Header

Nu ska jag åka mot mitt sista jobbpass denna vecka, ska bli så skönt när klockan slår fyra idag. Längtar!
Gäller bara att jag orkar vara vaken tills dess, riktig trött idag.. drömt hemska mardrömmar, inget kul!

Ha det bäst mina kära, puss

Likes

Comments

Nu är det sängen som gäller för min del. Har en lång sista dag imorgon framför mig innan ledigheten kommer. Blir bara trött av tanken på att gå upp tidigt imorgon men sånt är livet..

Hoppas ni haft en toppen bra onsdag så hörs vi imorgon igen. Godnatt & dröm sött

Likes

Comments

God dag!

Jag kom hem för en liten stund sedan. Har varit och ätit frukost på Espresso house tillsammans med Sofija. Det var riktigt gott, kändes lite lyxigare än att äta frukost hemma. Gjorde denna jobbonsdag lite roligare.
Så om ca en kvart ska jag bege mig mot jobbet, har åtta timmar framför mig. Blir lite lättare att jobba när jag vet att jag endast har idag och imorgon kvar innan jag går på min treledighet, så jäkla skönt!

Men nu ska jag fixa lite, packa ner laddare och lite annat innan jag åker mot jobbet.
Ha en grym onsdag mina vänner, puss

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det jobb som står på schemat, har ett långt kvällspass framför mig. Men innan det ska jag fixa ett inlägg till er, ta hand om all ren tvätt från igår, diska lite och städa badrummet. Återstår att se hur mycket av detta jag hinner, borde sätta fart med allt. Dock sitter jag väldigt väldigt bra i soffan nu men ska ta tag i mina uppgifter nu.
See you later!

Likes

Comments

Idag har jag en massor att göra, det som står överst på listan är att tvätta. Har samlat på mig sinnessjukt mycket tvätt. Tycker att just tvätta är det tråkigaste som finns, därför tvättar jag väldigt sällan men får då ganska mycket tvätt.. Smart eller ej, det vet jag inte.

Utöver tvätten så grovstädar jag här hemma, väntar på ett samtal från länsförsäkringar. Ska ta en paus från allt detta vid tolv och åka ner till stan då. Sofija ska göra en test slinga i mitt hår och sedan ska jag väl hem igen. Så det är väl bäst att jag sätter fart med allt så jag blir klar någon gång!

Det är här jag kommer tillbringa min dag..

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem och ut från duschen. Blev lite god kvällsmat hos min kära mor efter träningen. Det var riktigt gott med lite mat i magen. Nu ska jag ta på min myskläder och tillbringa resten av denna lilla kväll i soffan. Återstår att se om det är något bra på tv:n eller om det är viaplay som får underhålla mig denna kväll!

Likes

Comments