​Hello, som rubrikens lyder så stämmer det in väldigt bra inte skrivit här på väldigt länge och tänkte bara uppdatera och skriva av mig lite. Har ju ändå hänt lite grejer sen jag skrev sist.. börjar ju nära mig ett årsedan så allt har det hänt grejer.

Kan ju börja med det som syns, har inte lugg längre och inga planer på att ha det igen. Passa i det jätte bra, men jävligt jobbigt att underhålla den eftersom mitt hår växer ganska snabbt så var väldigt jobbigt och svårt att göra det själv så fick be min lillasyster om hjälp. Ibland kunde ju inte hon och då var ju luggen alldeles för lång vilket blev störnings moment i vardagen. Så valt att inte ha det mer!
Sedan har man äntligen tagit tag i körkortet, börja i Januari och hållt på ett halvår med det nu. Men fått planera efter plånboken, men är väldigt nära nu så möjligt Augusti/september så skall jag äntligen ha mitt körkort och är väldigt tagg och längtar efter det. 
I december förra året fick jag äntligen mitt första vikariat, så nu har man det till den 14/8 sedan efter det vet jag inte vad som händer men skall prata med min chef när jag kommer tillbaka, är på semester nu och är inne på min sista. Haft snart 2 veckor och det har vart skönt även om vädret har TOTALT sugit, men har en till i Augusti så hoppas på fint väder för då drar man till varberg en vecka så det skall bli nice! 
Vad mer kan man berätta, ja sedan finns det en massa negativt i livet men vem har inte det alla har otur på olika sätt så vi håller detta på en positiv nivå. 

Nu under semestern har jag inte gjort så mycket, tagit en del körlektioner skall på en snart. Men tog Halkan under semestern och den är som den är omtalad om, väldigt roligt och det bästa när man nu under tiden försöker ta körkortet. Annars har jag umgås med min familj väldigt mycket, var nere hos mamma och nu är jag hos pappa där jag bor mest pga att mitt jobb ligger här. Så man har även pluggat en hel del försöker bli klar med teorin denna veckan. Det jag är mest nervös över när jag ska ta körkort, så jävla svårt så försöker plugga så mycket jag bara kan! 

Nåväl, dags att fixa lite innan man ska ta bussen ner mot stan och köra lite bil hehe.
Alla får ha en fortsatt bra sommar, så får vi se när nästa uppdatering blir ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej sitter i mitt rum och lyssnar på musik och chillar framför datorn. Nu under helgen har jag och min syster haft en serie kväll med massa gott och var ensamma hemma. Väldigt kul att bara vi umgås för det händer allt sällan att vi gör det, så vi tar vara på tiden när det väl sker att vi hittar på något i hop. 

Idag har det inte hänt mycket, tvättat och städat lite i huset. Pappas bror var här och fixade bilen och nu sitter jag ensam hemma till i kväll då min syster är i stallet och gör sina sysslor som man brukar göra där haha.. Men annars ikväll sker inte mycket, blir la glo serie och så får man se va veckan erbjuder.. ringa o skriva in sig hos arbetsförmedlingen igen.. suck.. Samt ringa lite samtal så får la se fram emot ännu en tråkig vecka med inga roliga händelser. Men nu ska jag dra mig ner till tvätten och se om den börjar bli klar. Så ha de bra alla! 

Likes

Comments

Hej, blogga inget under kvällen igår då jag inte alls kände mig bra. Så blev mycket säng liggande. Kan inte påstå att jag varit bra idag heller, vakna väldigt sent på dagen och hade en sprängande huvudvärk. Men annars idag har det blivit en del serie tittande, samt tittade på en film med lillasyster. Så det var väldigt roligt att umgås då vi inte gör det så ofta. Nu i helgen är vi ensamma hemma. Vilket inte är ovanligt då vi var det väldigt mycket under sommaren. Så i helgen blir det en del tv tittande o lite tjöt som vi brukar hitta på när det bara är jag o hon. 

Nej men har la inget mer att skriva. Lite trött så blir nog sängen snart & imorgon ska jag försöka få orken att städa upp i mitt rum. Men det får jag se imorgon hehe.. ha de gött. 

