Header

Nu har jag varit sjuk i exakt en vecka. Först började det med att jag fick hög feber i 3-4 dagar. Efter febern hade gått över.Svullnade mina halsmandlar upp tillsammans med förkylning så att jag knappt kunde prata och svälja. Svullnaden kommer och går hela tiden men är som värst på kvällen. När febern, förkylningen och svullnaden börjat avta lite så fick jag ögoninflammation i det ena ögat, nästa dag hade det smittat till andra ögat. Så nu ligger jag med ögoninflammation i båda ögonen tillsammans med förkylning och en rejäl hosta som kan sätta igång på kvällen när jag försöker somna. Nu ser ni vad jag får stå ut med just nu... Snälla gud ge mitt ett mirakel och gör mig frisk så jag kan få ta vara på de sista veckorna av sommarlovet och kunna vara med min pojkvän när han fyller år snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter tre dagar på Landskronakarnevalen med min pojkvän, bestämde sig min kropp för att ge mig feber på ca 39 grader. Jag fick feber i söndags och vaknade upp av att jag skakade som fan, då hade jag fått feberfrossa. Idag skulle jag egentligen följt med pojkvännen till Småland, men det kunde jag inte göra för nu ligger jag med feberjäkel. Om jag hinner att bli frisk till på fredag så ska vi åka till Kalmar och bara ha det mysigt tillsammans. Hans syster har en lägenhet i Kalmar som vi får bo i när vi är där. Landskronakarnevalen var helt okej detta året, det var bättre artister detta året än förra året. Jag kollade på artister som Panda da Panda, Hasse Andersson, Albin och Teddybears. Det var mycket mer folk detta året men något jag är grymt besviken på är karnevalståget som alla har pratat om. Folk säger att det ska vara så stort och bra men tåget bestod bara av lättklädda damer med ett kort tåg på kanske 45 minuter.Det viktigaste för mig just nu är att bli helt frisk så jag kan få vara med min pojkvän igen.

Likes

Comments

Måndagen den 13 Juli bar det iväg mot Stockholm med min pojkvän. Där tillbringade vi tiden tillsammans i tre nätter på hotellet Elite hotel eden park, som låg vid Stureplan. De tre nätterna och fyra dagarna bestod av shopping, god mat och sevärdheter. Jag är väldigt dålig på att hitta i Stockholm så det var svårt att hinna hitta alla butiker och ställen man ville besöka. Ett ställe som vi besökte som jag tyckte om väldigt mycket var djurgården. Där gick vi runt och och kollade runt vid båthamnen och parkerna och besökte ett akvariemuseum. Hotellet vi bodde på var riktigt fint och hade världens godaste frukost, det fanns hur mycket som helst att välja på. Jag och pojkvännen firade 5 månader den 14onde och det firade vi med en finare middag på kvällen,på en Italiensk restaurang. När det var dags för lunch hade vi ett litet problem med att hitta lite billigare ställen att äta ute på. Om man vill äta ute i Stockholm får man räkna med att betala 100-200kr på dagtid. Sen var det hemfärd den 16onde, vi hade utcheckning så tidigt som klockan 12 vilket sög.. men som tur var kunde vi låsa in våra väskor på stationen och gå lite i affärer innan vårat tåg skulle avgå. Jag tycker att Stockholm är en otroligt fin stad och väldigt mysig. Jag ska börja att besöka Stockholm oftare.

Här är lite bilder från resan

Likes

Comments

Helgerna går sjukt fort när jag är med pojkvännen, tiden bara springer iväg. Denna helgen har varit något av det bättre eftersom att jag fick se Stiftelsen i lördags. Dem var så grymma och jag stod i publiken med ett stort leende på läpparna. Sångaren Robert i stiftelsen låter alltid likadan live som på inspelat. Han är alltid lika grym på att sjunga oavsett vad. Efter att vi hade kollat färdigt på stiftelsen gick jag runt lite med pojkvännen och visade honom hur Helsingborg såg ut. Sen åt vi lite och hade de gött. Jag har försökt att sola när solen har varit framme men jag är långt ifrån att få den bruna färgen jag är ute efter. Det får bli att sola mer när värmen kommer tillbaka igen. Om ca en vecka bär det av mot Stockholm åh vad jag längtar...

ps Jag älskar dig <33

Likes

Comments

Första juli.

Det är redan juli månad, juni månad regnade iväg och bestod mest bara av regnigt väder och kyla. Nu har jag snart sommar jobbat i 3 veckor och jag har bara två dagar kvar. Jag ser fram emot vad juli månad har att erbjuda som tex Stockholm, audition, festivaler och mycket värme. Jag har en hel del som händer i Juli månad vilket enligt mig är riktigt roligt. En sommar med mycket som står på listan får mig på bra humör, för då har man saker att se fram emot. I helgen kommer pojkvännen hit och vi ska titta på Stiftelsen som kommer att spela på Helsingborgs cityfest. Det är något som jag verkligen ser fram emot härnäst. När lönen har kommit ska jag försöka att boka biljetter till The Script så fort som möjligt innan biljetterna tar slut. Jag måste se dem när de äntligen är i Köpenhamn för en gång skull.


