Ibland är livet roligare än andra gånger. Igår natt 03:00 väcktes jag utav Julia som sa att det var mygg i rummet.
Så jag gick dit och jakten började...
Dom är snabba dom små dryga "surrarna" ska ni veta. Men jag jagade och båda barnen höll utskick så 3-0 till oss....eller ja både Lucas och Julia hade fått ett par nya bölder från sticken så kanske blev det oavgjort ändå.

I övrigt så har vi ju flyttat in i nya lägenheten med allt vad det innebär.
Jag har fyllt resväskorna - alla 10 som vi har och sedan har jag och Sergio hjälpts åt att flytta dem i vår lilla bil till nya där jag har packat upp och lagt på plats. Transporterat tillbaka och sedan gjort så om och om tills allt är tomt- och det är det nu. På söndag så lämnar vi över nyckeln på gamla- ska bara städas först men som tur är så har vi en tjej som kan göra det åt oss.

Lagom kaos i samband med flytten...

Inga tallrikar hade vi så det fick bli lite provisoriskt i början med plastlocket som tallrikar. Nudelsoppa i plastburkar mm. Men det är härligt i början ... och idag blir det oxå nudelsoppa eftersom det hår så fort att göra och när barnen ska ha ätit lunch redan 11:40 för att göra sig klara till skolan så måste det gå fort..

Såklart så är det en massa grejer som behöver fixas .... när sakar kan hå fel så har det en tendens att göra det..

Den tvättmaskinen som finns i lägenheten har gått sönder för den fyller och fyller med vatten.. men vår "händige" mäklare som hjälpt oss att hyra lägenheten ska komma idag och laga den... vi försöker få honom att köpa nu och vi betalar hälften men han säger att det är super enkelt att laga den även om vi redan har haft någon här som är experter på det som tittat och sagt det inte går....så vi får ge honom en chans mesans tvätthögarna växer....

I övrigt så kommer vi idag äntligen få internet installerat för barnen tror att vi är fattigast i hela världen som inte har wi-fi ... livet är ju knappt värt att leva utan det ska ni veta.
Som tur är har dom mycket läxor så dom hunner inte sakna det så mycket..😂

Vår soffa kommer idag och barnens sängar... och vi får hit vaktmästaren som ska fixa med lite söndriga lampor och krokar som ska upp etc.
Så idag har vi fullt hus.

Önska oss lycka till att allt kommer gå som det ska och så önskar jag er alla en underbar dag och ta hand om er.
Kram vi hörs snart igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Title