Igår fick min äldsta son jätte hög feber och va tvungen att va hemma från förskolan idag när dom skulle ha maskerad disco och allt.. så ledsen kille har jag haft hemma, så vi klädde ut oss gjorde popcorn, spökbananer och clementin pumpor och nu säger att det känns bra i hjärtat😍 som jag älskar mina små gryn, hela världen och allt runtomkring!

Nu börjar det närma sig kvällen och vi myser med lite barnprogram ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Frustrationen ökar med alla hundratals kedjebrev som ska väcka någon form av "ny" medvetenhet hos människan.
För det är tydligen brist på litteratur, dokumentärer, annonser, nyhetsartiklar samt uppslag för att inte tala om all ovälkommen reklam som cirkulerar och mördar den enda anledning till att jag alls har en Facebook sida, vilket är anknytning till de som bor så pass långt borta att våra relationer räddas av sociala medier.
Först tänkte jag, att precis som med alla hjärtan som för inte alls länge sedan började spridas som en löpeld, där syftet var att genom att dela ett hjärta så ökar vi medvetenheten om cancer och på detta sätt bidrar till någon vriden form av förändring. Förändring sker genom agerande. Ordspråket "mycket snack och liten verkstad" går hand i hand med vad som idag blivit en någon form av trend. Ser man att dela dessa budskap som att man agerat? Det som sen i mina ögon skadar mest är när jag läst några svar på kommentarer att i denna senaste text som handlar om att man ska dela detta:

Me too.

If all the women who have been sexually harassed or assaulted wrote "Me too." as a status, we might give people a sense of the magnitude of the problem.
#metoo

Så har många kvinnor (enligt dem själva genom kommentarer) inte alls varit med om en sådan händelse utan vill dela för uppmärksamhet vilket i samma ögonblick inte bara förminskar problemet utan förvärrar trovärdigheten hos de som faktiskt är/blivit utsatta.

Jag är 100% för att alla gör som man vill, men det är inte längre ok när man inte uppmärksammar vilka som då istället skadas som konsekvens.

Likes

Comments

Denna helg har varit lugn och harmonisk trots två tillställningar, igår va vi i Uppsala och firade min mans kusins fru som fyllt 30 supermysigt men alltid lika utmanande att ha med barnen då dom så snabbt tappar tålamodet. Efterlängtat läkarbesök imorgon då jag haft svårt att få till en tid men nu ska bollen i rullning så får vi se vad framtiden har att bjuda på.
Ingen huvudvärk kvar (bara lite smärta i bihålorna) men känner mig så mycket piggare och redo för en ny dag imorgon
👍🏼
Helt underbart med doften av höst, alla färger ute i naturen och komma hem och gosa in sig i en varm filt
😍 ska göra ett försök till sömn nu.

Likes

Comments

Blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på hur många underbara människor jag har omkring mig, har blivit så firad nu när jag är 30 att det känns helt overkligt.
Igår blev jag överraskad av mina kollegor med fest, tårta och paket. Blev överraskad av min familj med en slottsweekend och hade vännerna över på pyjamasparty med övernattning, mannen och barnen sov hos farmor. Så fantastiskt underbart och mysigt. Utöver detta går tankarna i hälsovanor och hur jag ska lägga upp nästa veckas kost🤔
Måste fundera lite till på de. Känns som att jag stampar igen

Likes

Comments

En gång för länge sedan fanns en liten flicka, hon blev så glad så glad när hon mottog paket att glädjen övergick i mental besatthet. Hon blev äldre och fick en dag egna pengar att handla saker för, och aldrig blev någon krona över. Saker är bra, spännande, roliga och kan förändra, förbättra, förskjuta och till och med förtrycka ibland om och när en möjlighet var given. Flickan flyttade hemifrån vilket medförde ansvar, räkningar att betala och plikter att utföra samt arbete som skyldighet för att undvika en ny transport, fasan att behöva börja om. Flickan hade en skyddsängel, någon som alltid spolade tillbaka klockan när det behövdes, någon som alltid visste när det inte längre kändes bra, och någon som magiskt löste alla problem. Men flickan kunde inte sluta glädjas åt små saker, onödiga saker, ytliga saker.. och fortsatte med sin dåliga vana. Men sen kom en dag, då ängeln va tvungen att flyga iväg, flickan blev rädd för nu måste hon klara sig själv. Men ängeln hade lämnat alla redskap nödvändiga för en stabil och stadig väg att gå genom livet. Så en dag mer än ett år senare, när dagen blivit natt tog hon beslutet att det var dags att vandra rätt.
Om hon levde lycklig i alla sina dagar det vet jag inte.. än

Likes

Comments

Ja vad kan jag säga.. sanering imorgon, maten i köket lyser med sin frånvaro och jag känner en desperat förtvivlan över viljan att höra vad som inte finns ork till.. när hjärtat och hjärnan inte är överens🙄 i mitt fall handlar detta om generalisering varje dag i alla situationer.. what to do
Imorgon jobbar jag 7:30-19:30 vilket innebär att där vid 20 nånstans kommer jag inte hålla på och ställa tillbaka tallrikar i skåpen utan det får snällt vänta till på onsdag. Nu är jag så trött att ögonen sviker mig, men snart är förhoppningsvis denna mardröm över😷😒

Likes

Comments

Doften från en nyöppnad påse kaffebönor kan verkligen få den värsta av morgnar att kännas lite bättre☕️ sen två koppar nybryggt färskt kaffe på det.
Går vidare med dagen som är lite blank just nu.. what to do.
Morgonen startade med en nerkissad säng och tvätt, tvätt, tvätt följt av en fjäril! THE HORROR kommer aldrig bli av med dom små Djävularna! Väckte mannen på hans sovmorgon och började grina.. japp det är sant vi har en fjäril i köket. Känner mig dock lite lugnare nu efter att pratat med kunniga inom ämnet, ska ta ett extra samtal med Anticimex imorgon. Så j*vla less, diskat ALLT i hela köket, skurat tvättat varenda vrå.. är såååå trött och tom i mitt huvud just nu.

