom man ännu inte känner varandra är det svårt att känna mer än så. Vad jag sedan tror avgör om man blir förälskad (Fas två), eller inte, har att göra med mottaglighet och kemi. Kan du svara Ja på en av dessa frågor eller båda, så kommer du med stor sannolikhet kunna gå in i Fas två - Förälskelsen.

1. Är du mottaglig för att låta någon komma in i ditt liv?
Har man precis kommit från ett brake upp beror det lite på i vilken fas man är i själva processen att gå vidare. Jag ska inte gå in på det så djupgående, men är man i själva 'behöver bekräftelse i'm so over him- processen' eller 'sorg-fasen' där livet är so over, avgör om man är psykiskt kapabel till att låta en ny människa kliva in i ens liv. Självklart finns det andra faktorer som avgör om du är mogen för detta, såsom prioriteringar eller stadier i livet.
2. Känner du att ni har kemi?
Detta känns ofta väldigt tidigt när man möter en ny människa. Flyter samtalen på bra? Känner du attraktion? Ville du träffa hen igen? Jag tror det är svårt att bygga upp någonting om man inte,
omedvetet eller medvetet, kan föreställa sig någonting i framtiden med hen från början.

Fas två: Förälskelsen! När det är hen du prioriterar framför andra och känslorna styr dina handlingar desto mer, då börjar du bli förälskad. Förälskelsen kan vara/komma till i upp till 4 månader. Det är olika från person till person hur lång tid det tar. Under denna period kan du alltså "tro" att du är kär, men i själva verket är du bara förälskad eller attraherad(och inbillad). När första konflikten äger rum är en av de orsaker som avgör om ni går in i fas tre -kär eller inte, beroende på hur den hanteras av er båda. Steget från förälskad till kär kan även vara att du börjar störa dig på ett beteende hos din partner, som du inte lagt märke till innan. Ställ frågan till dig själv: Kan jag leva med att störa mig på detta eller inte? Ett tredje alternativ kan vara ifall du fortfarande har upp ögonen för någon annan. Tipset är då att faktiskt inte välja någon av dem alls, eftersom du fortfarande väger dem mot varandra. 

Fas tre: Kär! När du börjar bli/är kär har du klarat dig igenom Fas två. Ni eller du har gått igenom någon motgång som fått dig inse att det är värt det. Känslan av att vilja vara med en person som du mår bra av att ha nära. Känslan av att glömma världens existens när ni är med varandra. Känslan av att att inte längre känna dig som du, utan som ni. Den känslan styrs av oxytocin, samma ämne som gör att mamma och barn knyter band efter förlossningen och det är just därför bandet i en förhållanderelation kan bli så starkt. Vad som sedan avgör om ni fortsätter en relation eller inte har här oftast att göra med yttre faktorer eller tiden - dvs att man blir bästa vänner/livspartners och ännu en gång behöver känna Fas ett, vilket dock vanligtvis inte händer de första åren. När du är kär har du gett ditt hjärta till någon i förtroende för att den personen ska behandla det väl. Det viktigaste (som jag alltid säger) är kommunikation, även tillit. Är det rätt ska man inte behöva vara orolig, då är allt bara alldeles självklart! Precis som ni <3

Likes

Comments

​Älskar er <3 Ni alla är fantastiska! Hittade inte bilder på alla, men ni vet vilka ni är <3

Likes

Comments

Tänker du på mig när du ska sova? Tar du en omväg till jobbet för att 'råka' möta mig utanför min port? Har du någonsin skrivit ett sms till mig som du varit nära på att skicka, men istället suddat ut? Frågar du dina vänner om de sett mig på krogen en fredagkväll när du legat hemma på soffan? Tittar du bort när du ser ett par kyssas på gatan för att du tänker på när vi kysste varandra? För det gör jag. Och om du nu gör det eller inte spelar inte längre någon roll, för dessa frågor kommer alltid förbli frågor utan svar. Och om dem ändå kommer förbli frågor utan svar. Vad finns det då för mening med att ställa dem?

