​Hejsan! Vaknade nyss och klockan är 13:43, gick inte så bra att gå upp tidigt haha.. Ligger i sängen fortfarande och ska snart åka hem till mig och käka något. Och jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, så vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Jag uppdaterar mer senare eller imorgon. ​Puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Det var några dagar sen jag uppdaterade sist, men jag lovar. Jag ska bli bättre på det! Emil kom hit igår och jag hämtade även nyckel till en kompis lägenhet som jag och Emil har fått låna och ska låna i 1-2 veckor. Och igår så gjorde vi inte så mycket mer än att vara i lägenheten och kolla på film typ.
Vaknade runt 10-11 idag och vi gick inte ut förrns 1-2 kanske och då gick vi till affären och köpte sån där färdig kyckling och det var as gott! Sen har vi inte gjort så mycket mer än att träffa en kompis och bara chillat!
Men jag uppdaterar er mer imorgon. Puss på er!

Likes

Comments

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall! Om en timme ungefär så kommer min mentor hit och hon är väl här i typ 30 minuter eller något. Och gissa vad? EMIL KOMMER HIT IDAG. Ja jag vet att det inte var länge sen alls som han åkte härifrån men ja, nu är han påväg hit iallafall. Och vi har fått äran att låna en kompis lägenhet medans han är bortrest så det ska bli supermysigt! Men nu måste jag duscha så vi hörs senare! Puss 

Likes

Comments

​Hejsan! Jag och Emil har inte gjort något speciellt idag, jag har hjälpt han att packa och följt med honom till tåget. Jag ville verkligen inte att han skulle åka, kommer kännas så tomt utan honom nu. Men förhoppningsvis så ses vi redan nästa vecka igen! Men jag tänkte plugga lite nu, sen städa lite och sen duscha! Uppdaterar er mer senare! ​Puss på er

Likes

Comments

​Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt, jag och Emil träffade Eddie och Dennis förut och bara softade hemma hos Dennis. Sen gick vi hem och sen dess har jag pluggat! 
Imorgon åker Emil hem också, kommer bli så ensamt utan honom här. Men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen. Så det enda jag ska göra imorgon blir väl typ att plugga och följa med Emil till tåget haha. 
Och det värsta som kan hända har hänt, min mobil bara la av förut och jag har ingen annan än så jag ska försöka skaffa en ny så fort som möjligt. Så himla synd med tanke på att jag inte har en kamera så jag har ingenting att ta bilder med nu :/ 
​Puss på er!

Likes

Comments

Hej! Jag uppdaterade ingenting igår för jag kände att jag verkligen inte orkade. Vi gjorde inget speciellt igår heller, vi var bara hemma hos en kompis och chillade. Vi gick hem klockan halv 2 kanske? Och när vi kom hem så la vi oss i sängen och satte på en film för ingen av oss kunde sova haha.. Och idag skulle jag egentligen gått upp vid 10 för att min mentor skulle komma hit men jag orkade verkligen inte :( Tror jag börjar bli sjuk.. Anyway, idag vet jag inte alls vad vi ska göra. Kanske gå ut en sväng snart, men vi får se. Jag uppdaterar er mer senare. Puss på er!


Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej! I tisdags så började jag äntligen plugga igen, så hela den här veckan har bestått av plugg. Men det gör inget för jag är så jävla taggad och motiverad till att verkligen plugga upp mina betyg! Så allt känns hur bra som helst iallafall med skolan, förutom det så har jag varit ganska deprimerad dom senaste veckorna och jag har ingen aning om varför och det är inte roligt. När man inte vet varför man är deprimerad så kan man ju inte göra något åt det. Men nog om det nu, idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Kanske gå ut på en liten promenad senare eller bara kolla på film och ta det lungt hela dagen. Uppdaterar mer senare. ​Puss på er!

Likes

Comments

Hej! Gick upp halv 9 imorse och hade möte med min mentor 9 så jag sminkade mig jätte fort och sen kom hon hit och vi satt och prata lite, hon var jätte trevlig och det känns jätte bra. Så nästa vecka ska jag börja plugga! Så taggad haha ☺️
Sen fick jag sms om att mina skor hade kommit så vi åkte och hämtade dom och dom är så snygga, är super nöjd!
Men ska försöka få med mig Emil ut på en promenad nu så jag uppdaterar sen. Puss på er

Likes

Comments