Header

Jag kan inte säga att rubriken inte stämmer, men nu när jag kollade tillbaka var det inte så farligt som jag hade fått för mig. Men nu ska jag försöka lägga ner tid på bloggen igen, saknar att uppdatera men tyvärr finns inte alltid tiden. I onsdags gick jobbdagen betydligt fortare än vad vi alla trodde. Blev även en väldigt trevlig kväll hemma hos Maria efter det. Men att komma hem halv tolv och att sedan börja jobba kvart i sju var inget jag vill göra allt för ofta

Men nog om det, I'm back!
Har idag gjort en storstädning här hemma och ska nu få i mig lite mat. Vid tre tiden ska jag med mamma en sväng till lite affärer och sedan blir det myskväll hemma hos henne med lite gåsmamman. Älskar den serien!
Någon av er som ser den serien?

XOXO Jennie​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska vi personalen ha en planeringsdagar, 8-16.30.. en riktigt lång dag att bara sitta och prata. Är inte alls riktigt peppad på detta men hoppas att tiden går fort!

Ikväll ska vi hem till Maria och äta lite gott, super trevligt att umgås utanför jobbet! En lång dag som antagligen kommer sluta riktigt bra!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Jag har idag på morgonen kollat på gårdagens avsnitt av Bachelor, en favorit serie. Skulle aldrig någonsin ställa upp i ett sånt program, men att kolla på det tycker jag är riktigt kul. Älskar allt drama som alltid blir, lite spännande att se vilken tjej han tillslut väljer och att få följa med under tiden. Jag har inte riktigt fått någon favorit tjej än, men det kommer nog snart. Har ni någon favorit redan? För det kan väl inte bara vara jag som är fast för denna serie? Vilka av er har kollat? Tror ni på en bra säsong? Det tror jag, med mycket drama!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

En effektiv morgon har det varit. Bakat en kaka till imorgon kväll, plockar ordning lite här hemma och nu ska jag rulla mot jobbet. Har en ganska tuff jobbvecka framför mig, långa dagar och endast fredagen ledig. Så nästa vecka kommer jag vara helt slut!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Lördagen bestod först av liten rundtur på stan, fick med mig en enkel men snygg tröja hem. Efter några timmar där intog vi en restaurang på söder där maten var riktigt god. Fick ordentligt med energi inför lördagens höjdpunkt, Brolle!
Han gjorde ett riktigt bra framträdande!
Avslutade kvällen med cider på skrapan, den finaste utsikten!

​Söndagen tillbringade vi på älskade Granö, Magnus lilla sommarstuga. Stället där man bara boostar energi. 
Gick runt i skogen någon timma och plockade en massa svamp, dock inget jag äter. Solen var framme och det blev en härlig dag som avslutades med grillning innan vi satte oss i bilen för en biltur hem. 

Stockholm, vi ses snart igen! 

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Nu är jag hemma från en riktigt grym helg i Stockholm, kommer upp bilder och mer om det imorgon.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, blev en ansiktsmask och hårinpackning innan det. Så nu känner jag mig verkligen fräsch.
Ska mysa i soffan och kolla på någon bra film, ladda inför en ny jobbvecka.

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Denna dag har gått så fort. Har städat, packat och fixa med lite foton. Tiden har bara rullar förbi och inom en halvtimma är jag påväg mot Stockholm för en mycket trevlig helg!
Fredagen den 13, än så länge har du visat motsatsen till ditt rykte! Haft en riktgt bra fredag hittills!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Nu är veckans jobb avklarat och jag har landat i soffan. Denna dag har tagit på min krafter, helt slut i huvudet när jag kom hem. Såna dagar är det ibland!

Nu har jag ätit lite mat hos mamma och precis kopplat ihop paddan med tv:n och ska se gåsmamman innan det är dags för syrror!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Nu är det dags för sista jobbdagen denna vecka, har ett långt pass framför mig men hoppas tiden kommer gå fort!
Ska hem och mysa med mamma framför gåsmamman och syrror ikväll men innan det kommer eventuellt min pappa förbi en sväng.
Men nu ska jag åka mot jobbet!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

best friends are hard to fine because the very best is already mine

XOXO Jennie​

Likes

Comments