Den 20 januari var jag i Stockholm på Stockholmsmässan Formex....

Fick massa inspiration osv

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag är det tulpanens dag!

Och gissa vem som var med i radio (P4 skaraborg)!? Jooo jag, jag var där tillsammans med vår lärare Elin och Emma, där vi snackade lite om tulpaner osv.

Sen var vi på Commers och delade ut tulpaner och då var SLA där och tog kort på oss! Fatta idag har man varit en riktig kändis ju!

Likes

Comments

​Det mysigaste med vintern är alla ljus tycker jag! Just nu så sitter jag och grejar lite med mitt gymnasiearbete! Vet jag har jullov, men jag kan verkligen inte slita mig från det! Jag tycker det är såå himla roligt. Lovar att jag kommer uppdatera lite då och då så ni kan få se skymtar av mitt gymnasiearbete. Men kram på er så länge och njut!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag heter Jennifer Andersson och går hantverksprogrammet med inriktning florist. Mitt störta fritidsintresse är just fotografering. Det går inte en dag i mitt liv utan att jag har fotat något...det kan vara allt från en bild på mig till den där lilla stenen på vägen som ligger på ett speciellt sätt som gör att hela bilden blir magisk. Många i min omgivning tycker det är svårt att ta foton och man får även frågor om vad man använder för objektiv. Det svaret är enkelt! Det behöver inte vara svårt och märkvärdigt att ta ett foto, utan jag brukar säga använd ögat, kolla på saken från olika perspektiv. För vem säger att du bara ska klicka av bilden framifrån? Prova att ta det från en helt ny vinkel. Våga testa! för vad är det värsta som kan hända? att fotot inte blir bra? Men det är bara då att göra om och testa igen, för efter flera timmars tålamod och 100 olika vinklar så har du efter mycket om och men lyckats ta det där PERFEKTA fotot som ser ut att va taget av ett provs. Ge det lite tid...för vad är det man säger? Övning ger färdighet!


Likes

Comments