Likes

Comments

Har inte riktigt lämnat sängen ännu idag. Men har la tagit mig en sväng ut på altanen för lite friskt luft, men totalt på pälsad då det är svin kallt ute. Tagit mig en titt på trädgården som ser ut som fan nu när fastighets ägaren har tagit hit en person som har tagit bort två träd. Haha men blir ju snyggt när det är färdigt.

Annars har jag bara glott på tv serien Bones vissa avsnitt är mer spännande än andra. Så har ju tagit mig till säsong 3 bara 6 säsonger kvar då.. hehe! Nej ingen annan som har tips på bra serier? Men ja det blir att fortsätta ligga i sängen hela dagen, har ingen ork att göra något annat heller & känner mig lite sämre idag. Min röst bryter lite mer än i går så jobbigt att prata är det så rätt skönt att ligga i rummet själv och inte behöva säga ett ord.

Ha en fortsatt trevlig dag alla!

Likes

Comments

​Äntligen hemma efter ett besök på vårdcentralen, tillbringade 1 och en halv timma där och kändes som att jag aldrig skulle komma där i från. Träffade först sjuksköterskan som jag talades vid med i telefonen. Hon tyckte det inte var någon fara men tillkallade ännu en sköterska som sa i stort sätt samma sak men var lite fundersam över min smärta då jag vissa tillfällen blev lite borta då smärtan va lite för mycket för mig. Sedan ville hon tillkalla en läkare.. väntade o väntade. Till sist fick jag ta ett hals prov som inte visade något men ska vara uppmärksam så bölden på halsen inte blir större. Sedan kan det lika vara att jag har något på gång men som inte riktigt än visar på provet. & kan säga har rejält ont fortfarande och försöker att ligga still för rör jag mig gör det ont som fan.. Dessvärre får jag göra min lillasyster besviken vilket jag inte ville. Men hon skulle vara hemma ensam i helgen och jag skulle ner till min mamma.. Men om jag nu har något på gång vill jag inte vandra runt med smittan om det skulle vara så. Så hon är la inte jätte glad över detta. Men inte mycket jag kan göra åt saken.. tyvärr

Så snart blir det lite lasagne och där efter bara ligga framför tv:en och försöka slappna av och somna tidigt då man inte fick någon sömn i natt. Sen har jag dessvärre tagit bort alla dagar i vikariebanken denna veckan då jag inte vill gå till jobbet och smitta ner någon.. eller blir ännu sämre. Livet är då fan inte rättvist ibland. Så nu ska jag chilla i sängen i väntan på lite käka, hade gott allihopa!  

Likes

Comments

​Hello, ja självklart bara för man va vaken länge i natt så fick man gå upp 7 och dra sig direkt mot jobbet. Men det var väldigt roligt och skönt på samma gång att få jobba lite. Men dessvärre va det de ända som krävdes för att allt skulle bryta ut. Nu har man ringt vårdcentralen, som kommer ringa upp mig inom kort. Min vänstra körtel har svullnat upp och har en enorm huvudvärk samt ont i hela vänstra sidan av nacken.. hes och hostar. Samt så har man lite förhöjd temp som en liten extra krydda på all. Så får la se va vårdcentralen säger så får jag hoppas det inte är något som tar en längre tid att repa sig efter. 

Så idag ännu en gång blir det ingen träning utan mer säng läge senare mot kvällen. Blir la en del serie och antagligen lite is glass mot halsontet. Men nu ska jag vänta in samtalet så ha de gott alla där ute!! 

Likes

Comments

Är inte det minsta trött och finns ju inte direkt socialt folk mitt i veckan vid denna tiden på dygnet för den delen heller. Nåja, kan ju inte påstå att hela dagen har varit fördärvad. Umgåtts med pappsen, varit i stan och gjort en del ärenden och in handlat lite nytt till rummet.. Vilket jag blev super nöjd med. Träningen skippade man i dag, känner att jag drar på mig något för var ju totalt orkeslös idag. Så får försöka ta mig en sväng dit imorgon. Eller snarare ska ta mig dit imorgon.

Annars vet jag inte vad som kommer ske under morgon dagen, får göra det bästa ut av det. Men nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova lite.. vill inte sova bort hela morgondagen.. HAHA

Likes

Comments