Header

Om fem timmar ungefär går jag på helg, så himla skönt! Har lite planer idag, ska bland annat till farmor och farfar för att fira midsommar. Mysigt! Det lär väl dock regna som vanligt nu när det är midsommar.. suck!
Firar ni midsommar?


GLAD MIDSOMMAR MINA VÄNNER!

Likes

Comments

Det enda jag behöver köpa till min nya lägenhet i möbelväg vad jag vet är köksbord då jag sålde det jag hade pga att det var för stort och för att jag inte alls tyckte om det. Så nu har jag beställt mitt efterlängtade bord, som dock blev ett barbord. Så himla snyggt!
Hittade bordet för ett tag sedan men hade tänkt vänta med att beställa det, men sen tog det slut.. Men nu när jag såg att det kommit tillbaka så vågar jag inte vänta. Så om det kommer som det ska, så har jag beställt leverans till v.31!
Tror det kommer bli såå snyggt!

Likes

Comments

Torsdagen är här och helgen närmar sig, Gud så skönt det ska bli! Har ett långt jobbpass framför mig idag, men innan det ska jag förbi öob och köpa en ram och sedan lämna det hemma hos mamma. Hon ska till Stockholm imorgon och får då ta med sig min och lillebrors present till mormor. Tror hon kommer bli så glad!

Likes

Comments

Nu har jag tillägnat ca 40 minuter hos Skandia mäklarna och skrivit på en massa papper. Så nu är avtalet påskrivet och om mindre en månad, 18 juli, får jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet!! Kan inte fatta att jag ska köpa en lägenhet! Jag är så lycklig, taggad men också lite nervös! Känns som ett enormt stort steg men jag känner mig redo!
Gud vad jag längtar!

Likes

Comments

Denna morgon har jag tillbringat med Sofija. Blev en lite pratstund vid vattnet, superskönt!
Innan jag drog hem så följde jag med henne och Mona för att köpa golv till Sofijas nya kök, spännande!
Nu ska jag iväg till stan och skriva på papper och kan sedan berätta en sak för er som jag länge velat berätta! Dock gett er massa hintar så tror ni redan vet!

Likes

Comments

1. Hur många tatueringar har du?
Jag har fyra/fem tatueringar. Vet inte riktigt hur jag ska räkna dom då två ar dom sitter ihop.

2. Vilken är din favorit?
Döskallen (sugar skull) på låret är min favorit!3. Hur gammal var du när du gjorde din första?
Det var någon månad efter jag hade fyllt 18 som jag gjorde min första

4. Vad tycker din föräldrar om dina tatueringar?
Vad dom har sagt till mig så tycker dom om dom. Ingen av dom har ju något emot tatueringar. Min pappa har ganska många själv och min mamma har två stycken.

5. Har du alltid gillat tatueringar och vad är din inspiration till dem?
Ja, jag har nog alltid gillat tatueringar.
Kan inte riktigt säga vad jag får min inspiration ifrån. Sen har jag nästan alltid en tanke bakom mina och har funderat på dom väldigt länge. Texten på ryggen är något som betyder något för mig och som jag tycker är viktigt. Döskallen är mest för att jag verkligen älskar döskallar, speciellt sugar skull. Pappa och mamma med vingarna representerar att dom är mina skyddsänglar. Den senaste har jag dock bara gjort för att jag tycker det är riktigt snyggt!


6. Planerar du att skaffa fler tatueringar i framtiden?
Ja, jag har redan en i tanke. Som ska vara till mina bröder. Men väntar nog till efter sommaren.

7. Vilken tatuering skulle du säga var mest smärtsam?
Jag tror egentligen att min på ryggen borde vara den som gjorde ondast eftersom det är på ryggraden. Men jag var ju ganska uppskrämd så den gjorde inte alls så ont då jag förväntat mig myycket värre.
Så måste nog säga den på armen när det kom nära armbågen. Döskallen gjorde även lite ont längst upp.


Hur den såg ut från början och sedan påbyggnaden

8. Ångrar du någon av dina tatueringar?
Nej, det gör jag inte!

9.Vad är det värsta med tatueringar?
När dom ska läka och det kliar..

10. Vilken gjorde minst ont?
Den på ryggraden faktiskt

Likes

Comments

Nu börjar jag kunna andas normalt i min lägenhet. Värmen har varit total, ca 30 grader.. Har suttit framför min fläkt och svettats sönder.
Men nu är min ac typ komplett. Har tre personer att tacka detta för. Min morbror Martin som var så snäll att jag fick låna den, min lillebror som körde hit den till mig och min pappa som precis kommit med en slang som ska föra ut värmen ur fönstret så att den inte stannar här inne och typ inte gör någon nytta.
Men nu funkar den och redan efter några minuter så har det minskat med två grader.
Är såå glad och tacksam att jag har denna nu!

Har inga direkta planer just nu, ska träffa Emma (äntligen!!!) när hon slutat jobbet vid femtiden. Så innan det ska jag bara ta det lite lugnt. Brände mig lite smått i ansiktet igår så har ingen lust att lägga mig ute i solen. Så ska bara ta det lugnt och fixa lite här hemma.Likes

Comments

Nu har jag hamnat hemma hos mamma i en solstol. Det var precis vad jag behövde efter denna jobbhelg. Blev ett otroligt jobbpass igår, 06.45-21.15. Kan säga att jag var helt slut efter det.. men sånt är livet när det inte finns vikarier!
Så nu ska jag njuta av denna dag i solen, precis vad jag behövde! Njuter för fullt!

Likes

Comments