Header

Ny är den äntligen på plats! Är så himla nöjd. Tycker det vart så mycket snyggare än innan. Jag är kär! Just nu är ju deg nys mycket mörkare än det innan, men tror det kommer se så bra ut när det smälter ihop mera!
Bjuder på en halvbra bild så länge, för nu ska jag träffa Sofija!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som jag tror ni vet om så väntar jag på om jag ska få ta över lägenheten jag bor i just nu eller inte.. Hatar verkligen att vänta, inte min grej! Men om jag får ta över lägenheter är det en sak jag vill byta ut här hemma, det enda jag inte är nöjd med för tillfället. Det är mitt matbord med stolar. Tyget på stolarna har typ krympt när jag har tvättat det så det når inte ner på stolarna (visar bild). Samt att jag inte tycker det passar riktigt in. Tycker inte det är så fint!
Så om jag får ta över lägenheten har jag tänkt att skänka bort mitt bord med stolar och skaffa mig nytt.

Där kommer vi till ett till problem, har hittat ett bord jag verkligen älskar. Dock osäker då det är glasbord.. Känns inte så praktiskt, men jag verkligen älskar det! Sen finns det ett likadant ungefär bara att det är avlångt och inte fyrkantigt.
Det tredje alternativet gillar jag också väldigt mycket, dock inte lika mycket.. Men det är vitt och gjort av trä, mer praktiskt.

Så nu vill jag ha eran åsikt. Vilket av dessa bord tycker ni? Ska jag ta det jag tycket är absolut snyggaste och strunta i att det inte är lika praktiskt?

Dom två första borden är från mio och det tredje är från Ulfåsa, därav lite sämre bild då dom inte har någon hemsida så har tagit bilden själv!

Likes

Comments

Solen skiner och mitt humör är på topp. Tatuering är om någon timma och jag är riktigt taggad. Är dock ganska nervös, som alltid.. Men tror det kommer bli skitsnyggt! Kommer visa er så fort jag är klar.
Efter detta ska jag hem till mamma för att hämta lite saker och sedan gå en promenad med Sofija eventuellt, beror lite på när jag blir klar och om solen stannar!

Likes

Comments

Är nu hemma efter en riktigt bra kväll. Pizzan var god och bion var mycket bra. Dom har lagt till lite, men den var riktigt riktigt bra! Så för er som gillar den tecknade, ni kommer garanterat gilla denna!

Nu ska jag kolla på tv innan jag intar sängen. Imorgon är det dags för att fylla med kroppen med mera tatueringar. Äntligen!

Likes

Comments

Började denna morgon med lite god frukost framför filmen "ringaren i notredame", den var mycket hemskare än vad jag kom ihåg. Kanske förklarar varför jag inte såg den så mycket som barn.
Men nu har jag gjort mig i ordning och ska om ca en timma bege mig mot jobbet för p-möte. Avslutar dagen med pizza och sedan bio tillsammans med Ida och hennes vän Sofie. Supermys!

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Det är snart dags för mig att bege mig mot jobbet igen. Känns inte som jag gör annat än att jobba för tillfället. Det som tar emot idag är att det regnar och jag ska cykla.. tummen ner för det!

Likes

Comments

Påväg hem från östenssons idag så small det till i bilen, stannade hemma hos mamma och ringde direkt pappa. Visar sig att en fjäder vid framdäcket har gått sönder... Så jäkla typiskt! Förstår inte vilken otur jag har.. Det positiva är att jag har en grym pappa som ska fixa det, tur jag har honom!
Så imorgon får jag ta cykeln till och från jobbet, hoppas på fint väder!

Likes

Comments

Att vakna och se att det snöar ute är inget roligt.. jag vill ju ha vår! Trodde vi sett det sista av snön, men tydligen inte.
Hoppas den försvinner snart!

Nu ska jag gå ut till bilen och dra mig mot jobbet. Jag hoppas ni får en riktigt bra måndag, vi hörs senare.
Puss & kram

Likes

Comments