Förlåt för ett sent inlägg och hoppas att allt är bra med er och jag har haft massor att tänka på och jobbat och firat midsommar och hoppas att eran midsommar var bra, min var ok åt jordgubbar var med min mormor och min kusin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tagga att sommarjobba imorgon på ett dagis med underbara barn

Likes

Comments

Igår VR en jättebra kväll förutom att jag slutade 9 och kommer att sakna min klass och det kändes konstigt att vetta att man aldrig mer skulle tillbaka. Det är spännande att börja gymnasiet men samtidigt ochså läskigt och sorligt för man lämnar sin vänner och vissa vänner betyder mer och vissa mindreJag var på en konsert igår som är gratis för alla i Lidköpings kommun från åk 7-9 och de vet du var där igår och detta var sjukt roligt och en av dom bästa kvällarna i mitt liv och verken otrolig stämning det var.

Likes

Comments

Hej igen eftersom att jag skrev om The vampire diariers igår skulle jag bara berätta om vilka som är mina favoritkaraktär ni får väldigt gärna kommentera och skriva era. Min iaf så är mina Elena Gilbert, Caroline Forbes, Stefan Salvatore, Damon Salvatore, Bonnie benett. Men jag måste även erkänna att jag inte gillade Damon i början och att jag tycker att klasus är cool och att jag även gillar Alaric saltzman.

Likes

Comments

Hej hoppas att allt är bra med er själv är det sådär.
Idag har jag varit i skolan och löptränat nu på kvällen och det gick bra. Imorgon ska jag ut till Framnäsbadet med klassen och det tror jag blir tråkigt. Något som jag verkligen älskar och kan starkt rekommenderar er är tv-serien The vampire diaries som handlar om en ungdom som heter Elena Gilbert som blir förälskad i en vampyr Stefan Salvatore och han han har en bror som heter Damon Salvatore och finns i 8 säsonger. Varje säsong handlar om olika saker och i första säsongen får man reda på att Elena har en bror som heter Jermery och bor hos deras faster Jenna för att deras föräldrar nyligen har dött i en bilolycka. Jeremy har en del problem i skolan och knarkar även.
Jag tycker att The vampire diaries liknar twilight fast bättre för att i twilight blir en människa och vampyr ochså förälskade men det är mer spänning och händer mer i The vampire diaries än twilight.

Likes

Comments

Idag för 5 år sedan fick jag reda på att min sköthäst szaman skulle avlivas och det gjorde mig förkrossad glömmer aldrig dig gubben du lever vidare i mitt hjärta!❤️❤️😪😪
Love you Szaman

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg och kommer att skriva och berätta om mitt liv och min vardag och jag som har denna blogg är en glad 16 åring tjej som bor Lidköping och heter Jenny. Jag slutar snart 9. Jag gillar bandy och laget jag tycker om är villa och mina favoritdjur är hästar och delfiner. Jag gillar att resa mycket och hitls har jag varit i Turkiet, gran Canaria, Teneriffa och London. Jag älskar Harry Potter och var på The Making of Harry Potter. Mina favoritämnen i skolan är SO. Jag gillar mode, smink och naglar så det är något jag också brinner för så jag kommer även att lägga ut sminktips, mode som tex kläder och manikyr och även manikyrtips och hur jag fixar mina lösnaglar, smink och hår.

Har ni några frågor eller förslag om vad jag ska skriva om så skriv det i komentarena

Likes

Comments