Sitter nu i bilen på väg hem från SM. Är riktigt nöjd med min prestation idag. Det räckte dock inte till medalj individuellt men det blev ett lag guld, yaay! :) Längtar tills jag är hemma nu, så jag kan slänga mig i sängen med något gott och lite serier.

Hoppas ni har en trevlig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma efter dagens tävling. Det gick ganska bra. Kom till final och sköt mig till en fjärde plats, är väldigt nöjd faktiskt :) Kom precis utanför pallen men det gör inte så mycket.

Imorgon blir det att gå upp 7:30 för att ta 8:50 färjan mot Kinna igen. Jag skjuter cirka 17:30 imorgon. Hoppas det går lika bra imorgon :)

Har även fått skickat in mitt CV också så nu håller vi tummarna för att jag får något av dom sommarjobben jag har valt.

Kommer mer update imorgon, kram!

Likes

Comments

Hej!

Sitter och skriver ett CV nu som jag ska skicka in för att söka sommarjobb, såå roligt! Men det är första gången jag gör det så det är lite krångligt med vad man ska skriva och så.

Samtidigt så sitter jag och laddar inför luftpistol SM som startar imorgon :) Börjar bli lite nervös nu faktiskt men det kommer nog gå bra. Skjuter imorgon och på lördag, mer uppdatering om SM kommer imorgon.

Ha en fortsatt fin dag, kram!

Likes

Comments

Helloo!

Bara en lektion kvar i skolan nu. Vart ganska chill idag ändå. Var ute och gick lite på idrotten då det är föreställning i våran idrottshall, satt och övade inför ett geografiförhör på SO:n, sen spanska, gjorde en labb på NO:n och nu är det elevens val som jag har valt musik på.

Ikväll är jag ledare på skyttet mellan 18-20 och sen så blir det nog att förbereda inför ett tal som jag ska ha på svenskan imorgon.

Likes

Comments