En ynkla liten veckas semester fick man iallafall men den var riktigt välbehövlig, på en vecka hann vi fara till Stockholm, shoppa en hel dag, gå på grönalund och åka karuseller och gå spökhuset (var livrädd), ta båten till Åland för att tälta på stranden och gå på rockfestival på kvällen, bo på hotell i Ludvika och gå på min kusins bröllop med heela släkten samlad, fullsmäckad men gud så roligt jag haft.
Och skönt var det verkligen att komma hem till mina älskade djur.
Nu är det nya krafter för att jobba på så mycket som möjligt, tråkigt men sant.

Likes

Comments

Det är dom orden, den meningen man ser ofta, jag tycker det är så otroligt fel att man ska känna att man inte duger som man är till personer som står en nära och det vet jag att det är många som gör, jag själv kan få den känslan ibland så jag kliver upp 20 minuter tidigare bara för att hinna fixa mig extra noga trots att jag bara ska jobba och ingen kommer lägga märke till det speciellt mycket, men jag står där med tom blick, går igenom varenda milimerer på mig och allt jag hittar är fel, det är brister och fel, ingenting känns rätt.
Men i bakhuvudet vet jag om att jag duger precis som jag är, jag är bra på mitt sätt och är det någon som tycker att jag inte duger så ärligt talat? Fuck dom.
Det är INTE okej att trycka ner någon, att nervärdera någon. Se på dig själv som någonting bra, som någon speciell för det är du. Acceptera ingens negativitet om dig, vänd ryggen mot det och glöm.
Det kommer finnas någon/några där ute som accepterar dina brister, som ser dig med positiva ögon och det är dom personerna du ska hålla fast vid.
Det är inte okej att nervärdera andra.
Och med det sagt, stay strong, kämpa för din skull för jag vet hur det är men man måste lära sig att acceptera sig själv, det är inte enklaste vägen men vägen finns där.
Jag lovar.

Likes

Comments

Haft en härlig helg i kalix med skoterkörning med ett gäng sköna, gomiddag och bastu hos mamma och utgång på valhall med fina vänner, behövde verkligen en sån helg, fullspäckad med massa roligheter med bra människor med.
Har även hunnit släppa hundarna på isen med Josse i solen, lägger upp ett gäng bilder här:

Likes

Comments

Det är ett nytt år och januari är snart avverkat. Tiden verkar bara rusa förbi vilket känns skönt, jag längtar så till sommaren, friheten och värmen, jag älskar det.
Jag har saknat att skriva, skriva om alla de saker jag kan ligga i timmar och fundera över på natten men även bara att skriva om mina dagar, om mitt liv och gå tillbaka och läsa sen och se vart jag kommit med livet, hur mycket jag hunnit med och vad jag gjort som kan ha hjälpt mig, gjort mig ledsen, gjort mig arg och lära mig. Det är förbannat skönt att bara skriva, lätta lite, minnas det bra. Ju mer man skriver desto mer dyker minnen upp, roliga som tråkiga. Vi kör på det så avslutar detta inlägg med några bilder, som vanligt. Pz.

Likes

Comments

Känner mig djup idag, på något sätt väldigt känslosam. Det är inte ofta att jag känner speciellt mycket sådär så det är ovanligt för mig, det är obehagligt. På något sätt vill jag öppna upp mig och bara få prata om allt, tömma ut allt jag har inom mig men en annan del av mig håller kvar i all smärta och låter mig själv drunkna i det.
Jag önskar vissa dagar att jag kunde vara mer "vanlig" kunna visa mer, kunna säga när det är något, kunna öppna mig om allting så att någon förstår mig men det är så jävla läskigt, att någon ska se eller känna det jag känner, jag vill inte tynga ner någon med mitt så istället stänger jag allt inom mig till en stor massa som river sönder mig och målar på ett ansikte som ser ut som en sådan utan några problem alls i världen. Save m

Likes

Comments

​                                                                        1. Vad heter du? Jenny Westring

2. Hur gammal är du? 20 år.

3. Var bor du? En liten håla vid namn Kalix uppe i Norrbotten

4. Singel eller upptagen? Upptagen

5. Vad har du för mobil? sony xperia aqua nånting haha

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Definitivt resa, se så mycket av världen som möjligt, se alla artister och band som jag alltid velat se live, gå kurser till allting jag någonsin velat bli.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar bäst med mig själv är att jag målinriktad och inte ger upp i första taget när det är någonting jag vill. 
Det jag gillar minst med mig själv är att jag ofta stressar upp mig vilket resulterar i att jag inte mår bra.

