Header
View tracker

Hello sweeties 🌸

Nyligen hem kommen från jobbet. Känns verkligen i ryggen och benen att man sprungit runt mycket idag. Men annars har dagen varit helt okej. Imorgon börjar man inte jobbet förens 13.00 så lite sovmorgon får man allt vilket är väldigt skönt.

Nä men vad har man hittat på det senaste dagarna. Känns som man inte gjort så mycket. Igår städade jag upp i rummet och sedan satte upp advents belysning. Alla sätter ju upp vid olika tillfällen och var lite sugen på att sätta upp det nu. Vet ju att advent är på söndag, men kändes rätt bra att göra det igår. Det enda som inte är uppe är gardinerna. Så dom blir la i veckan eller i helgen. Får se när man får tid och lite hjälp med det. Men ska la alltid lyckas själv också.

Börjat ännu en gång med min nya medicin mot min psoriasis. Började en gång innan, men fick hög feber o blev sjuk som fick avbryta. Så nu har man börjat igen och känns la lite i kroppen. Lite ovant vid den nya medicinen, men ska la bli bra. Är ännu på en låg dos.. så får hoppas den högre inte gör så man mår ännu senare. Vilket är en risk, men det är ju dock bara i början tills kroppen vant sig vid dosen. Känner och ser att allt har blivit sämre när jag sluta med min förra medicin, så hoppas denna åter tar balansen i kroppen så jag slipper få förr utslag snart.

Nä men nu ska man iväg till affären för att hämta ut ett paket. Glossybox, rekommenderar det för man får väldigt fina produkter i den för 158:- så tycker det är värt det. Men sen finns det vissa tillfällen då det kommer saker som kanske inte riktigt är en stil. Men alla får ha en fortsatt trevlig kväll. 🌸

XOXO 🎀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello sweeties 🌸

Då går man in på dom sista timmarna av denna helgen. Den har varje fall varit otroligt bra, under lördagen kom min moster förbi på lite fika hos mamma. Vilket var väldigt roligt att träffa henne igen eftersom det var ett tagsen. Sen hade man film mys hos mamma och kollade på suicide squad vilket var jätte bra tyckte jag. Sen kollade man på how to be single vilket också var en mycket bra film.

Imorgon väntas jobb, men ska la inte klaga. Ledig tisdag igen så ibland har man lite lyx. Men sen kan andra veckor vara rent helvete att försöka ta sig igenom. Efter jobbet blir det väll att ta sig hem och röja lite i rummet. Plugga lite och bara ta det lugnt. Får se om man träffar en vän på tisdag, var otroligt länge sedan man träffa henne. Eftersom man jobbar en hel del så krockar det ibland och funkar inte att ses. Så får hoppas man kan träffa henne då. Annars hoppas jag varje fall mot helgen.

Nu ska jag fortsätta titta på Beck innan jag somnar, så ha en bra söndags kväll 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

View tracker

Hello sweeties 🌸

Haft två fulla dagar med mycket att göra. Igår kom man hem till mamma väldigt sent, så bara att hoppa i säng och sova för att orka upp tidigt idag för att åka till en bokad tid. Efter det blev det att stor handla med mamma och Kim, vilket tog några timmar men va väldigt skönt när det vart klart. Sen hela eftermiddagen har man tagit det lugnt framför lite tv. Allt kändes så mycket senare än va det var för det var så himla mörkt ute. Men vi kollade på en väldigt bra film faktiskt. Så nu har man tagit sig till sängen och ska la mest skrolla runt i mobilen innan jag sommar. Resterande av helgen vet jag inte vad som väntar. Men blir massa mys hemma hos mamma varje fall. Godnatt och sov gott alla 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

Hello sweeties 🌸

Ligger i sängen i väntan på att mammas ska hämta mig så jag kan åka till henne. Känner mig helt färdig efter jobbet och inte det minsta upp muntrad för att plugga ikväll men bara att köra på. Imorgon väntas lite ärenden sedan ett kvälls jobb till innan man går på helg ledigt vilket ska bli jätte skönt verkligen. Jobbet har vart som vanligt, full gång. Så det känns i benen nu när man börjar varva ner. Har väll inte mycket mer att säg om denna dagen så alla där ute få ha en bra kväll. 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

