Så er de 3 måneder i grundforløbet slut, og de rigtigte klasser begynder på mandag. Hold da op tiden er fløjet så stærkt. Jeg synes, at grundforløbet var såå hyggeligt. Jeg nød det virkeligt meget - både klassen og alle arrangementer. Jeg tror aldrig, at jeg havde været så nervøs og glad for at starte på gymnasiet. Første skoledag var jeg ligesom alle andre - pisse nervøs.

Jeg var selv i tvivl om jeg var kommet i en god introklasse. Men jeg var så heldig, at det gjorder jeg. men Jeg er lidt ked af at vi ikke skal være sammen som klasse mere, fordi jeg nød virkelig stunderne i timerne, pauserne og uden for skole tiden.

De fleste mennesker derude synes, at de var kommet i en god klasse og var virkelig ked af at starte i de nye. Men det skal nok blive godt, når det hele er faldt på plads. I min klasse kender jeg omkring 5 personer, men så hellere ikke flere. Så jeg kan ikke udtale mig om det bliver en god eller dårlig klasse. Men i sidste ende bliver det altid godt.

Det var så det lille indlæg om min første tid på gymnasiet. Jeg håber, at du/I nød, at læse og høre om en del af mit liv.

knus

(Et lille billede/minde fra min første Nova fest)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag var det den første gang, at jeg vinterbadet. Men om du kan spørger om det var koldt? Ja, det kan jeg love dig for!

Min veninde og jeg startede ud med at dyppe tåen, også hele kroppen bagefter. Gud, det var koldt, men jeg havde en skøn fornemmelse i kroppen bagefter. Vi tog varme sokker og huler på for at lukke kulden af. Derefter spiste vi morgen ved badebroen med lidt kaffe og te hjemme fra. Det er noget, der skal prøves igen! Kender du ikke det? Når du har lidt blod på tanden efter noget?

Fordi det har jeg. Selvom jeg startede med at være en tøsedreng, så hoppede jeg bare i tilsidst. Prøv det, hvis du ikke har gjort det endnu ;)

Likes

Comments

Hey!

Et kort indlæg om lille mig. Jeg er helt ny inden for blogger-verden, hvis jeg skal sige det på den måde. Jeg har haft lysten til at få tankerne ud, og måske give et tip eller to ;) Det har altid faldt mig ind, at lave indlæg om mit liv, oplevelser som kan gavne jer og hjælpe andre som måske har det som mig? Men jeg glæder mig til at komme igang.

Jeg håber, at I vil tage godt imod mig og mine indlæg.

knuus

Likes

Comments