Gårdagen var bäst!!!
Hej hoppas att alla får en bra fredag!
Igår var det Veronika Maggio hon är sjukt bra. Kom hem runt 12 inatt från Örebro, hon körde några extra låtar det drog ut tiden.
Idag va jag tvungen att upp kl 8 för att jag ska jobba, vet inte riktigt vad som händer ikväll mer än att jag ska plugga, har mycket läxor som ska vara klar måndag...
Hoppas att ni har en bra dag och en bra helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hoppas att alla har en jätte bra måndag och att ni mår bra. Jag har haft en jätte bra dag, fick äntligen hämta min nya mobil, sen har jag lyckas blivit sjuk vet inte om det blir någon skola den här veckan😥.

Den här veckan kommer bli bra hoppas jag, har massa läxor, torsdag blir det VERONIKA MAGGIO👌(fick det av min syster i studentpresent),jobb fredag sen vet jag inte vad som händer resten sv helgen förutom att min moster kommer hit.

Hoppas att ni kommer ha en lika bra vecka som jag.

Ha det bra!

Likes

Comments

Jag vet att det är många som undrar vad som egentligen hände mellan mig och Emil så jag tänkte berätta vad som hände. 

Med tanke på att vi nästan aldrig hade tid att träffas och att vi bråkade nästan varje dag så orkade han inte längre. När han gjorde slut så hade inte vi träffas på två veckor och jag kände det på mig när han gjorde slut hade haft den känslan länge. 

Det hände för 3 veckor sen 1.5 timme innan jag skulle iväg o jobba, hade inte orken att jobba den dagen men jag gjorde det ändå och det gick bra , det va bra för då fick jag tänka på något annat istället för honom.  Sen så har jag världens bästa jobbarkompisar.. 

Okej det som egentligen var orsaken till att vi gjorde slut var att vi hade knappt tid att träffas, vi bråkade varje dag  och vi gick för fort fram. Med tanke med att vi började prata på balen och blev tillsammans någon dag efter studenten så blev det att vi gick för fort fram, vi hann inte lära känna varandra tillräckligt bra innan vi blev tillsammans. 

Där här ni den korta versionen om vad som hände.

Hoppas att ni tyckte om det.

Ha det bra!


Likes

Comments

​Hej och välkomna till min blogg!  Eftersom att det här är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite om mig själv och vad ni kommer få läsa om på bloggen. Jenny Alstrin heter jag, är 18 år gammal och kommer från Nora. Jag är en glad tjej som älskar att umgås med vänner och familj. I bloggen kommer ni få ta del av det jag gillar, det är allt från vänner och familj och det kommer även bli en hel del vardag.

Hoppas att ni gillar det!

Likes

Comments