Hello sweeties 🌸

God förmiddag, nu under morgon kvisten har man inte gjort allt för mycket. Fått i sig lite frukost och kollade även på "ego" som va väldigt länge sedan man såg. Det är en väldigt bra film faktiskt. Nu är det bara någon timma kvar tills man ska dra sig mot jobbet. Så det är väll dags att börja göra i ordning sig för att sedan ge sig ut i detta skit vädret. Som tur ligger jobbet så nära att det inte tar många minuter att gå. Efter jobbet blir det väll inte mycket heller eftersom man slutar vid 21.00 så kryper man ner i sängen direkt.

Ha en fortsatt trevlig dag. 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

Hello sweeties 🌸

Idag är det världsdiabetesdagen, vill hylla alla diabetiker där ute som kämpar med sin diabetes. Ni är otroligt starka som orkar gå igenom den kroniska sjukdomen och alla de följder det leder till. Jag vet hur det är att leva med det. Det är riktigt pain in the ass, vissa dagar är värre än andra. Men har mycket stöd i mitt liv så är otroligt tacksam över det.

En liten historia hur jag fick reda på att jag hade det.
3 Januari 2003, jag var 7 år gammal. Jag var hemma hos en av mamma och pappas vänner och firade en födelsedag. Jag som många andra i det stadiet sprang på toaletten för var ju otroligt kissenödig. Samt att jag drack som en idiot, klart man tog det som då smakade bäst cola.. vilket jag idag avskyr. Inte konstigt smakar bara en massa socker för mig. Anledningen till att vi misstänkte diabetes var att min mormor hade det när hon levde. Så vi använde hennes aparat, vilket visade "HI". Vilket betyder att man inte riktigt vet hur högt det är men över 30 varjefall. Åkte in till akuten och testade mig där. Visade ännu en gång "HI". Vi fick gå vidare till en annan maskin som sedan kunde fastställa mitt blodsockervärde som då va uppe i 42. Vid det tillfället hade lilla jag på 7 år slått rekord i högst blodsockervärde. Mådde kanske inte jätte bra, men va inte så illa heller. Sen blev det en lång process, 11 dagar inlagd på sjukhus för att lära mig att jag måste ta sprutor för att leva. Sticka i fingrarna för att avgöra hur mycket insulin jag behövde. Det va inte lätt, men hade mycket stöd. Från elever och lärare samt såklart mina föräldrar.

Detta är ju bara början, livet med diabetes har inte vart lätt och jag tackar för dagens teknik och hur det hjälper till i vardagen idag. Om bara ca 1 månad är det 14 år med diabetes tiden går väldigt fort.

Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och slå på tven en stund innan man ska sova. Så ha en fortsatt trevligt kväll och godnatt 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

Hello sweeties 🌸

Burr va kallt det är och blir lite mer kyligare när man fortfarande är lite trött. Snart bär det av mot sjukhuset, dags för kontroll av min diabetes. Eftersom jag vart sjuk de senaste dagarna har man haft lite problem med den så lär väll inte bli så värst mycket positiva resultat.

Sedan blir det ett kväll pass på jobbet. Sist man jobba fick man lämna jobbet tidigare för när man väl kom hem hade man 40 grader i feber.. ups! Men med ett par dagar kurering mår man hyfsat bättre. Lite små förkyld och ont i halsen men ska nog gå vägen ändå.

Ha en fortsatt trevlig måndag morgon! 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments

Hello sweeties 🌸

Namn: Jenny Alexandra Lindholm
Födelsedag: 5 februari 1995
Bor: Borås (Dalsjöfors)
Längd: 160cm

Mina intressen:
Tycker om att umgås väldigt mycket med min familj. Samt med min bästa vän, föredrar serie framför film. Gymmar och tycker även om att färglägga mandala bilder.

Jag är en glad och lätt person. Är bra på att lyssna och när jag kan försöker jag hjälpa till på bästa sätt. Jag är utbildad undersköterska och jobbar inom äldreomsorgen i Dalsjöfors.

En liten kort beskrivning av mig själv, mer kommer i inlägg fram över. Så alla där ute får ha en fortsatt trevlig söndag 🌸

XOXO 🎀

Likes

Comments