Idag fick jag ett resekit för häst från Laura som säkert är värt över 500 spänn. Jag är inte bara glad att jag fick något utan för att hon känner att jag är värd att få något alls! Det var hennes tack till mig för den tid jag varit här, jag själv skulle säga att det är jag som skulle behöva tacka henne. Så mycket jag lärt mig och så kul jag haft, allt hennes förtjänst! Hon sa även idag att jag var välkommen tillbaka och gärna för en längre tid. Dom orden värmde, man känner sig stolt över sig själv att man visat sina framfötter och faktiskt imponerat. Men hur mycket dom än uppskattar min närvaro så är det dags för mig att dra vidare.

SEE YA SOON SWEDEN!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara ynka 45 timmar kvar tills vi sätter oss på planet hem till Sverige igen. Jag längtar hem sååå mycket! Det är faktiskt så ett en stor sak händer när jag kommer hem, vad tänker jag inte berätta. Spännande!!

Idag har inget roligt hänt, slutade en timme tidigare då det inte fanns något och göra. Imorgon slutar jag runt lunch och då är det bara att börja packa, Kommer blogga lite på vägen hem om jag hittar något internet. Händer det något kul så bloggar jag även imorgon.

SEE YA!!😜

Likes

Comments

Idag firar jag och min pojkvän 7 månader och det suger att inte kunna vara hemma med honom 😓 Det suger även att idag var sista dagen jag red Annie då hennes ägare kommer hem imorgon. Jag har dock fått rida Cirans (stallchefens) tävlingshäst idag, det var skit kul!

Annars har det inte hänt så mycket, inget nytt föl har kommit, hovslagaren fixade fölens hovar och det är bara 3 dagar kvar tills jag åker hem! Det är faktiskt så att Killossery idag sålde den vita hästen jag red till en i Sverige! Det var även 2 personer från Sverige på gården idag för att provrida! Väldigt kul men det får mig bara att längta hem ännu mer.

Nu tar vi nya tag så räknar vi ner timmarna tills planet går.

SEE YA!!💛

Likes

Comments

Okej luspank är jag inte riktigt men jag är värdelös på att spara pengar 😓 Har idag varit i Dublin med Victoria och Agnes för att shoppa slut på våra pengar, de lyckades vi med i alla fall. Har inget speciellt att skriva tänkte bara lägga ut lite bilder från idag och på vad jag köpt 💗

Skriver mer imorgon

SEE YA!💁

Notera att de tre plaggen över är till min pojkvän

Likes

Comments

Nu börjar de hända saker igen. Inga mera sysslolösa dagar fram över då jag nu är ensam hästskötare på gården. Har idag fått longera 3 hästar samt ridit 2. Känns som om att dom börjar lita på mig då jag idag även fått hantera unghästarna.

Jag gjorde världens pinsammaste sak idag! Jag dööör. Okej i går sa min stallchef åt mig att fixa hans häst så den var klar klockan 9. Men när jag kommer till stallet så är sadelkammaren låst. Jag sprang i panik in i huset för att försöka hitta nycklarna då hästen skulle vara klar om 15 min! Jag hittade nycklarna och sprang tillbaka till stallet. Dom har dubbellås så efter jag låst upp hänglåset så är det en kod. Den kan jag så det var tur i alla fall, eller kanske inte. Jag slår in koden och går in, då piper det från larmet lite svagt, jag har ingen aning om vad koden är! Så jag knappar in samma som jag gick in i sadelkammaren med och hela gården börjar tjuta. Allt tjuter, från varenda högtalare och vrå tjuter det. Jag skenar i panik in i huset o letar upp stallchefens nummer, han svarar självklart inte.

Har aldrig skämts så mycket som när jag gick tillbaka till stallet och mötte han för att förklara.

Hoppas ni inte skämmer ut er lika mycket som jag gjorde.

Vi väntar för resten föll inatt så kan bli så att de blir fölis bilder imorgon 👍

SEE YA 👋

Likes

Comments

Hallå hörrni. Ja jag har kommit på att jag är helt värdelös på att blogga när det inte finns ett dugg att blogga om. Det hände absolut ingenting igår typ. Vi hämtade ett dräktigt sto och jag red Annie. Inte mycket mer än så hände.

Men idag hände betydligt mer grejer. Till o börja med fick Jamie (en hästskötare på gården) åka till sjukhuset då han ramlade av och slog i huvudet. Tycker väldigt synd om honom och han ligger fortfarande kvar på sjukhuset. Men det ger mig lite goda nyheter då jag kommer få rida mer och ha mer o göra. Idag kom även mina mentorer från skolan o hälsade på, Eva och Sussie. Det var så trevligt, dom tyckte det var lika konstigt som jag här. Rida i stallgångarna och så vidare.

