life

Tiiiiiisdag. Sen onsdag. Sen torsdag. Sen fredag!!!!

Dock blir det ingen hemmahelg för mig, ska nämligen bege mig till oslo för konfirmationsledarutbildning (långt ord), tror (hoppas) de kan bli kul & mys.

Idag slutade jag 11.30 men stannade kvar i skolan och käka lunch och repade ett par timmar, riktigt roligt ändå!!! Sen nu på eftermiddagen har jag pluggat litegrann men kanske inte varit lika produktiv som jag hopplats på, well, well... Nu väntar matteboken, har prov på torsdag... yen


Likes

Comments

fashion

Väntar just nu på en re-stock av dem här, tycker de är asballa så blir förhoppningsvis mina vårsneakers.

Likes

Comments

life, outfits

kappa - zara

Äntligen helg hörni!! Har haft supermycket den här veckan, så i helgen ska jag bara koppla av. Dels för att vi hade konsert igår med skolan, var seriöst det roligaste!! Vi hade Beatlestema och samarbetade med Simon Ljungman samt Fredrik Berglund, båda helt amazing musiker, var så sjukt kul att jobba med dem!!

Idag är planerna att få lite mattplugg gjort, städa rummet, har fått för mig att jag ska baka och kanske ta en springtur. Mot kvällen ska jag förmodligen träffa pau<33

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

fashion

Har nyss fått upp ögonen för Sophie Buhai! Så otroligt fina smycken!! Alla är tidlösa & minimalistiska men ändå något speciellt om ni fattar. Mina favoriter är personligen "egg pedant" smyckena där motivet är äggformat typ. Vill så gärna önska mig i typ studentpresent eller 18-års present, lite pricy men så så fina!! Hon har även en del inredning, såå inspirerande, kolla in här !!!!!!

Likes

Comments

life

Dagen till ära ska vi kvinnor räta på våra ryggar. Med stolthet. Vi är kvinnor, i positiv bemärkning. Var högljudd, var stolt, var stark, ta plats, va dig själv, lyssna inte på vad andra tycker, anpassa inte ditt utseende för normen, låt inte män trycka ner dig, låt inte män se ner på dig. Låt inte bli påverkad av machokulturen. Låt dig inte falla för det patriarkala samhället.

Att kvinnor utsätts för våldtäkter, kränkningar, objektifieranden, misshandlanden, hat, skam, är absurt. Punkt.

Vi är vi, vi är inte objekt. Man kan inte ta på oss hur man vill. Våra kroppar är inte gjorda för någon annan. Vi förtjänar exakt lika mycket som alla andra. Läggning, religion, hudfärg, utseende spelar. ingen. jävla. roll.

Idag dock ska vi hylla kvinnan.

Vi är bäst, vi är starka, vi är duktiga, vi är likvärdiga, vi är smarta, vi är vackra, vi är motiverade, vi är fantastiska.

Snälla behåll den här stoltheten alla andra dagar om året också, idag är kvinnornas födelsedag därför firar vi lite extra.


Likes

Comments

life, food

Easy peasy, de enda du behöver är 1 banan, 1 kiwi, 2 nävar spenat, pressad citron juice & lite vatten

Voila!

Det här + en banan + en kopp te fick bli dagens frulle.
Är på landet just nu så kommer nog spendera större delen av dagen här, sen ska jag in till stan & gymma & senare på kvällen (förmodligen) träffa elsa & paulina.

Likes

Comments

fashion

Idag är det andra mars vilket innebär...... VÅR !!!! People, seriöst !!! Fattar ni va nice med vår ???

Till våren har jag sett ut några jackor jag skulle vilja införskaffa mig, är supertaggad på en ny fräsch vårjacka! Mina favoriter på bilden är absolut den gula skinnjackan (!!!) och den blå kappan, satsa på en jacka med en cool färg guys.

Om du är ute efter något mer basic skulle jag köra på en skinnjacka eller typ trenchcoat, finns supermånga fina i alla olika varianter om man inte diggar den klassiska, kolla monki bland annat!

Likes

Comments