Likes

Comments

Hur mycket ska en ung tjej palla med innan hon ger upp? Hur mycket ska hon behöva stå ut med i så lång tid? Att varje dag ska hon behöva känna sig misslyckad. Ingen vet smärtan hon bär på som tynger ner henne varje dag, en smärta som ingen ser. Hennes hjärta består av stor vänlighet men det finns ingen som tar sig tiden till att lära känna henne ordentligt. Det finns det aldrig någon som har haft tid med, förmodligen för att dem själva inte vill eller för någon anledning hon själv aldrig kommer att få reda på. I alla år har hennes största önskan varit att få ha en riktig vän som alltid kan vara vid hennes sida. Hon vet inte vad en riktig vän är. Det enda hon vet är att hon har världens underbaraste pojkvän. Hon orkar inte med att låtsas som om att allt är bra längre. Det finns ett stopp för hur mycket en människa ska kunna tåla sen bryter man bara ihop. Även om hon har världens underbaraste pojkvän finns det knappt någon ork till att bevisa för honom hur mycket hon verkligen älskar honom. Allting runtomkring i hennes liv får henne bara att må sämre. Den enda som bryr sig om henne i livet är hennes pojkvän utan honom hade hon varit en cigarett som man hade fimpat tills den slocknade.

Likes

Comments

Något av mina största intressen är träning. Jag fick stora problem med acne förra hösten, då var det viktigt för mig att sköta min hy före, under, och efter träningen. Jag tror inte många förstår att det är mycket viktigt att sköta sin hy när man tränar, speciellt om man har problem med acne/finnar. Därför tänker jag ge er viktiga tips på hur du sköter din hy för att motverka finnar när du ska träna.

1. Träna ALDRIG med smink.

När jag tränade med smink första gången på gymmet fick jag pormaskar, finnar mm direkt efteråt. Mascara går bra men ingen foundation, puder osv. Det spelar ingen roll om det är mineral smink.

2. Rengör ansiktet ordentligt innan du ska träna.

Se till så att inte smuts är kvar i ansiktet som kan gå in i porerna när du tex svettas.

3.Torka av ansiktet med blött papper efter ett svettigt träningspass.

När jag har sprungit på löpbandet och har svettats går jag direkt till toaletten och torkar av ansiktet med ett blött papper.

4. Ta med ansiktsrengöringen till duschen.

De räcker inte med att ta en vanlig dusch där bara hår och kropp tvättas. Ta med din ansiktsrengöring till duschen och rengör samtidigt ansiktet en sista gång. För att få bort den sista svetten och de andra smutspartiklarna.


Likes

Comments

De första dagarna av sommarlovet har varit mysigt och trevligt. Skolavslutnings dagen bestod av tårta och betygsutdelning. Direkt efter avslutningen åkte jag till pojkvännen. I helgen har vi festat lite och umgåtts med alla hans vänner. Vi lyssnade på ett band som hade lite spelningar med öltält osv. Där tillbringade vi lördags kvällen tillsammans med trevligt sällskap. Något jag MÅSTE bli bättre på är att ta bilder till bloggen. Jag är sämst på att ha bilder med på det jag skriver inlägg om. Jag ska bli bättre på det framöver jag lovar.. Hur kul är det att läsa ett inlägg där det inte finns bilder som har med inlägget att göra?? Inte kul alls med andra ord. Jag ska börja ta fler bilder framöver om ni inte ser någon förbättring får ni se till att klaga på mig.

Likes

Comments

Kan inte förstå att jag har sommarlov imorgon helt sinnes.. Årskurs 2 har gått rasande fort och jag hoppas att det går lika fort i årskurs 3. Imorgon ska jag ha på mig min svarta långklänning som ni har sett tidigare i mitt förra inlägg här på bloggen. Vill inte ha något för fint och inte ha något som är för tråkigt, så den är alldeles lagom för ett tillfälle som imorgon. Jag börjar mitt sommarlov på det bästa sättet, då jag åker direkt till min pojkvän efter skolavslutningen. Där kommer jag spendera mina två första veckor av sommarlovet. Sen har jag inte berättat att jag ska faktiskt jobba tre veckor i sommar på en djurpark det kommer bli awesome. SÅÅÅÅ detta sommarlovet kan inte börja bättre på något annat sätt. Fast jo, en grej saknas dock.. BÄTTRE VÄDER!

Likes

Comments

Jag bjuder på en bild från en plåtning på Hovs hallar förra veckan. Underbart fint ställe är de, det rekommenderas skarpt att åka dit om man inte har varit där innan. Detta är samt min nya profilbild på Facebook

Fotograf Marcus Löfdahl

Likes

Comments