Header

Onsdag idag, vilket innebär att jag är ledig från mitt jobb. Dock ska jag nu åka till lägenheten och måla lite, för ovanlighetens skull!
Längtan tills att allt är klar är riktigt stor nu, bara ett rum och ett tak kvar.
Så nu kör vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dags att åka till jobbet igen, men om ca fem timmar så går jag på lite ledigt innan helgen. Är ledig onsdag & torsdag, vilket passar sjukt bra så jag kan måla en massa. Vi tror och hoppas att vi ska bli klara denna vecka. Lotta kommer på torsdag och tapetserar, så spännande!
Men nu måste jag åka, ha en grym dag mina vänner!
Kraam

Likes

Comments

Har tillbringat fem timmar i lägenheten med att måla. Hallväggarna är nu klara och första omgången i vardagsrummet. Ser framsteg, dock mycket kvar innan allt är fixar, men snyggt blir det!
Nu ska jag vidare mot jobbet, har fem timmars jobb framför mig. Lusten att jobba är inte direkt stor nu när jag hellre vill hålla på i lägenheten.. men men, måste sköta mitt jobb!
Ha en trevlig måndag mina vänner, puss

Likes

Comments

Mitt kök är klart! Nästan i alla fall.. tre handtag kvar att fixa imorgon men allt målande är klart samt mitt barbord + stolar. Jag har min lillebror, Hamzat och mamma att tacka för det. Mamma har målat köket sista gången under tiden jag var på jobbet och Johan o Hamzat har fixat bord och stolar. Det blev såå himla fint!

Nu ska jag surfa runt lite på internet och bara ta det lugnt, har en skön sovmorgon framför mig imorgon och en lång dag imorgon. Målning på dagen och jobb på kvällen. Men det är bara kämpa på, det blir så fint!

Likes

Comments

En riktigt trött tjej här just nu, känns så konstigt att gå upp och jobba på fel helg. Men sånt är livet när man är snäll och byter, får tillbaks det nästa helg och blir då treledig, så ska inte klaga!

Hoppas ni får en skön söndag, puss

Likes

Comments

Nu är denna dag snart slut och jag är äntligen hemma. Jag är helt slut efter denna dag, både i kropp och huvud. Vi hann inte måla allt vi önskat, köket är dock helt klart! Imorgon ska vi montera upp barbordet, såå taggad! Med hallen hann vi inte speciellt lång, väggen är målad en gång vilket är skönt. Dock lite mer arbete med taket, måste skrapa/hacka bort all färg.. Färgen spricker och det blir inget bra alls att måla över. O det var allt annat än lätt, så har bara hunnit ta bort färgen på halva taket.

Men nu är jag som sagt helt slut, har så ont i mina händer, armar och fötter. Så ska ta det lite lugnt, blir snart sängen för min del för imorgon är det dags för lite jobb hela dagen. Inte ett dugg sugen just nu! Men timmarna går förhoppningsvis fort.
Så nu säger jag godnatt, sov så gott mina vänner!

Bara lite smutsig efter en dag i min lägenhet

Likes

Comments

Har startat denna lördag med lite träning på mivano, riktigt jäkla svettigt och jobbigt idag.
Men nu har jag duschat och väntar på att mamma ska bli klar, ska plocka upp henne för en liten runda på rusta och dom affärerna för att kolla på lite gardiner och så.
Sedan blir det hårdkörning med målningen, vill verkligen hinna allt idag!

Likes

Comments

Jag är nu hemma och ska bara ligga i soffan resten av kvällen. Är så himla trött, blir nog en tidig kväll idag.
Jobbet gick riktigt fort och efter det var det bara att åka hem för att äta lite innan jag åkte vidare till nya lägenheten. Sår vägg och tak målade för första gången. Hoppas på att hinna med omgång två samt två gånger i hallen imorgon.
Med hjälp av min kära mor borde vi nog hinna!

Nu ska jag slå på någon film, kolla lite på gardiner. Har lite beslutsångest angående vilken färg jag ska ha i mitt kök. Väggar och tak blir vitt så allt blir nästan vitt och grått, så vill få in en färg.. men vilken? För tillfället lutar det åt blått, vad tycker ni?

Denna sötnos saknar jag mycket, fasters favorittjej!

Likes

Comments

Fredagen är äntligen här och det innebär att om ca fem timmar tar jag helg, korthelg. Jobbar på söndag men dit är det långt till.

Idag efter jobbet ska jag en sväng med Idis innan jag åker till lägenheten och börjar måla! Kommer bli såå fint!

Likes

Comments