8. Nämn tre personer du kan lita på- Emma, Sofie och Josse

9. Vad är det värsta du vet? Tandläkaren, helt klart. Det är de värsta som finns, jag är näst intill nersövd för att dom ska kunna kolla på mina tänder utan att jag får panik

10. Drömmar i livet? Att få gjort allt som jag vill göra och uppleva (bucketlist)

11. Nämn tre favoriter i garderoben- Just nu: Nu på hösten så måste det nog vara min vinröda tjocktröja, min svarta halsduk och min mörkgröna kofta, så himla skönt med slappkläder då det börjar bli kyligt ute.

12. Beroende av något? Powerking haha. Nej men jag tror jag är beroende av att alltid ha någonting att göra, jag kan inte bara vara hemma och slappa för jag blir så himla rastlös. Jag mår bäst av att veta att det är någonting jag måste göra.

13. Piercingar/tatueringar samt hur länge har du haft dom? Jag har 6 hål i öronen, dom 2 första i öronsnibbarna gjorde jag då jag gick i sexårs tror jag, resten gjorde jag då jag var kring 13 år, sen har jag då jag var 14 haft hål i ögonbryn och i läppen på olika ställen som jag tagit ut. De piercing jag har kvar är i tungan, näsan och naveln som jag gjort då jag var mellan 15-17 år. 

14. Vad vill du ha just nu? Sol och värme haha

15. Tränar du? Nej inte så ofta, är på gymmet någon gång då och då däremot är jag på dagliga promenader då jag har hund men tränade mycket mer förut innan jag skadade mig.

16. När går du och lägger dig? När jag jobbar lägger jag mig kring 10 annars är det väldigt olika.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- Jag saknar de vänner jag stod som närmast då jag bodde i Älvsbyn, jag saknar min syster i Skellefteå och så saknar jag min äldre bror som jag inte träffat på hur länge som helst

18. Roligaste kompisen? Haha helt klart Emma, världens skämtare 

19. Vad är du rädd för? Kryp, tandläkaren och ångest

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Halloween haha.

Likes

Comments

Köpte mig ett mörklila läppstift, tycker det är så snyggt med mörka läppar dock kändes det väldigt ovanligt på mig själv men jag får ta och vänja mig! Köpte isadoras märke, inte heller det bästa för tycker inte det sitter allt för bra men med läpp penna till att fylla i så vart det helt okej för ett sånt märke!

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit tummen ur arslet och lagt ner pengar på något vettigt så idag plingade det i telefonen och min dator fanns att hämta ut,, saknar såklart macbook och det kommer jag förmodligen alltd göra men än så länge är jag nöjd,, bra ljud, stor skärm och känns bara allmänt härligt att ha en dator istället för att bråka med telefonen för den vill då verkligen inte göra det jag vill,. 
Har även fått igång internet i lägenheten så nu kan jag poppa musik och inte behöva använda upp all surf på 1 vecka haha så ja det känns awesome och det allra bästa är att jag nu kan ta ner bilder från min kamera, redigera och allt sånt som jag saknat att göra!! 


Likes

Comments

Terapi för mig är att kunna skriva av mig, att tömma mitt inre på ett blankt papper. fylla det med klotter och inre smärta för på något sätt lättar det lite, det känns lite mindre.
Jag äter medicin som får mig att stänga av, att känna mig tom. Vad är det egentligen sjukvården gör? skickar iväg oss med mediciner som gör dig paranoid och iskall, är det så det ska vara? Nej. Det är ett äckligt sätt av dom, att inte hjälpa en när man väl tagit sig mot att gå dit, stå på sårade knän och be om hjälp, med knutna fingrar vädjar man att få hjälp men man skickas hem med pillerburk efter pillerburk, jag känner mig extremt sviken av dom, att ni inte kan se, prata och hjälpa en, det är så många som är så blind, nu drar jag inte alla över samma kant men just idag känner jag mig bara så himla sviken av läkaren jag fått träffa, han träffade mig i max 5 minuter, skrev ut medicin och skickade hem mig "det blir bra" säger han, nej det gör det inte. att känna sig tom är en hemskt känsla, den är obehaglig, det kan livas om runtom mig men jag reagerar inte på någonting, det är bara tomt, tyst och ensamt. Jag hatar det, jag hatar känslan, tomhet.

Likes

Comments