Tror det får bli en sväng till dollarstore eller nåt.. man kan ju verkligen inte ha för många glasburkar🙄😭

Va de nån som sa måndag imorgon

Likes

Comments

När man vaknar och känner sig skakig, mör och inte alls som en människa men kör på ändå, inser att inget funkar det börjar göra ont, något trycker inuti huvudet från alla sidor samtidigt och de trycker hårdare hela tiden.
Testar ny migrän medicin, toppen att jag äntligen sett till att ha de hemma. 1-2 tabletter stod de, tar 1 då jag inte testat de förut. Fortsätter plocka hemma. Vad som känns som ett ögonblick senare. Kräkreflexerna reagerar, huvudet snurrar kroppen vill inte mer nu. Lägger mig ner, ont överallt nu.
Bästa mannen masserar huvudet på mig av medkänsla. 30 min senare. Låtsats som inget hänt, vi fortsätter med middag och gäster anländer. 4 timmar senare huvudet blir mindre igen, hjälpte medicinen ens, förstår inte varför det finns medicin som gör det värre och sen är allt på noll.. Treo *2 sen sängen med hopp om en bättre morgon dag😑🤕

Likes

Comments

Ja det är precis så äckligt, vidrigt och obehagligt.. detta började med en död larv på bänken, sen en till död larv på samma plats, följt av rengöring desinficering av hela köket.. nu är det väl över men nej barnen vill ha müsli till frukost, jag plockar fram ett oöppnat paket, det kryper ut levande larver, rasslar inuti och är fullt med små hål i paketet. Panik då jag va tvungen att gå till jobbet. Mannen får ta rengöringen och jag skriver ett långt argt mail till Axa.. och nej påsen var inte utgången.
Axa svarar med en ton på texten som får mig att tro att detta svar inte är något ovanligt för dem, vilket betyder att Axas produkter ofta kan vara fyllda med små ägg😷mottfjärilslarver fick jag till svar! Fortfarande sjukt vidrigt, kastade hälften av allt vårt skafferi hade.

Men detta var tydligen inte över för idag när jag kom hem och öppnade skåpen var där fullt med fjärilar (mottfjärilar) 😱😱😱🤢

Så min fredag kväll undrar ni kanske.. mm jag har blandat ättika med klorin och plockat ur och skurat varenda skåp ute och inne i HELA köket!
Förlorat mat för säkert minst en 1000 lapp och hade noll aptit för nån middag, för att inte tala om all tid som jag inte fick👿
Vad fick jag från Axa då undrar ni i ersättning, 200:- i varucheckar 😡😡😡

Hur som helst för att se något positivt, vårt kök är nyinflyttat rent😑
Ironin i detta är att jag är glasburks nörd. Jag har alla skafferi varor i märkta glasburkar. Förutom oöppnade ej utgångna varor. Detta kommer dock ändras från idag. Nyinköpta påsar ska läggas i fryspåsar med klämma. Mott och annan ohyra tar sig inte igenom glas (plus att det känns bra att se om något skulle krypa i den)
Och inte heller genom plast, lägg därför alltid pappersförpackningar/kartong i en plast påse innan ni ställer den i skafferiet.
Säg nej till ohyra⛔️

Likes

Comments

Har hört att man kan läsa hela en människas liv genom linjerna på dennes hand. Vet inte om det är positivt eller inte men min hand är minst 80 och har gått igenom fler än 1 liv och har tagit många bakslag. Men det bästa som hänt mig måste varit dagen då jag träffade min man, han som vill spendera all sin tid med mig, han som ville ha barn med mig och stå vid min säga och lova att älska mig för all framtid (vilket vi gjorde 10 dagar efter att ha firat 8 år tillsammans), Han som får mig att må bra när det inte är så bra.
Just nu är vi inne i en ganska tjock dimma som är orsaks relaterad och den är tung men jag vet att en dag kommer vi ut på andra sidan och då ser jag fram emot palmer, solsken, shopping och massa lyx middagar på stan (som vi fått i bröllopspresent men inte haft tid att utnyttja).

Har nyligen gått upp till 100% på jobbet efter att ha varit sjukskriven deltid i nästan 9 månader för utmattningssyndrom. Det värsta som händer och den enligt mig tyngsta konsekvensen av utmattningen är hjärtklappning (som jag nu äter medicin för dagligen) och sömnen.. från att ha klarat mig på 8 timmar behövs nu 10-12 det är 50% ens dag, 50% av ens liv😓oftast sover jag dock ca 9 då med 2 små barn är det svårt att få ihop fler. Detta innebär dock också att jag offrar många kvällar, många kalas, många utflykter och diverse då jag helt enkelt inte orkar😴🤕

Likes

Comments