Red även "lilla" Annie idag igen och kommer förmodligen rida henne varje dag till nästa vecka. Hon är så fin! Definitivt min favvo. Imorgon ska jag även rida Owen, sen får vi se vad som händer, jag är den enda på gården just nu då Jess är ledig.

Hoppas på ett par mer händelserika dagar framöver, och förlåt för dålig uppdatering.

SEE YA!!❤

Likes

Comments

Man kan tro att detta har varit en hemsk dag om man utgår från rubriken... Det har det också då Laura idag fick avliva en av sina hundar. Pinky 😥 RIP

Jag kände inte hunden något vidare men det är alltid tråkigt att behöva ta bort ett djur. 🐶

Nu till de goda nyheterna, jag fick även idag rida, det gick super bra och tror Laura blev nöjd med mig. Annars har dagen varit ganska tråkig, veterinären har vaccinerat några hästar och vi har avmaskat alla föl.

Hela veckan kommer se ut så här, ni får leva med lite tråkiga inlägg framöver

SEE YA!!

Likes

Comments

Idag hände det, det som jag väntat på ända sen jag kom hit. Idag fick jag rida. Har ingen aning om vad hästen heter men den var på gräns till ponny och extremt stark. Hur stark han än var är jag ändå glad att jag fick rida. Laura säger att jag ska få rida hela veckan så de ser jag fram emot.

Idag har det inte hänt så mycket förutom att vi plockat ner staket till 7 st dressyrbanor!! Det var inte kul, det var inte heller kul när 2 hästar rymde och jag var tvungen o hämta dom 2 ooo km bort i spöregn. 😠 Hästar!

Annars har de inte hänt mer förutom att vi gjort de vanliga. Jess säger att hela veckan kommer se ut så här, jag får i alla fall rida 😄

SEE YA!!💙

Likes

Comments

Haft en underbar dag i Dublin med min galna men framför allt vilsna vän Victoria. På riktigt, tror det tog en timme innan hon ens insåg att det faktiskt var Dublin hon var i. Nej Victoria du vet att jag älskar dig, även fast du troligtvis har både Sverige och Irlands värsta lokalsinne. Tänkte bara lite kort berätta om en sjuk händelse som hände idag o lägga upp lite bilder på de jag köpt samt gjort.

Det var alltså detta som hände.... Jag hade precis hittat Vickan efter typ en timmes letande.😪 Vi tar upp en karta o diskuterar vart vi ska gå. Då kommer en tjej fram o frågar om 1 euro till bussen samtidigt som hon håller fram lite småpengar. Vi trodde därför att hon behövde växla. Vickan o jag gräver upp alla småpengar vi har o låter henne visa vad hon behöver. Då frågar hon mig om jag behöver dom här samtidigt som hon pekar på alla mina pengar i handen. Jag fattade inte riktigt vad hon menade men det är självklart jag behöver mina egna pengar eller vad? I alla fall svarade jag nej då jag bara trodde hon ville växla med mig, icke sa nicke. Då tar hon alla pengar ur min o Vickans händer och tackar samtidigt som hon går raskt där ifrån. Hon kommer kanske 5 meter så frågar hon nästa person om pengar till bussen. Usch! Jag hade nästan 100 spänn i mynt. Vickan o jag var upprörda hela dagen efter det där. Vilka hemska människor!

Här har ni i alla fall lite bilder 😍

SEE YA!!

  • The spire

Köpte denna för 80 kronor ❤

Dessa 2 till min pojkvän för sammanlagt ca 1000 kronor💏

Ni kanske inte är så intresserade av vad jag använder för underkläder men de kostade i alla fall 30 spänn för alla 3

ÅÅÅH ni fattar inte, den här bikinin i just den här färgen o dessa fransar har jag letat efter sååå länge, så glad!😄

​Köpte även en jacka till mig själv 💛

Likes

Comments

Åh shit vad trött man kan va. Orkar inte skriva något långt inlägg då jag bara vill duscha o gå till sängs. Har varit en underbar dag med väldigt fina hästar. Har fått springa mycket men då kan jag gå o lägga mig med gott samvete, har käkat fööör mycket skäpmat. Ha en jävligt rolig lördakväll för min lär inte blir så händelserik.

SEE YA!

Likes

Comments