Likes

Comments

Jag tror att det är viktigt att prata om känslor idag i och med att det blivit en sån hetst kring den fasad som skapas i sociala medier. Allt är en stor tävling som i stort sett handlar om att leverera det bästa bokomslaget, men vad som döljer sig där i får absolut inte komma ut. Man ska ha ett snyggt instagramflöde, ha många följare - men följa få, man ska äta på de bästa restaurangerna, gå ut lagom mycket, vara smal - men inte träna för mycket, följa den nya mat-trenden och vara lagom. Man ska vara en bra vän som hör av sig ofta, vara den optimala flickvännen som inte är för svartsjuk, ta hand om sina småsyskon, prestera på jobbet och i skolan. Inte konstigt att vi får ångest? Men du är inte ensam. Ribban blir ouppnåelig! Jag precis som du, får beslutsångest, prestationsångest, obesvarad kälek-ångest och känner mig otillräcklig för mina vänner. Alla människor går igenom ångest varje dag. Men varför är det då så fel att visa sig svag? Varför är det exempelvis en skam att vara med om obesvarad kärlek? Enligt samhällsnormen är det pinsamt att vara den som var kär när den andra inte var det. Istället hittar vi på lögner för att dämpa vår egen ångest när kärleken inte är besvarad. Exempel kan vara efterkonstruktioner i tjejgänget där du säger: Han reste för mycket och det skulle aldrig hålla ändå, eftersom vi enbart sågs om helgerna. Varför inte bara säga: HAN VAR INTE KÄR I MIG. Det finaste man kan ge någon är väl ens hjärta? Det är den absolut finaste presenten man någonsin kan få. Ville han inte ta emot den dyrbara presenten så var han ju inget annat än fel. Och sen kan man faktiskt inte alltid rå för att känslor dör eller aldrig blir till. Där kommer ångesten om vad man gjorde för fel, eftersom han inte ville ha dig. Ok. han ville inte ha dig, men hur många där ute vill ha dig? Det är enbart smärta och en läkningsprocess som tar tid och ger en ångest. 

Har du ångest? Prata om den! Herregud! Har du inte någon att prata med om din ångest? Skriv ner den och red ut den, eller skriv till mig! Alla har ångest, men låt den inte äta upp dig! Försök inte fly din ångest genom kortvariga lösningar såsom shopping, tv-tittande, träning, överkonsumtion av alkohol och fest. Det är bara kortvariga undanflykter! Ingenting kommer någonsin ta bort din ångest om du inte blir vän med den och lär dig hantera den. Vi är bara människor med massor av känslor. Vi är långt ifrån robotar! Hjälp varandra och stötta varandra. Prata inte illa om människor som känner ångest eller skam, utan hjälp dem. Ändra på samhällets normer! Ingen människa överlever ensam <3

Likes

Comments

Gardinerna var fördragna och rummet var mörkt. Stearinljusen brann sin sista timme och lös upp små partier av rummet. I högtalarna spelades Bon Iver på låg ljudvolym. Situationen var som tagen ur en romantisk film. Hans varma, tunga andetag visslade lite i mitt öra. Jag la huvudet på hans bröstkorg och hörde hans hjärta slå lite för fort. "Du är så fin! Ska vi dra och käka sen?", sa han. Jag låg alldeles stilla. Jag visste inte vad jag skulle säga. Det enda som kom ur mig var "tack". Jag kunde ju inte ljuga. Allt var så perfekt. Hela situationen var oslagbar, men en sak var fel. Han. Hans lukt var disträ och skar sig i mina lungor. Hans händer smekte mig lite för hårt och fick mig mest att känna obehag på huden som blev alldeles öm där han klappat så länge. Han hade definitivt inte någon känsla för att kyssas och smaken av hans läppar fick mig enbart att må illa. Men jag var tyst. Jag sa ingenting för jag fick ju i alla fall kärlek av någon. Och även om det inte var av just Honom så var det av någon. Och där bredvid låg jag och tänkte på just Honom. Jag tänkte på känslan när han smekte min kropp och jag aldrig ville att han skulle sluta. Jag tänkte på känslan när han kysste mina läppar och när mitt hjärta för några sekunder slutade att slå. Jag tänkte på när vi såg varandra i ögonen och han sa hur fin jag var, hur jag sa att han var ännu finare. Och där låg jag i sängen med fel kille, fel tid i livet och tänkte på hur jag bara ville vara med just Honom. Jag lät honom röra vid min kropp. Jag lät honom säga de finaste orden. Jag lät honom njuta av stunden, även om jag bara ville vara med Honom. Och även om det inte var av just Honom så var det av någon.

Likes

Comments